polaris xc 500 pakoaukon säätimet

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä JL xc polle, 1/3/07.

  1. JL xc polle

    JL xc polle Member

    putsasin tossa eilen vessit, ja ne oli nippeleinä kädessä enkä sit huomannu kattoo miten päin ne siellä oli.. eli levyissä on viisteet niin kumpaan päin ne tulee?ylös vai alas? runko ei sovi kuin toisin päin mutta itse säätimenhän saa kumminkin päin runkoon, ja nyt heräsi epäilys että ne meni väärin päin kun viisteet on alas päin..!! ??

    sen takia purin ne kun ajattelin että josko olis jumissas, ja olihan ne vähän.. mutta ei apua varsinaiseen vaivaan eli laitaetaan se nyt vielä tähän samaan topicciin, eli kaasun kun nykäsee pohjaan niin ei lähde heti täysin vaan kestää hieman kerätä kierroksia ja sitte vasta lähtee kunnolla.. eli ikäänb kuin booaa aluksi.. missähän vika? tulpat vaihdoin eilen ngk bpr9es onko oikeat? siel oli nimittäin 7 lämpöarvoset..?

    ps. tässä työn lomassa nopeesti koitan apua saada siitä johtuen teksti hieman sekavaa.. ;D
     
  2. parantala

    parantala Lynx Rave 440 R-Evo -05

    Käsittääkseni luisteja ei saa väärinpäin, on siinä varressa sellainen "epäkeskosti" valettu helma ettei sovi kuin toisin päin.

    Booaus on yleensä sen merkki että saa liikaa, eli ei muutaku tarkastelemaan seoksia (neulan asento, ilma/seos ruuvi, pääsuuttimet).
    Kannattaa tehdä varovaisia muutoksia suuntaan tai toiseen ettei mene laihalle ja leikkaa kiinni tai polta mäntään reikää tms.
     
  3. JL xc polle

    JL xc polle Member

    juu runko ei mee ku toisin päin, mut ite säädin runkoon nähden ilmeisesti käy kumminkin päin, ja ne viisteet vois mielestäni tulla ylöspäin eli pyttyyn päin..?!?
     
  4. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Luistit ei mee pyttyyn kuin oikeinpäin, luistin varressa epäkesko muoto.
     
  5. pelekone

    pelekone Active Member

    Jos kyseessä vm. -00 XC, niin tuo booaminen on melkeinpä ominaisuus ennemmin kuin vika (varsinkin lauhalla kelillä). Neuloja ja suuttimia säätämällä voi saada pientä lohtua murheeseen. Tarkasta samalla VES:n kumet tarkkaan, että ovat ehjät!!
     
  6. JL xc polle

    JL xc polle Member

    noniin nyt on oikea pytty auton kontissa, sen verran pahasti oli luisti jumelissa kolossaan..  :-\ männästä oli viistänyt pienen pienen siivun kulmasta, ei haittaa menoa! nyt vaan uus säädin jostain..  ??? (oli muuten kanavat joista pakokaasu menee kalvolle aivan tukossa joten tuskimpa kovin kivasti ovat toimineet?!
    niin ja juu lähemmän tarkastelun jälkeen päädyin myös tulokseen että viisteet tulee alas päin eikä ne sovi sinne kuin yksinpäin... :-*

    E: niin ja vehjehän on -02

    E2: mitä muuten tapahtuu jos ajan ilman toista säädintä?hajoaako jotain,vai onko yli laiska?
     

Suosittele tätä sivua