LYNX RAVE RE/ENDURO/GLS -24 -25

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 3/3/23.

  1. sx viper

    sx viper Well-Known Member

    Itse käyttänyt RS jarrussa sekalaisessa ajossa Federon FDB2042XRAC, liekkö voisi kokeilemisen arvoinen muihinkin, jos on vaan satulaan sopiva? Hintakaan ei onneksi päätä huimaa vrt alkuperäisiin.
     
  2. jusse

    jusse Well-Known Member

    Ei auttanut päivitys minullakaan mitään, on kokeiltu myös toisella mittarilla ja samat oireet. Lieneekö päivitysestä huolimatta softassa bitti poikittain vai ecu viallinen
     
  3. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    24 enduroon jarrupalat marmorilta 89€ ovh
     
    M.E.A tykkää tästä.
  4. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Mulla enduron kytkin pitää ihmerahinaa kun, kierroksia on n.5600-7000? Kun vedon löysää, niin rohina loppuu ja kun veto taas päällä, niin rohina jatkuu...Itse en löytänyt mitään vikaa (muuta kuin tuo ääni) ja "lääkärissäkään" eivät löytäneet rohinan aiheuttajaa....
     
  5. AKK

    AKK Ski-Doo MXZ Comp.

    Ootko varma että kuuluu kytkimestä? Mulla -24 Ski-Doossa pitää jarru melkoista rolinaa. Ääni loppuu kun painaa jarrua.
     
  6. K.J.P

    K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

    Kokeileppa ettei ois remminsuoja. Vetäse jollain mustekalalla se kunnolla kiinni johonkin ja kokeile
    .omassa 19 ravessa pitää hirmu kolinaa tietyillä kierroksilla,oli pakko laittaa kumilenkillä kiinni lisäksi..
     
    KTM450 tykkää tästä.
  7. Joni732

    Joni732 Lynx Rave Enduro 600cc -24

    Moro! Onko muilla penkki revenny? molemmpin puolin hankaa tohon valkoseen muoviin kun patikkoa paukuttaa,toki mulla on varmaan liikaa painoa sitten :(
     
  8. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Täältä löytyy ainakin kohtalo toveri:p.
    Takuuseen luulisi saavan uuden (ainakin ennen on saanut), joten en ole tressannut aiheella.
     
  9. Mypa

    Mypa Skidoo mxz -24 Competition

    Moi, puhaltanut pakosarjan ja putken lähdöstä kumisen tiivisteen pihalle. Mikä tän tiivisteen(osa 250) idea on? Siinähän on vielä tuo toinen kunnon tiiviste (0sa 150). Näihin 600r moottoreihin tuommoinen lisätty näköjään. Just sisäänajettu -24 laite ja avasin ekaa kertaa konehuoneen auki, riekaleina oli putken jousen välissä.
     

    Lisätyt liitteet:

  10. Lnxi

    Lnxi Well-Known Member

    Turha tiiviste seon ei aiheuta toimenpiteitä.
     
  11. Mypa

    Mypa Skidoo mxz -24 Competition

    Tuon tarkotus ois sulaa sinne väliin ja tehdä vielä erityisen tiiviiks toi liitos perus tiivisteen kanssa. Samalla tavalla ne kaikilla on sulanu pois. Selvisipä tämäkin homma.
     
  12. Junde

    Junde Well-Known Member

    Ainut virka tuolla tiivisteellä on ettei uusien laitteiden "säilöntä"öljyt valu konetilaan ja myymälän lattialle. Sulaa ekoilla ajoilla pois.
     
  13. Esla

    Esla x2

    Kaverilla pimeni enduron valot ja mittaristo jo ku ajo kärrystä pois. Ite otin re se ison näytön ku oli 22 mallissa nuita mittariongelmia.Noh se navi o melko vitsi siinä kyllä ja pätkii pois. Jos joku o kokeillu Re 850 alustasäätöjä paremmaks ja muita ongelmia ni saa ilmottaa. Iskari huolto ny 1000km. Kuulemma 1700km ajetusta oli pinnote lähteny jo kävelee:)
     
  14. k0lli

    k0lli Enduro

    Kuinka kävi? Pitkään arvoin XPT ja XCS välillä ja tilasin sitten XPT:eet sillä ajatuksella että ei menisi puunkierto turhan raskaaksi. Nyt pitäisi löytää vielä hyvät raudat. Kokemuksia kaivataan :)
     
  15. Hörhö

    Hörhö Well-Known Member

    Enduron mittaristo jäätyili/pimeni useamman kerran ensimmäisten satojen kilometrien aikana, mutta nyt on toiminut jostain syystä ihan normisti...
    Pakoputken panta näyttäisi vielä ehjältä kun edellisessä kesti ehkä 100km.
    Eka iskarihuolto oli 600km kohdalla, ei näkynyt pinnoitevaurioita, niistä muuten sellaista huhua ettei nykyään takuuseen menisi joka kyllä hämmästyttäisi?

    XCS suksista vähän kaksijakoiset mielipiteet itsellä, raskaaksi meni kyllä puunkierrossa eikä säädöistä oikein enää apuja siihen.
     
  16. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Oli vähän pitkä toimitusaika suksilla. Keväällä tilasin ja viime viikolla tuli. Tosin vielä jäi totaltekin racinki rauat pois paketista, nii ei vieläkään alla. Oli unohtunut kauppiaalla tilata, eikä tässä nyt oo vielä paniikkia ollu, ku aika vilakkaa pitäny.
    Nyt alla ds bladet, nii nekin on toiminut yllättävän ok. Keväällä soselumilla ei ollu minkäänlaista luottoa niihin, mut nyt toiminut hyvin alkutalven ajoilla.
    Xc bladeihin verrattuna nuo ds:t on kyllä vakaat ja ei miusta kyllä aliohjaakaan enempää. Tosin nyt alla eri kelkka, nii ei täysin vertailukelpoinen.
    Hyvälle näyttää kyllä ca:n xpt:t livenä, josko sitä ens viikon lopulla sais alle.
    Ite otin racing raudoilla, kun niissä pitkä kovametalli, nii kestää pitempään käytössä ja ohjautuu varmasti kelissä ku kelissä. Tarvittaessa kovametallia pystyy hiomaan pois, jos liian ottavat/raskaat.
    Hyllystä löytyy myös freeride raudat, mitkä lyhkäset, mut ainakin edellisellä xtrimmillä vaihoin takas pitkän raudan, kun irtolumella kääntyi sillä paljon paremmin.
    Laitahan sie kans kokemuksia, ku saat alle!:)
     
  17. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Itellä kepeni etupukin esarin säädöllä puunkierto, lisää helpotti lyhkäset freeride rauat, mut vaihdoin takas pitkään paremman kääntyvyyden vuoksi. Eihän sitä ihan kepeeks saa varmaan millään, mut ajaminen varmaa, kun ei tartte jatkuvasti jarrulla kääntää.
     
  18. k0lli

    k0lli Enduro

    Joo samaa jarrulla kääntämistä ja vääntämistä vakio XC+ bladeilla. Puskee kelistä riippuen enemmän ja vähemmän ja tietyissä olosuhteissa on arvaamattomat ja sanoisin että jopa hengenvaaralliset sukset. Laitan raporttia kun saan XPT:eet alle :D
     
    325 ja Vesukka tykkäävät tästä.
  19. Kitunen

    Kitunen Kotimainen laatutuote

    Nyt olisi lazerin lampulle telineitä radien2 koppaisiin. Mustaksi eloksoituja 60€/kpl. Näihin uusiin helppo vetää lisävalolle sähkötkin, relettä ei tarvita enää väliin.
    20240214_191433.jpg
     
    rupsu, Arwid Käkivaara ja Jannne tykkäävät tästä.
  20. Mikkoyli

    Mikkoyli Well-Known Member

    Tässä on vasemmalla XPT ja oikealla vuodelta 2012 SLT. SLT toimii hyvin G5 Ski-Doossa, mutta nyt laitoin XPT:t alle ja huomenna testaan. 20240215_180331.jpg
     
    Vesukka ja FFoxi tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua