Kipinä katos 700 srx

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä juntti, 23/9/07.

  1. juntti

    juntti Well-Known Member

    Jelpatkaa kurut. Eli kelkka oli eilen käynnissä, sammutin virta avaimesta. Ohitetaanko tappokatkaisin ihan vain piuhat irti liittimestä vai pitääkö niitä yhistellä ja voihan se häikkä olla virtalukossakin. Ehdotuksia vian paikkallistamiseen kaipailtas.
     
  2. juntti

    juntti Well-Known Member

    Kokeilin mittarilla että tappokatkasimet pelaa. puolalle tulee virtaa,digitalimittarihan näyttää lukamaa vähän viiveellä joten lukema nousi vain 6 volttiin, kun kaveri nyki narusta. Olisko mitään kotikonstia testata toimiiko pualat? Kipuna kadoksissa joka tulpasta ja kone kävi eilen niin pitkää kunnes sammutin virta avaimesta.
     
  3. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    virtalukko sulla on siitä joko rikki tai sit hapettunut.
    Kokeile sinne virtalukkoon sopivaa sumutetta.
     
  4. juntti

    juntti Well-Known Member

    Puola testattu ja toimii, virtalukkoa mittailin ja virta kulkee on asennossa punaisten piuhojen välillä. Mites ton staattorin vois testata. Kahvan lämmittimet poistin mutta ei kai niillä ole mitään tekemistä sytytysvirran kanssa? Eli kelkka on 1999 mallinen ja vaihdoin siihen 2001 koneen johon laitettu 1999 staattori 2001 magneeton kopalla. Kasauksen jälkeen lähti käyntiin ja toimi normaalisti sammutin ja ei enään kipunaa.
     
  5. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Sen voi mitata sen staattorin. Nuissa jotain muuttui vuojen 2000 jälkeen, saattaa olla että sähköissäkin eroja. Tarkista kuiten ensin KAIKKI johot ja liittimet varmuuden vuoksi. Itsellä oli yksi klemmari tökännyt johtonipun haaraan katkaissut siististi johdon. Huomasin sen vahingossa kun asettelin johtonippuja paikalleen ja sormi osui johdonpäähän.
     

Suosittele tätä sivua