Rev 440 X -03/04/05/06/07

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä J.koo, 23/12/05.

  1. Firecat 500

    Firecat 500 Well-Known Member

    Juu tietenkin, mut mä tarkotinkin lähinnä metsää. Tosin luulis, että siinä olis jo valmiit crossisäädöt ja luulis niiden pelaavan hyvin radalla. :-\
     
  2. Firecat 500

    Firecat 500 Well-Known Member

    Noihan on tosi kovat noi crossisäädöt. Ja onhan toi peränjakaminen pieni ominaisuus myös reveissä. :(
     
  3. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    niin, niillä väärillä alustan säädöillä. Kyllä semmonen pelittää ja jakelut loppuu, kun pumput on simmattu käyttötarkotusta varten. Rossisäätö, esim vakio 440 on niin jäykkä ettei se normaali reitti/semienskamiehellä pohjaa ikinä, hyvä että puolta käyttää joustomatkasta.
     
  4. _ski-doo_

    _ski-doo_ Guest

    kyllähän se nakkelun saa loppumaa oikeilla säädöillä. krossi säädöthän on ihan tajuttoman jäykät itelläki enska säädöt niin on aika kovan puoleiset, johtuu varmaa siitä että olen vielä neuvolassa punnittava kaveri..
     
  5. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    [​IMG]

    Nappasinpa tässä yksi ilta kuvan suutintaulukosta kun joku sitä tässä jossakin vaiheessa kaipaili. Toivottavasti on apua.

    edit. Laitoin kuvan noin suurena niin että siitä saa selvää. Antakaa anteeksi.
     
  6. Tikkumummo

    Tikkumummo Member

    Mitä kytkimen päässä olevalle kiekolle vois tehä ku siinä on pientä klapia? Pääsee liikkumaan kytkimeen nähen about puoli senttiä! Käynnistäessä pitää ikävää raklatusta mut ku antaa enempi kierroksia ni raklatus loppuu!
    Korjaamolla meinasivat et pitäis kiekko uusia mut uuden hinta oli niin suolanen et ei opiskelijan budjetilla kehtais heti sitä tehä! :-[
    Oisko keinoja millä sen sais kuntoon? Kelkka -04 440.
     
  7. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Jollain se on saatava kunnolla kiinni ja äkkiä. On meinaa kohta sellanen pommi kun siitä irtoaa, että jälki ei tuu olemaan nättiä.
     
  8. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Vaihtaa niitit siihen
     
  9. Tikkumummo

    Tikkumummo Member

    Pystyykö ne niitit vaihtaan? Sain korjamolla ymmärtää et pitäs vaihtaa koko setti. ??? Liekkö myyntipuheita?
    Nyt ku kävin kokeileen ni ei paljoa lenkassu mut ku heittää lenkin ni saa olla sitten kirimässä!
    onkohan ne niitit mahdollisesti kulunu? uskaltaako tuolla ajaa kuhan vaan kahtoo et pultit sun muut kiinni?
     
  10. Teräsmies76

    Teräsmies76 Well-Known Member

    Kyllä taitaa joutuu vaihtaan..ei ihan mitkään normi niitit.. Kävi joskus kasisatkus sama..
     
  11. Shaingi

    Shaingi Well-Known Member

    kannattaako tuommosta 440x reviä vm 03 laittaa siviili rassiks? tarkotus ois ajaa nopeeta patikkoa ku täälläpäi ei muutakaa paljon ole. Mutta toisinaan huolettaa että kestääkö tuolla ajaa toistasataa kilometriä pelkillä tankkaus pysähdyksillä päivässä?
    Toinen vaihtehto tietenkin olis ihan perus 600 revi, mutta joku tässä 440x viehättää :)
     
  12. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Miksei se kestäis, tosin kovin hirveä toimintasäde ei ole, yli 30l on aina mennyt sataselle. Kyllähän tuossa on nuo vaimentimet aivan eri luokkaa kuin mitä tavallisissa. Ja tosiaan jos ei joudu pitkiä jää/jänkäpätkiä ajamaan hirveetä kyytiä niin kannattaa kyllä harkita sitä 440:iä. Aika sopivaan hintaan on monasti vielä kaupan verrattuna esim 600:een.
     
  13. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    jep jep kestää ja on mukava vetaääkkin "nopeaa patikkoa", kunhan vaan pitää tyhjäkäyntisuuttimet puhtaina jos ne tukossa niin sirahtaa kyllä ja helposti pitkää kovaa vedettäessä, yhtä pykälää suuremmat pääsuuttimet mitkä taulukko antaa ->reitille, niin ollaan varmalla puolella ja kestää.

    Toi tyhjäkäyntisuutin juttu koskee tietenkin myös muita mut yksi 440x mitä olen rassannut niin tukkii ne kovinkin helposti jostain syystä...
    Voi johtua siintä että bomban laitteissa ne ovat 27 kooltaan (vakiot) ja omassa IQ:ssa ne ovat 40
    Tukeutuneet noin 2 kertaa talvessa, parhaiten huomaa siintä kun kylmänä joutuu pumppailemaan primeriä pidempään kuin normaalisti, lämpimänä pelaa lähes normaalisti vaikka tyhjärit olisivatkin tukossa
     
  14. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Ja voihan siihe laittaa normi revin ison tankin 300€ hintaan ni sit sillä pääsee yhtä pitkään kuin muillakin laitteilla.
     
  15. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Ja mitä oon seuraillut, niin suurimmassa osassa on nuo isot tankit paikallaan jo. Suuttimina on ollut 330 pikkupakkasilla ja 340 sitten jos yli 10 pakkasta. Niillä pelas aika hyvin. Kilpisjärvellä kevätkelillä 310:t.
     
  16. Shaingi

    Shaingi Well-Known Member

    jepjep,
    ehkäpä tulee keväällä viimeisille lumille tai viimestään ens syksyks kyseinen vekotin talliin, mutta toivottavasti -04 tai -05, kahtoo nyt missä hinnoissa nää pyörii... Iso tankki on kyllä lähes välttämättömyys kun tuntuu etten paljon kisoja tule ajelemaan, mut kyllä pienikin täytyy mukaan saada. Paljonko muuten kustantaa yhteensä kaikki mitä männänvaihdossa tarvii (uudet tiivisteet, täyd. mäntä sarjat jne..) varmaan löytyy myös tarvike valmistajia ettei tarvii orkkiksia aina ostaa?
     
  17. Firecat 500

    Firecat 500 Well-Known Member

    300e Wisecon mäntäsarja. Siinä oli männät, männänrenkaat ja paljon tiivisteitä. lukkorenkaita ja neulalaakereita en muista oliko.(tais olla) ??? no se kannattaa varmistaa.
    isolla tankilla(40l) pääsee noi 100km (normiajossa). Kisoissa ei niin lähelle. ;D
     
  18. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    eli samaan kulutukseen menee nyt uuden re 600 kanssa....kun eikös siellä herroilta ollut polttoaine loppunut kun oli 88km lasissa ja tankki on 38l hehe  ;D
     
  19. maroach

    maroach RMK800 '14

    Tässäpä alkutalven kulutuksia, ja kuten näkyy pari ensimmäistä tankillista ei kelkka ollut oikein säädöissä. Niin, ja reittiajoa siis...

    Ski-Doo MXZx440 -06
    [​IMG]
     
  20. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    Eräs kokeneempi kelkanrassaaja kertoi -06:sessa olevan powerjetin olevan huono keksintö ainakin kisamiehillä, ei kuulemma toimi kuin kovilla pakkasilla kunnolla.
     

Suosittele tätä sivua