mikä mikä?

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä veritulppa, 5/3/07.

  1. veritulppa

    veritulppa prox 440 -01

    hitto, loppuu äly tuon röpäämisen kans. kurkut kunnossa puristukset hyvät molemmissa on koitettu jo 300 suuttimia meni liian laihalle jo sillon ja poltti toisesta tulpasta kärjen ja hais hyvälle mmm mmm. mutta silti ropäjää 6500 - 7000 ns. kuollut alue kun on kone lämmin. ja pakkasta saa olla vaikka 300 ni sama homma
    kun ajelee isoakovaa ja laskee viisaria lähelle 7000 ni sit booaa ja putoo 6500 ja kun yrittää siitä nostaa ni rätätätätätät kun taas siitä laskee n,4500 ja sieltä kimmottaa ni johan taas lähtee, ahistaa :mad: olisko ideoita) kun koitin niitä 300 niin ropäs niilläkin,vaihoinkin het takas ne 320 suuttimet ku tulppa kilahti, mikä missä. voiskohan olla sähköissä. niin ja motti on 440 l/c prox-01
     
  2. mPi

    mPi Axys Assault 800 -17 144

    joo samaa vikaa tuntuu nyt olevan mullakin kelkka sks 700 -03. luulin että olis sytytysboxi rikki tai puola mutta eipä ollu! rupesko sulla röpään vasta sit kun vaihtelit suuttimia?
     
  3. Jarski

    Jarski Xc 500 Sp -00

    sama homma täällä, aukasin vessien säätöruuvia kierroksen ,ni alako kummasti naukumaan. Ongelmana oli , että puolella kaasulla teki sitä röpötystä, vasta kun löi lurtan pohjaan, ni lähti. tosi paskamaista oli ajaa reitillä ku oli on/off tyyppinen kaasu. Sitä en oo kysyny saako nuita ylipäänsä säätää, mut kampe ainaki pelaa näin lauhemmillaki kelillä. itekki vaihtelin suuttimia ja säätelin neulan korkeuksia, mut mikään ei auttanu, tuo auttoi.
     
  4. veritulppa

    veritulppa prox 440 -01

    röpäs kaikilla suutin koolla ja neulatkin on ollu jo vaikka missä mut ei, nuo vessit putsasin kun olivat aika tahnassa ja nyt rupes kiinnostaan että mikä säätö ruuvi oonko ihan spede vai onko se ruuvi se muovinen iso siinä keskellä vessiä,mulla sininen
     
  5. The way out

    The way out myyty

    Se säätö on se sininen mutikka mitä ruuvataan talttapäisellä ruuvarilla, mitenkä tuo vaikuttaa sitä en tiiä ::)
     
  6. veritulppa

    veritulppa prox 440 -01

    nii sen alla on jousi joka vastaa kiljotiinin päähän, vissiin sillä saa kiljotiinistä jäpäkämmän tai löysemmän mikä on sen oikee säätö en tiiä mut vessin putsaus ei auttanu mitään.
     
  7. mPi

    mPi Axys Assault 800 -17 144

    totta tosiaan mullakin tais ruveta sen jälkeen röpeltään kun putsailin vessit! mutta ei tossa sks 700 ole kyllä mitään säätöruuvia?!
     
  8. veritulppa

    veritulppa prox 440 -01

    mutta mites nuo läpät, onko kuinka tarkat kattelin niitä niin yks hetula lerpattaa puolimilliä muut kiinni. entäpä tu kaasari kuinkas kireelle sen voi lemmarilla ruuvata vaikka oliskin ehjä kurkku, vaan sitä ettei se imuroi sieltä lemmarin välistä ilmaa itteensä ja sillä räpättele.
     
  9. veritulppa

    veritulppa prox 440 -01

    hitoohemmetti, löytyhän se vika variaattorin rullat oli sit vissiin jumissa päätin kokeilla ja rasvasin niitä pikkusen rullien päissä olevat rliuku rikat oli ainakin jumissa kun tuntuu nyt pyörivän. oliskohan ollu jotenkin ruosteessa rullien sisukset kun olivat ruskean pölyn peitossa, kävin äsken huuattamassa ja en saanu röpäileen vaikka tein mitä eli nyt toimii. jos sitten rasvaatte niitä niin älkää laittako paljoa koska se sitten voi roiskua hihnalle ite pistin tipan jokaiseen rullaan ihan normi moottoriöljyä. ;D
     
  10. JariG_

    JariG_ Well-Known Member

    Kyllä se riepu kaipaa uutta kilkettä voimansiirtoon, pitäs toimia ihan kuiviltaanki kuulema!

    Itekin sain öljyllä tekohengitettyä hetkeksi mutta huoltokittiä se kaipasi. Mulla oli myöskin kytkimen ja varin jouset kuoleentuneet.
     
  11. mPi

    mPi Axys Assault 800 -17 144

    joo ei niitä kuulu rasvailla! mutta se on hyvä konsti koittaa onko varissa vikaa kun vähän laittaa liukuihin liukkaria.
     

Suosittele tätä sivua