Rave 670 ei toimi ?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä vikke74, 24/5/07.

  1. vikke74

    vikke74 POLARIS

    Elikkä käy yhellä pytyllä kierrosten noustessa toinen pytty lähtee mukaan ! savuttaa ja höyryää . kansi oikaistu/uudet tiivisteet uus poksi,tulpat,hatut,puola jne.Ei vaan toimi ,kampikammiossa oli jäähdytysnestettä kun avattiin?? Jos jollain kokemust kerrohan?? :-\
     
  2. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Saattaa vuotaa pytyn ja lohkon välistä vesitilaan? Kansi/pytty halki jostain?
     
  3. Kreivi

    Kreivi LainaLynx

    Uusitko alapääntiivisteen? Minulla lasahti kerran alapääntiiviste tuommosesta koneesta ihan ykskaksyllättäen, ilmeisesti avaamattomasta koneesta, kilometrejä tuossa vaiheessa takana jotain 8000. Se menikin sitten ihan kunnolla, perässä tulijat ajeli ulos reitiltä kun savua oli kuin Lordin keikalla ja ämpärillä sai äyskäröidä kampikammiota tyhjäksi... :eek:
     
  4. vikke74

    vikke74 POLARIS

    Eipä tullu uusittua. Entäs kampiakselin stefat jos vuotaa mitä vaikutusta? tälläkin ajettu n.8000 km! kannattaisko uusia?
     
  5. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Stefasta ei ainakaan vettä vuoda, mutta jos vuotaa niin yleensä sulaa mäntä. Tässäkin koneessa joutuu todennäköisesti lohkon halkaisemaan jos stefoja uusii.
     
  6. pj

    pj Well-Known Member

    Näin on, ne ovat sellaisessa urassa, ettei niitä ilman lohkon halkaisua saa ehjänä pois eikä takaisin...
     
  7. keilukka

    keilukka Polle talli

    Perässätulijat kokivat todellisen hernerokkausvan. Huhu kertoi uran kadonneen kokonaan näkyvistä ja kuskit hurmaantuivat mielyttävistä katkuista metsän siimeksestä. Miehet alkoivat heti nähdä "mielessään" kuvia lumi-immestä joka heitä näin kutsui ;D
    Ja illalla korjattiin sitten pimeessä ja rapiassa pakkasessa -20'C. Mutta sehän ei hidasta korjausta, nopeuttaa vain. :)
    Vai kultaako aika muistot ;D
     

Suosittele tätä sivua