Sytytyspuola rotax 277

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä PoRo, 22/1/24.

  1. PoRo

    PoRo New Member

    Täällä tietämätön kyselee: Mulla on vanha PORO kelkka, jossa tänä talvene ollut käyntiongelmia. Lähtee hyvin käyntiin ja saattaa käydä melko kauan. Sitten sammuu eikä enää anna kipinää. Kun jäähtyy taas käynnistyy.
    Ostin uuden sytytyspuolan, joka sopii 1 sylintereisiin rotaxeihin. Vanhassa puolassa oli erikseen virta ja maa puolan sisään. Uudessa ei ole kuin yksi johto. Valkoinen, joka käsittääkseni mangneetolta tulevaan siniseen johtoon kiinni. Saako maadoituksen kiinnitysruuveista, jos koneessa kiinni. Mitähän olen tehnyt väärin, kun ei anna kipinää. Vanhalla puolalla antaa kyllä. Uusi puola rikki?
     
  2. lynexi

    lynexi Well-Known Member

    Sulla taitaa olla kärjellinen sytytys ja se 1johtonen on kärjettömään.
     
  3. PoRo

    PoRo New Member

    Kiitos vastauksesta, mistähän löytäisin oikean puolan. Niin kuin kerroin , vanhaan puolaan tulee kumpikin johto.
     
  4. rainbow6

    rainbow6 KRT

  5. lynexi

    lynexi Well-Known Member

  6. PoRo

    PoRo New Member

    Kiitos viestistäsi ja juuri sellainen puola sieltä löytyi. Nyt sellainen on tilattu ja loppuviikolla pääsen koettamaan. Toivottavasti siinä oli vika.
    Jos vielä on ongelmia , kyselen täältä lisäneuvoja. Viisaammat kertoivat, että sytytyspuolasta kannattaa ensimmäiseksi aloittaa vian etsintä.
    Ja ilmoitan, jos tuli kuntoon.
     
  7. PoRo

    PoRo New Member

    Vasta viikonloppuna pääsin kokeilemaan ja hyvin tuntuu toimivan oikealla puolalla. Aika ihmeellistä, että netissä haulla "sytytyspuola rotax 277"tuli ainoastaan väärän puolan tulos. Ja vielä ilmoitettiin, että sopii kaikkiin rotaxeihin, jossa yksi sylinteri. No onneksi täältä löytyi oikeaa tietoa, kiitos.
     
  8. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Internet on ihmeelline ja vastuu ostajalla...
     

Suosittele tätä sivua