Pohjapanssarin asennus Evoon

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä heikki, 16/12/07.

  1. heikki

    heikki Ex. Enduro 600 h.o -04

    Onko kukaan asentanut -04 600HO enduroon Holeshotin pohjapanssaria? Meinasin vain et jos joku jo tietäis et kestääkö porata nuo POP niittien reijät sinne pohjaan ihan huoletta vai sattuukohan jokonkin mihin ei pitäisi sattua? Esim. vesiletkuun.Niin kun ei oikein näe et minne ne reijät sinne tulee sisälläpäin. ???
     
  2. anssip

    anssip Member

    Eikös siellä pohjassa ole valmiit reiät ja vielä vastapuolella runkoon hitsatut mutterit, että ei pitäs olla ongelmia kiinnityksen kanssa.
     
  3. Antza

    Antza 800 etykki

    Sen saa takalaidastaan kiinni sinne valmiisiin rungossa oleviin muttereihin ja tuosta poikkitukien jälkeen läpipulteilla rungosta läpi (pakoputken joudut ottamaan pois jotta saat hyvin laitettua ne mutterit sinne).

    Sitten vielä vetelee tuolta keulilta ja sivuilta kiinni, niin kyllä kestää. Tuo oma panssari ei ollut Holeshotin panssari, vaan ihan tarvikepanssari, mutta varmaankin pääpiirteittäin noin sekin kiinnittyy.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  4. heikki

    heikki Ex. Enduro 600 h.o -04

    Kiitos hyvistä neuvoista :)
     
  5. heikki

    heikki Ex. Enduro 600 h.o -04

    Ei riittänyt Holeshotin panssarin pituus rungossa oleville muttereille(alapuolella takana). Et joutuu poraan reijät sinne runkoon. Onko joku porannut? Turvallisesti ;)
     
  6. tek

    tek Lynx RE E-Tec -15

    Miten tässä kävi? Pitäs itelle asentaa, mutta mulla on joku lyhkäsempi malli. Pitäs heti poikittaistukivarsien taakse tohtia porata...
     
  7. EnskaSpecial

    EnskaSpecial RMK 800assault-13+Polaris Sportman 500 -12

    Kyllähän se sinne paikalle saatiin ja hyvin istumaan. Vähän varovaisuutta reikien porauksessa.
     

Suosittele tätä sivua