600 e tec pätkii

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Zulu, 30/12/23.

  1. Zulu

    Zulu Active Member

    Nyt alkaa omat ideat loppua tuon 600 -13 e tecin kanssa. Olisko arvon rotaxi tietäjillä vinkkejä probleemaan. Eli kelkka pätkii varsinkin kylmänä ~3000 -5000rpm. Antaa sitten jossain välissä 1477 rave vian. Kelkka käyny töpselissä viime vuonna venttiilien putsauksen jälkeen vian vuoksi ja ehkä vähän parempi oli vähän aikaa. Vaihdettua osaa on nyt kampiakseli, pytyt, männät, staattori, toinen puola, tulpan johot, tulpat, suodattimet ja läpät on kunnossa. Suuttimet ei lämpiää vikaa tehdessä eli ei varmaan ecu vika? Kaikki johtoliitokset ovat käytetty myös irti ja putsattu. Veikkauksia?
     
  2. Lnxi

    Lnxi Well-Known Member

    Moni 600 turraa kylmänä enempi ja vähempi mutta testaa ravet pitääkö yli ja alipaineella myös ravejen solenoidi voi olla rikki. Ja ravejen kalibrointi kannattaa tehä.
     
  3. Zulu

    Zulu Active Member

    Hyvä vinkki. Molemmat pitää yli paineella, mutta vain toinen alipaineella. Purin raven ja en reikää mistään löydä, mutta kai se kalvo sitten rikki on?
     
  4. Zulu

    Zulu Active Member

    Todella pieni tuo alipaine vuoto
     
  5. lynx643

    lynx643 Well-Known Member

    Luistin varren stefat aika yleinen vuoto paikka
     
  6. Zulu

    Zulu Active Member

    Täältä se vuoto löytyi. Kelkka se vain jatkaa ropeltämistä. Vaihtelen tulpat seuraavaksi, kun moottorissa kasaus öljyt palanut pois
     
  7. Jusevaan

    Jusevaan Kelekkaukko

    Kato ettei raveja ohjaavat alinaine letkut ole täynnä öljyä.
     
  8. Zulu

    Zulu Active Member

    Tyhjät on
     
  9. Jusevaan

    Jusevaan Kelekkaukko

    Onhan kiritty tulpat oikeaan asentoon niin ettei tulpan maa elektrodi jää kipinän ja suuttimelta tulevan bensasumun väliin?
     
  10. Zulu

    Zulu Active Member

    On
     

Suosittele tätä sivua