Kemi- Keminmaa- Tornio-Simo alueen reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä oudie, 17/3/06.

  1. skspolaris

    skspolaris Well-Known Member

    jokos kemissä on reittejä ajeltu kelkoilla ja missä kunnossa päryytellä
     
  2. nissan22

    nissan22 Lynkerö

    Onko tietoa torniojoen jäiden kestävyyksistä?? Joko kallioputaalla on ajettu?? Romitien sillan alla ainaki yks päivä jälkiä oli.....
     
  3. d6r

    d6r Well-Known Member

    Viikko sitten perjantaina ajoin ensimmäisen kerran Kirkkopudasta kaupunkiin päin, silloinkin jonkun muun jälkiä. Jäljet kuitenkin nousivat maalle siinä Äijälänrannassa eikä vanhan Röyttäntien alla olevan kosken ohi ollut vielä menty. Kalliopudasta pitkin on ajeltu leirintäalueen kohdalla ja myös Raumon päässä, läpipääsystä ei tietoa. Itse ajelin tuossa Pirkkiön ympäristössä, Ukseessa ja Ruohokarin suunnalla. Kyllä siellä paremman puutteessa ajelee, liukasta vain tahtoi olla.
     
  4. nissan22

    nissan22 Lynkerö

    Niitä jälkiä itekki kattelin tuosta sillalta. Mietiskelin että mistä pääsis tulemaan kelkalla sinne leirintäalueen luo, ku pitäs päästä sen vanhan röyttäntien sillan ohi. Olen tulossa kaupungista päin. Pitääkö nousta maihin ja ohittaa koski siten??
     
  5. Joiko

    Joiko Summit8

    Jumalise :p :p ahh löytyhän sitä luntaki näillä leveyksillä.. kävin pikku mutkan huitasemassa parin kaverin kans suuntaina kaakamoniemi - laivaniemi. parhaimmillaan oli reilu metri pehemeää lunta :p ja koko ajan tullee lissää :)
     
  6. Sonekin

    Sonekin Well-Known Member

    ... ja sitten sä heräsit? vai?
     
  7. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Ehkä jossain aurapateissa tai sitten jossain nurkassa johon on tuiskuttanu iha saatanasti.

    Huomenna ois tarkotus lähtee vähä puhkoon reittejä ja paistelee rasvakaapelia jonnekkin. Luultavasti kolmelle kodalle. Jokohan se talvi tuli tännekkin?
     
  8. juhispahis

    juhispahis AC PORO

    Rkele nyt on kelkka levällään kun alko talvelta näyttään :p
     
  9. Åkerman

    Åkerman Sledless

    Ois edes kelkka
     
  10. polle-positiivi

    polle-positiivi Well-Known Member

    ei muutaku ajamaan joka jannu! täydet kelit siellä on!! vihdoinkin :)
     
  11. jumo

    jumo Well-Known Member

    Ne on kai mun jälkiä ollu ;)

    Leirintäalueelta Keroputaalle periaatteessa pääsee, mutta siinä on kaksi kosteaa paikkaa, nyt kun tulee lunta voi ehkä paremmin rannalta kiertää.

    Kromisillalta merelle päin oon jo ajellu viikko sitten. Siittä kosken kohdalta en oo ajanu Kirkkopudasta kaupunkiin päin, tuskin pääsee.

    Kaupungista ei taida päästä kuin kärryllä ?

    Kunhan tästä päivä valkenee nii taas mennään !
     
  12. Joiko

    Joiko Summit8

    Käytiin nuita saaria kiertelemässä, niin niihin oli tuullu rannoille hyvin reippaasti lunta.. no olipa lunta kuitenki ;) :D
     
  13. powertrippin

    powertrippin ZR 500 vm. 2001

    Tänään ajettiin mereltä päin Tornion Shellille, ei ollut mitään ongelmia, siitä oli kaksi kelkkaa mennyt vähän aikaisemmin. Siinä röyttäntien kohdalla jouduttiin silta ohittamaan maata pitkin, mutta muuten pääsi jäätä pitkin ihan hyvin. Uuden ja vanhan sillan alle ei kannata pysähtyä, eli vauhdilla mentiin koko Tornionjoenpätkä, sen verran kuitenkin jännätti.
     
  14. nissan22

    nissan22 Lynkerö

    Ite ajelin kans samoja jälkiä... Hyvin pääsi!! En käyny shellillä asti, tankilla ois pitäny käyä. Mutta en viittiny lähteä kokeileen sinne asti... Pääsikö shellille tankille?
     
  15. powertrippin

    powertrippin ZR 500 vm. 2001

    Joo, Shelille pääsi ihan hyvin.
     
  16. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Kyllähän siellä pääsi jo ja porukkaa tuli vastaan ku pipoa. Rajavartiostoki oli liikenteessä. Ei mitään heikko oikeestaan missään jäillä. Kemijoeta kaupunkiin tuosta sotisaaren kautta pääsee ihan huoletta ja jäilläki on lunta. Vilmilästä nesteelle päin reitti aivan kauhia. Totaalisen puhki jo. LISÄÄ LUNTA KIITOS!!! Ja elskillä oli makiaa. Elekää vaan kukaan menkö sinne ajamaan :p
     
  17. Sonekin

    Sonekin Well-Known Member

    Poikasten päiväkirjassa pari kuvaa tämänpäivän reissusta. Makiaa oli aukoa reittiä. Kulutus tais olla jotain 30-35l/100km ;D
     
  18. juhispahis

    juhispahis AC PORO

    Näytti tänään olevan aika paljon kelkkoja liikkellä kun keminmaassa käytiin, tosin autolla. Huomenna ois tarkotus lähtä sisäänajeleen lyneä kun sai nippuun senkin.
     
  19. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Missä päin kävitte puhkomassa reittiä?
     
  20. Joiko

    Joiko Summit8

    Voe tätä ihanuutta.. lunta oli tullu yön aikana aevan älyttömästi :p tuossa tupasvillan pihalla oli valehtelematta yli 10 kelekkaa parkissa, eikä ollu mikkään safari :O Oisko siinä ollu voorumilaisia?
     

Suosittele tätä sivua