Etelä-Karjalan Kelkkajutustelut (ent. Etelä-Karjalan reitit )

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Catiska, 18/12/05.

  1. andy

    andy Polaris IQR 440/600

    catiska: minkäs pituisia ne sun piikit olikaan? :)
     
  2. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Niin pitkät että heppakelkan kuljettajan ajokaverit nauraa itsensä tärviölle kun polaris sylkee penkkinsä vaahtomuovia pitkin reittiä ;D
     
  3. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Pituutta en muista, mutta sopivat harjakorkeudelle 35 - 38mm. 32mm matolla ne tulee jo liikaa yli, varmaan 12mm... Määrä on 144 kpl (kaikki on tallessa, matossa kiinni). Pitää kait ne myydä pois, ei ne kuitenkaan pituudelta sovi seuraavaan kelkkaan, mikä se sitten lieneekään. Tai eihän sitä tiedä.
     
  4. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Taitavat olla jo 35:n hieman liikaa.. Koska mullahan on lyhyemmät..

    Ja taas muistutetaan asiasta innostuneita Muukon radan lanauksesta eli jos haluat ajaa hyväkuntoisella radalla, olisi suotavaa, että osallistuisit myös kustannuksiin. Ilmoittakaa itsestänne JMK:n sivuille. Laittakaa myös ehdotusta, minkä verran rahaa kerätään/sierainpari kauden alussa. Yksi lanauskerta tulisi maksamaan näillä näkymin kympin ja jos väkeä ei sen enempää tuolla ajele, mitä nyt on ilmoittautunut, niin tuskin tarvitaan kolmea kertaa enempää. Eli pottia kertyisi huimat 30€/talvi. Eihän sillä saa edes tankkia täyteen, äijäkelkoissa edes puolileen.

    Ja linkki kyseiseen keskusteluun (vapaa alue) tuossa -> http://www.joutsenonmoottorikelkkakerho.com/forum/viewtopic.php?t=105
     
  5. rreipas

    rreipas minkä tähen no yhen tähen

    yks sukulaismies kävi sen ainakii pyöräkoneella tasottelemassa tossa hiljattain et kaatas joku vaan sinne 1000000m3 lunta :'(
     
  6. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Juh.. Ei paljon muuta enää ois vailla.. Voi änkerö.. Kävin rojekteja kattomassa.. Sopiiko tuota lynxiä tulla pällistelemään livenä, ennen kuin käytät sitä radalla lumeen tutustumassa..

    Jee.. 100 sivua pelkkää ASIAA ;D
     
  7. rreipas

    rreipas minkä tähen no yhen tähen

    tule kattoo ku on tallissa ei oo likaantunukkaan vielä kauheesti mitä nyt tuulilasi ihan räässä..... :-[
     
  8. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Tiedä sitten johtuuko väsymyksestä vaiko muusta mutta äskeinen pisti hirnuttamaan..
     
  9. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    tämän päivän etelä-saimaassa oli taas juttua tuosta virallisesta kelkkareitistä homma on jäissä niinkuin osattiin odottaakkin  :mad: melko turhauttavaa lukemista kaikenkaikkiaan.mutta hienosti sanoi pekka tuunanen ympäristöministeriöstä"kelkkailusta on turhaan tehty maailmanlopun asia,jota pyritään kieltämään sillä perusteella että se on turhaa ja joidenkin mielestä hauskaa" omasta mielestä naulan kantaan  ;) tuunasellehan vois piuata vaik olusen kun selvästi on järki päässä!!!
     
  10. andy

    andy Polaris IQR 440/600

    ja vielä samaan lauseen perään oli vedetty viherpiipero lintupongarit jotka ajelee hyypän perässä AUTOLLA JOKA KULUTTAA FOSSIILISTA POLTTOAINETTA useita satoja kilometrejä!! ;D
     
  11. pollemies

    pollemies Well-Known Member

    tuo oli paras lause eteläsaimaassa pitkään aikaan ;D
     
  12. Petrol

    Petrol Lainattu

    Mistäs nyt ajellaan vuoksenvarren tasoristeyksen yli jos ja kun uus laki astuu voimaan? Luultavasti reitti tulee muuttumaan siintä kohtaa.
     
  13. Sabe

    Sabe X-RS

    tehhää hyppyri...
     
  14. andy

    andy Polaris IQR 440/600

    eiks siinä ollut jo valmiiksi se "puulava" systeemi? sittenhän se ei ois kuin enää luvan kysymistä vaille valmis... :)
     
  15. Sabe

    Sabe X-RS

    onhan siinä semmonen...
     
  16. Antti Harinen

    Antti Harinen Well-Known Member

    Se Imatran radanylitys Linnankoskella on selvityksen alla.

    VR:n kanta ilmeisesti on että mikään nykyinen tasoristeys taikka ylitys ei kelpaa, vaan että ainostaan heidän itsensä rakentama korotettu "silta" jossa aukot junan pyörille kelpaa. Sinällään ihan ymmärrettävää.

    Koska he eivät kumminkaan sitä kerkeä rakentamaan ennen lain muutosta, niin nyt selvitetään saadaanko sille siirtymäaikaa Oletettavsti seura maksaa kumminkin ko. ylityksen rakentamisesta aiheutuvat kustannukset jos se tehdään.

    Tämä oma käsitykseni nykytilanteesta ja vahvistamatonta tietoa. Odotellan, eiköhän se ennen vuodenvaihdetta selviä mistä ajetaan.
     
  17. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Käydäänpäs pojjaat hoitamassa asiat kuntoon tuolla http://www.esaimaa.fi/page.php?page_id=25 sivulla, menee prossat muuten ihan persiilleen. :eek:
     
  18. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Eiköhän tuo tuosta hoidu. Kohta ollaan jo tasoissa.
     
  19. Cattila

    Cattila Active Member

    Kyllä 48.9%
    Ei 48.3%
    En osaa sanoa 2.8%
    8)
     
  20. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Onko kenelläkään tietoa, pääseekö tulevana (toivottavasti) talvena Imatralta koilliseen ihan merkittyä reittiä pitkin? Eli, jos innostuisi ajamaan Kiteelle. Minkälainen reitti se on, eli onko tylsä, huono vai erinomainen??
     

Suosittele tätä sivua