800etec huono kylmäkäynnistyminen

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä boondockkeriii90, 12/2/24.

  1. boondockkeriii90

    boondockkeriii90 Active Member

    Mistähän voisi johtua et 800 etec lähtee huonosti käyntiin kovalla pakkasella. Ei lähde ekalla nykäsyllä mut kun kone hörähtää niin toisella usein jo käynnistyy sit jos pakkasta -20c niin tuntuu et ei tuota käyntiin saa useampi käynnistimen käpälä jo rikottu ja yks koko käynnistinlaitekkin.
    Tuntuu et vaatii normaalia enemmän pyörintää et lähteekäyntiin, ja sit kun käynnistyy niin käyvähän kuin ontuen ensimmäiset sekunnit sit jos sammuttaa vaikka parin sekunnin käymisen jälkeen ja vetää uudestaan niin yleensä käynnistyy jo normaalisti ja käy heti oikein lämpimänä taas käynnistyy mukisematta pelaa niinkuin pitääkin ja vedot tuntuu olevan tallessa tehnyt tätä jo 2 talvea ja jossain vaiheessa puristukset mitattu ja net oli kunnossa
     
  2. boondockkeriii90

    boondockkeriii90 Active Member

    Voisiko suutin vuotaa paineet pyttyyn sammutuksen jälkeen ja siks vaatii ekalla nykäsyllä enemmän kierroksia et saa pumpulta tavaraa suuttimeen et lähtee käyntiin mut kun kuitenkin käynnissä ei ole häikkää
     
  3. lynx643

    lynx643 Well-Known Member

    Pumpulta paineensäädin pullahtanut pois paikoltaan
     
  4. boondockkeriii90

    boondockkeriii90 Active Member

    Ei tässä oo paineensäädintä siellä ku 11vm
    Ja eikö tuo kuuluisi kierroksilla pätkiä tämä kuitenkin pelaa ihan oikein kunhan saa käyntiin
     
  5. Yetitatu

    Yetitatu YamahaVenture-ArcticCat 4stroke-Lynx Yeti,Comm,Bdo

    Sama vamma 2016 mallissa ilmeni parin vuoden käytön jälkeen. Koillismotor Kuusamo sai ongelman korjattua. Länsirannikon merkki huollossa asiaa vain ihmeteltiin. Ilmeisesti ongelma liittyi polttoaineen saantiin kovalla pakkasella.
     
  6. [peltsi

    [peltsi Member

    Itsellä teki 850 e-tec samaa. -15 niin lähti vielä kohtuudella käyntiin, siitä kun kiristyi pakkanen niin toistakymmentä vetoa että lähti tulille. Käytin huollossa ja siinä sanoivat että polttoainesuodattimet vaihtamalla korjaantuu. Niin tuntui korjaantuvan. Nyt huollon jälkeen lähti -23 pakkasesta notkistus vedon jälkeen ensimmäisellä käyntiin. Tällä oli ajettu vajaa 6tkm kun tuli oireet. Keväällä ei ollut ongelmaa, luultavasti lämpimien kelien takia.
     

Suosittele tätä sivua