Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä HemmoX, 15/12/05.

  1. jmk2004

    jmk2004 rs vector sp -06

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    HEP! keula on tosihyvä toimii joka tilanteessa! Mut alustan kans on joutunut pikkasen painiin, mutta sain vahvistetun etupukin ja linkun ja ensimmäisen etupukinsimmityksen takuuseen, joka varmaan olisi riittänyt normaali reittiajoon.

    Sitte eka huollossa simmitettettiin molemmat pumput ja etupukiniskariin vaihdettiin 2-porttinen välimäntä(vakio 4-porttinen) ,heitti etupukki pohjaamasta. "pehmeys hiukan kärsii" mut eihän tällä anoppi ajelekkaan ;D

    [​IMG]
     
  2. wäinö

    wäinö Well-Known Member

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    telaston iskarit vaihtoon muuten toivoton tapaus,wp:t alle sitten ei muuta kuin kaasua ;D kunhan mut paikat kestää.......
     
  3. hemuli

    hemuli Well-Known Member

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Heps

    Onko kukaan vaihtanut telaston etupukkiin Öhlinsiä ? Toimiiko ko. Öhlinsi jo kaupansäädöillä ? Paraneeko ajettavuus ja patinsieto merkittävästi ?
    Telaston etupukin vakioiskari on aivan liian löysä ja olen hieman kahden vaiheilla rupeanko simmittelemään vakioiskaria uusiksi vai ostanko Öhlinsin.
     
  4. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Kannatan uuden ostoa. Mulla simmitettiin muistaakseni 2 tai 3 kertaa ja ei siitä oikein mieleinen tullut. Ei pohjannut enää mut sit oli pintakova.
     
  5. RoutPlane

    RoutPlane ny rtx 40th

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Eikös se jousi ota iskun kuormat  vastaan ja vaimennin määrittelee jousen liikkeen toiminnan siisään- ja ulospäin  liikkeen nopeuden ja herkyyden eli jos "jousi" pohjaa niin ei siitä pelkällä shimmauksella toimivaa tule vaikka olisi mitkä vaimentajat tämä on minun mielipide.
    Jos ostat Öhlärin niin sen jousi on jo pelkästään kantavampi kuin Yamun oma. Yamahan om. jäykempi jousi oli muistaakseni 2,8 , minä
    vaihdoin oem. vaimentajaan 3.2 Ohlärin jousen ja iskari shimmattiin omien kokemusten mukaan niin kyllä se nyt on kestänyt vetää pattia pohjailematta eikä myöskään tao nypyssä persuuksille , kaiken tämän jälkeen vaati tuplasti vahvistetun etupukin, takapukin ja välilinkun,rasva uritetut helat, etupukin yläpään kiinnikeiden vahvikkeet tela tunnelliin. Penkin kiinnityksen uudelleen suunnittelun ja kiinnityksen (jakkara lenti reitille koristeineen)     
     
  6. laiska

    laiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Oletkos ollut tyytyväinen niihin suksen iskareihin. ;)
    Soitappa öhlinssin nykyiselle kelkkapuolen maahantuojalle Penttilän Simolle. Simolle on itsellä samanlainen kelkka luonnollisesti öhlinsseillä. Voipi jopa pikku testi lenkki onnistua niin ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Tuossa numero. Simo Penttilä Oy. 019-437 350
     
  7. hemuli

    hemuli Well-Known Member

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Jeps

    Iltapuhteina olen soitellut ympäri Suomenmaata ja päätynyt ostamaan telastoon Öhlinsit. Keulan iskarit lähetän Rovaniemelle huoltoon ja simmitykseen maahantuojan ohjeiden mukaan. :eek: Saapas nähdä mitä tulee....
     
  8. Miksal

    Miksal Well-Known Member

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Vectoriin tulossa alustaan öhlinssiä, alkuun oli tarkoitus laittaa vain takapukin vaimennin, mutta Penttilä sai ylipuhuttua ostamaan myös etupukin vaimentimen jotta alusta olisi "balanssissa", ja siihen vakio jousta jämäkemmän vieterin. Lupasi vielä tarkistaa että molemmissa kepeissä on" suomi" säädöt. Jos vielä ensi kaudeksi kesän aikaa jostain saa kalasteltua eteen öhlärit alkaa olla paketti kasassa. :)

    Asiantuntevan oloista palvelua tuntui olevan siinä pajassa. ;)
     
  9. junu

    junu pät poi

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Tuli ostettua uusi 06 badboy.
    Mistä saitte ne simmitysohjeet, pitääkö kysellä suoraan maahantuojalta vai merkkiliikkeestä.
     
  10. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Oishan se taival Bad Boyn kanssa paremminkin voinut alkaa.

    Keskiviikkona sain 06 BB:n kotia ja kerkesin kotikylillä käydä muutaman kilometrin päästelemässä. Hyvältä tuntu, todella magialta pelilta. WP:n kepit alustassa tuntu tosi hyviltä. NOH...

    Eilen sitten kärrättiin kelkat tänne Luostolle ja hirvee kyty ajamaan. Päästiin about 5 km, niin telastosta alkaa julmettu pokse kuulumaan...no eiköhän siellä saakeli kytkentälinkku ollu tuhannen päreinä, vaikka piti muka olla vahvistettu!!! Siinä pikku veetutuksissaan tuli sitten myyjäliikkeeseen otettua yhteyttä ja samaa syssyyn soittelemaan koko pohojosen suomen yammuhuollot läpi. Motoroi rovaniemellä lupautui kattomaan kelkkaa kiireestään huolimatta.

    Tänään sitten olin reippaana Rovaniemellä sovittuun aikaa ja pojat siellä vaihto uuden vahvistetun linkun pienten kirosanojen saattelemana, ei nimittäin ollu ihan iisibiisi juttu noiden WP:n iskujen takia, kun ilmeisesti ovat aika "pitkät" vakioihin verrattuna. Muutaman tunnin jälkeen kelkka kärryyn ja nokka kohti luostoa. Auto kerkes just ja just pysähtyä ku kelkin nokka osotti jo Pyhää kohti.

    Kyllä oli hymy herkässä. Mahtava peli, ensipettymyksestä huolimatta kelkka on kuin tehty meikäläiselle. Alusta on tänne sikapattiin just sopivan herkkä, mutta ei kuitenkaan pohjaa vaikka isompaankin möhköön junttaa. Ja se voimalinja..... ;D ;D ;D

    Syvä kiitos ja kumarrus Motoroin huoltoporukalle, kun kaiken kiireen keskellä ehtivät pelastaa meikäläisen viimeiset ajot tälle kaudelle. Huomenna Sodikseen kattoo ku pojjat ajjaa lujaa. Toivottavasti Mr Cool löytyy aamulla tuosta kaupan pihalta oppaaksi ;D
     
  11. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Mortti,

    Onko porukka vaihdellu muuten suksia näihin Rehtoreihin? En tiedä kulahtiko ohjurit vai mikä ihme mut kelkka ei viimesillä reissuilla kääntyny enää mihinkään, suoraan mutkista pusikkoon. Eli siis pientä aliohjautuvuutta havaittavissa...

    Saako alkuperäisistä sivakoista siedettävät reittiajoon ohjureita vaihtamalla ja alustaa säätämällä vai pitääkö mennä suksikauppaan?
     
  12. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Ei niillä vakio raudoilla tee mitään... Muuttuu huomattavasti kun laittaa paremmat ohjainraudat. Itellä oli punaisia jarloja.
     
  13. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Oma sivakka on aika olematon pehmosella. Toki oikein kovalla raudalla daa apuja,
    mutta suosittelen että hankit siihen SLP:n SLT/PP:t tai C&A:n sivakat. Tulee sitä ohjaustuntumaa!
     
  14. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Daaaa, menneekö kuinka raskaaksi käändää noilla mainitsemilla sivakoilla? Nytkin jo meinaa mutkapätkällä hikiä puskea ku on sen verta kankia laitos...
     
  15. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    No ne on sitte säätöhommia ja tietysti raudan valinta vaikuttaa noissaki suksissa.
    Ohjaus tulee näillä suksilla tarkemmaksi ja teräväksi, verrattuna alkuperäisiin. Hiukan tietty tuota kautta raskaammaksikin.
    Toki niihin alkuperäisiin suksiin saa hiukan enempi tehoa laittamalla sinne esim. Totaltekin Racing tai Extremet, niinku isäukko käyttää omassa RXsässä. Mutta tietyissä keliolosuhteissa noiden sivakoiden ominaisuudet loppuu.
     
  16. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Jotain tuohon suuntaan, mutta ei ihan. Jousi ei ota iskumaisia kurmia juurikaan vastaan, vaas sen tehtävän hoitaa iskunvaimennin. Jousen tehtävä on pitää kelkka oikealla korkeudella ja jakaa suksipaine sopivaksi yhdessä rajoitinremmin tms. kanssa. Ainoastaan hyvin hitaissa liikkeissä jousi hoitaa tuon "iskun" vastaanoton. Mutta, siinä olet oikeassa, pelkällä iskareiden shimmauksella ei päästä hyvään tulokseen jos jousi on liian löysä. Iskareiden vaimennustehoa lisättäessä liian löysä jousi ei enää ehdi palauttaa telastoa tai etupäätä oikealle korkeudelleen, vaan jousitus alkaa ns. keriä patikossa kasaan. Samasta syystä pelkkä jousen esijännityksen lisäys ei ole oikea tapa korjata kantavuusongelmaa. Siten saa vain pistakovuutta aikaiseksi vaikuttamatta paljoakaan jousen loppujäykkyyteen.
     
  17. Puppe

    Puppe BackyardKing

  18. JusPi

    JusPi Sir.

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Tuosta paikasta on tosiaan kuulunu hyvää. Taidampa käyttää siellä
     
  19. junu

    junu pät poi

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Onko säädöt löytyneet vakio kybbeihin, vai öhlärien vaihdolla.
     
  20. JusPi

    JusPi Sir.

    Vs: Yamaha Rs Vector ER SP "Bad Boy"

    Onkos jollakin tietoa, että onko tuohon bad boy:hin tullut viime aikoina alustaan mitään päivitys palikoita , joita kannattais kysellä huollosta samalla, kun käyttää siellä kelkkaa. Takuuta ois nimittäin sopivasti joulukuun puoleen väliin asti.
     

Suosittele tätä sivua