Lynx RS 600 2008 / 09 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä LynxLynxLynx, 31/8/08.

  1. racing91

    racing91 Ski-doo Rs 600

    Tarkista mittariston jostosarjan pinnit voi olla löysällä/irti juotoksista.
     
  2. kuulalaakeri

    kuulalaakeri Active Member

    noniin, nyt on saatu vehkeet pelittämään pääpiirteittäin. voimalinjajumppa ois seuraavana kun uupuu noin 1000rpm rekisteristä vähäkään kovalta poistuessa. onko näihin jotkut hyväks todetut rojut jollain tiiossa?
     
  3. kuulalaakeri

    kuulalaakeri Active Member

    ykkös- ja kakkosvariaattorin välistä mittaa tarvihtis rex-koppasesta. ja mielellään mahollisimman vähä solmuun ajetusta kelekasta :D
     
  4. Pkh

    Pkh Rave RE 600 E-tec -13

    Väli akselien keskeltä keskelle 258.7±0.5mm
    Kytkimen ja variaattorin lautasten väli pienimmässä kohti 19.5mm
     
  5. kuulalaakeri

    kuulalaakeri Active Member

    tuhannet kiitokset!
     
  6. kuulalaakeri

    kuulalaakeri Active Member

    onko tosi että näitten paukkunapissa on vastus, ja jos on niin voisiko joku mitata todistetusti toimivasta napista mitä se sanoo?
    ja jos jollain on ehjä nappi jäänyt hyllyyn niin ostan!
     
  7. Kertturacer

    Kertturacer Well-Known Member

    -08 RS skidoo; siinä on 470 ohmin vastus
     

    Lisätyt liitteet:

  8. kuulalaakeri

    kuulalaakeri Active Member

    Teurastin uteliaisuuttani nappulan ja kuvan mukainen sisältö siellä oli. Juotokset rapsahtanut poikki.
     

    Lisätyt liitteet:

  9. -TK-

    -TK- Well-Known Member

    -17 rs, tarviiko paukun poistoon muutakin kuin johdot irti ja erilleen?
     
  10. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    2015 RS:n kanssa kävi perinteisesti. Jos vielä yhden mahdollisuuden antaisi tälle kun on muuten niin mieluisa kampe ja koko muu kelkka just rakennettu uusiksi moottorin ympärille.

    Mitäs kokemuksia porukalla on CV techin kunnostetuista kampuroista ja Wössnerin männistä?

    Itellä hyvät kokemukset Wössnereistä pari vuotta vanhemmassa enska RS:ssä, mutta somekelkkailijat ei kuulemma koske Wössneriin pitkällä tikullakaan. Uskaltaako laittaa, jos katsoo renkaan katkovälykset kohdilleen?
    Mites kunnostetut kampurat, joissa on nuo muovipalat? Kannattaako mieluummin laittaa vanhemman akseli, jossa ei ole näitä muoveja?

    upload_2024-3-22_18-10-37.png
     
    Viimeksi muokattu: 22/3/24
  11. atm

    atm lynx rs

    Omaani -15 rs:ään tuli cvtecin akseli ja wössnerin männät. Akselista ei pahaa sanottavaa. Katkosvälit ja squissit varmasti kunnossa, öljyä 4% seoksella, eikä kylmänä huudatusta. N.2250km kohdalla ylempien renkaiden katkoskohdan tapit irti, rengas pääsi pyörimään pakoaukkoon. Ehjää jäi lohkot ja toinen palotila. Samana päivänä meni kaverilla 18 ruisku ärässästä samalleen tapit irti. Pytyt ja männät kävi tutkittavana tehtaalla, vastauksia alkoi saada 6kk jälkeen, kun otti itse yhteyden tehtaaseen. Tuomio oli, että kone käynyt niin kuumana, männän kovuus heikentynyt ja siksi tapit irti. Tehtaan mukaan ei ollut tullut vastaavia heidän tietoonsa, ihmettelivät itsekin tapahtunutta, kun paljon ovat kyseisiä mäntiä myyneet. Kyseenalaistin mäntien kestoa, mutta ei niihin huutoihin mitään kommentoitu. Pyysin lähetetyt osat takaisin ja paketti tulikin alle viikossa. Paketissa tuli kaksien lähetettyjen mäntien sijaan yhdet takaisin, mitkä ei edes ollut lähettämäni, mutta tapit oli näistäkin irti. Ja ei ollut olevinaan tehtaan tiedossa vastaavia... Ei jatkoon.
     
    Viimeksi muokattu: 24/3/24
    TeHo tykkää tästä.
  12. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    Muistatko millaisella katkosvälillä kasasit? Ajattelin laittaa Wössnerit sisään, mutta eihän tuo hyvältä kuullosta. Itse olen pitänyt RS:illä reittihommissa 3000km vaihtoväliä männillä, mutta ei kiinnostaisi ajella pelko perseessä koko aikaa.
     
  13. Kertturacer

    Kertturacer Well-Known Member

    Suosittelen vakiomäntiä sinne sisään. Tänä vuonna vaihdoin uudet männät. Aiemmilla oli ajettu melkein 6000 km, ja vielä ei ollu hylkyrajalla mitat. Ja pinnoite oli vain lievästi kulunu. Renkaat vaihdoin siinä 5000km korvilla. Kelkka doon 600rs 2017.
     
  14. atm

    atm lynx rs

    En enää muista tarkkaan, mutta ohjearvoissa oli. Kasaus ja konerikon jälkeen ensimmäinen tarkistus tapahtui asian varmasti osaavan toimesta, niin siitä ei homma jäänyt kiinni. Kaverilla oli 0.6 välys ilman viilaamista, tästä oli kuva jäänyt puhelimeen.
    N. 3-3500km kohdilla on ollut tapana varuilta vaihtaa ja ei ole niille määrille ollut orkkiksien kanssa ongelmia.
     
  15. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    Päädyin nyt vanhemman mallisen RS:n akseliin, jossa ei ole irtoilevia pultteja ja muovipalikoita sekä orkkismäntiin. Josko näillä taas pärjäisi niin pitkään, että saa nostaa vanhan sotaratsun tallin vintille odottamaan entisöintiä. :D
     
    Seiti tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua