Rider select

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä JariTapani, 31/10/07.

  1. JariTapani

    JariTapani Guest

    kuinkas moni on ''lukinnu'' tuon rider selectin? parantais kuulemma kestävyyttä yms?
     
  2. AJ_Hammer

    AJ_Hammer Vuoristomalli

    Jenkkifoorumeillahan äijät koheltaa lukittemaan tuon, mutta itte en menis tekeen asian eteen mitään ennen ku hajoaa. Jotkut vauhkoaa myös sen kannalta että taas lähtee kilotolkulla painoa pois ja kevenee ohjaus. Mutta siihen tarvitaan vielä uus ohjaustolppa jossa ei ole niveltä. Jos sekään sitten siihen auttaa. Helpollahan tuossa lukittemisessa pääsee, muutako kulmalatta mihin joku puslasetti kiinni, onhan nuita bolt-on settejäki ison veen takana.
     
  3. JariTapani

    JariTapani Guest

    joo ku mullahan tuo on jo kerran korkannu tuo rider selektin runko! ja ku tuohan on semmosta sekotemuovia tuo runko ni se kyllä korkkaa pienestäkin sivusta tulevasta iskusta!
     
  4. Kreivi

    Kreivi LainaLynx

    Pitkään oli harkinnassa tuon nakkaaminen vitelikkoon, mutta jätin kuitennii vielä paikalleen. Lähinnä tuossa ärsyttää välys joka ajan mittaan tuskin pienenee. Painonsäästöä pelkällä rider selectin poistolla ei taida juuri tulla, ohjausakselin vaihdolla voi jo tullakin.
     
  5. JariTapani

    JariTapani Guest

    joo ei siinä kyllä hirveitä voi tulla painon säästöä mutta mietin vaan että tekisköhän se nyt sen kestävämpää tuosta vaikka sen pulttaiski tönköksi!
     
  6. JariTapani

    JariTapani Guest

    löyty tuolta koneen uumenista pikkusen kuvaaki tuosta korkanneesta rider selectin rungosta! elikkä mullahan tuo isku tuli tuohon ohjaustangon päähän ja tuo meni xituiksi ja paljon muutakin esim ylärunko jne! eli korkkas tuolta vas ala laidasta poikki ja sillonhan tietty tuo koko ohjaus meni ihan losoksi ja oli hieman vaikeaa ajaa saariselältä ivaloon ku jarruttaessa ratti meni 7 asentoon ja kiihyttäessa 1 asentoon vaikka kuinka ois yrittäny samassa asennossa piettää! noh sitte ku oli vielä kelejä jälellä ja ku tiiettiin että vakuutus päätöksissä ja korjauksessa menis niin kauan aikaa ettei tuota saatais enää viimisille keleille ni päätimme korjata väliaikasesti! ensin koitimme tuommosella pelti suikaleella hommaa muttei se oikein pitäny! noh papukaija pihdeillä runko jämysti kiinni ja tuommosset pitkät pultit sitte molemmin tuolin tuota säätöyksikköä kiini! ja oli helkkarin pätevä! loppu se väljyys ratista yms !nyt ku on sitte kesän aikana korjattu tuo ni on taas se normi väljyys ratissa ja aloin miettiin että kannattiskohan se taas lyyä tönkkiin ja että oisko se nyt niin kestävämpi??
    [​IMG]
     
  7. AJ_Hammer

    AJ_Hammer Vuoristomalli

    Jaa-a enpä tiiä siitä kestävyyestä, kaikesta päätellen sie oot mällänny sen verta pahasti että joka tapauksessa ois jotain menny rikki.
    Ajatellaampa toisin päin, tuohan voi toimia sulakkeena vähän pienemmässä tällissä.
    Mutta jos kuitenki päädyt nakkaamaan koko lirpakkeella telkkää niin tuolla asiaa on myös puitu:

    http://www.snowest.com/fusetalk/messageview.cfm?catid=89&threadid=336881&enterthread=y

    Tämän sorttinen ratkasu ei ole paha toteuttaa kotipajallakaan:
    [​IMG]
     

Suosittele tätä sivua