Tahkon ja Kuopion alueen ajelut.

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 16/12/05.

  1. Rsu

    Rsu kelkaton miäs

    Vähän jälkeen ajoharjoitelu radan, on tuo nyppylä
     
  2. urho

    urho Lynx rs

    Ahas :p
     
  3. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    En yllytä ketään menemään jäälle, mutta etelä kuopiossa isolla sotkanselällä jäätä 30cm (ei kunnon teräsjäätä vaan yksi 10cm kohvakerros välissä) :)
     
  4. himotas

    himotas Well-Known Member

    lauantaina kävimmä kaman kanssa tuolla riuttalan kodalla ja siitä sit salijärven kautta pihkainmäkeen! lunta siellä on, ja ajamaan kykenee suht hyvin. kuviakin on mutta odottelemma kunnes kama ne saa esille :-*
     
  5. JTV

    JTV Well-Known Member

    Kuopion kaupunki on laittanut kelkkareitille (Kuopio-Riistavesi) ilmoituksen MÖNKIJÄLLÄ ajo kiellosta kelkkareitillä! Ja jos ajo ei lopu niin uhkauksena on sopimuksen irtisanominen. Koskee varmaan myös talvella reitillä ajoa eli ei mönkkärillä kelkkareitille. Kaupungin maita pitkin menee varmaan aika paljon reittejä, joten tuleepi paljon katkoksia, jos sopimukset irtisanotaan. Onko kylttejä muualla??
     
  6. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    Joo ei kannata mönkijöillä ajella :mad: Meiltäkin löytyy mönkijä mutta kelkkareiteistä pysytään suosiolla kaukana ;) Eikä ole kovin mukava ajellla kelkalla jos joku on mönkijällä rullannut reitin paskaksi, vaikka muuten ei ole itsellä mitään mönkijä kuljettajia vastaan.
     
  7. kama

    kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

    Riuttalan kuvia:
    [​IMG]  [​IMG]

    Pitää ottaa joku reissu järkkäri mukaan niin voi vähän parempia kuvia räpsiä
     
  8. himotas

    himotas Well-Known Member

    mukava tolla reissulla oli niin pitkään kunne loppu multa bensa ja kamalta ***** ****** ;D
    lunta oli paikoitellen hyvin ja hyvin vähän :-\ ajamaan pystyy hyvin eikä pahemmin kiviin kopissu.. paitsi kantoihin ;D ja saimma avata kaikki pätkät :-*
     
  9. kelkkaisä

    kelkkaisä Member

    Voisko joku valaista tahkon ympäristön reiteistä, ku tuntuu olevan aika hiljaiseloa. Tahkon sivuilta näkyy, että jotain on avattu mutta mikä todellinen tilanne. Kuvista päätellen lunta on tullut... ???
     
  10. Rookie

    Rookie NightRider

    Tahkolla pääsee ajelemaan. Työkaveri tais just merkata reitin Keyrityn suuntaan. Varpaisjärvelle taitaa reitti olla auki, mutta Siilinjärvelle ei ainakaan toissapäivänä vielä päässyt, ainoastaan Pajulahden Shellille asti. Pajulahti - Pöljä välikin oli suljettu, mutta Nilsiä-Tahko alueella jo ajelee ja Kinahmissa lunta on paikka paikoin oikein kivasti.
     
  11. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    Tänään oli vapaapäivä ja joskus 11 maissa olin ajovehkeet päällä repimässä kelkkaa ulos tallista, no siinä sitten riuhdoin sitä käyntiin ja eikun käynnistys naru poikki ;D Sittten kelkka takas talliin ja eikun konetta ottamaan irti, että mahtuu vaihtamaan sen narun. Sitten joskus 3 maissa alko muuttua päivä paremmaksi kun sai kelkan läjään ja pääsi paanalle ;D
    Kävin ajelemassa tuolla mistä on tuo Rsu ottanu kuvia ja välillä pysty ajamaan jo vähän kovempaakin, mutta ei siellä vielä mitään "kisakuskia" kannata ruveta vielä leikkimään ::)
    Jotain 50km tuli ajeltua, lauantaina jos olis porukkaa lähössä aamulla ajeleen niin ilmotelkaahan. Mukavampi ajella kun ei yksin tarvii pörryyttaa :D
     
  12. Tonni

    Tonni yamaha rx1 warrior

    kyllä sitä pitäs pajulahdesta siiliin päästä ku kaverin kans käytiin aukasemassa reitti kaksi päivää sitte. Laiva oli kulkenut viikko sitte. Liekkä sitte meidän jäliltä jälet peittyny
     
  13. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    Millä radalla kävit Jerk ajelemassa?
     
  14. kama

    kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

    Mites tuo Sotkanniemen rata on käytettävissä? Laittakaa vaikka privaan tietoa jos ei ole 'yleisessä' käytössä. Meikä vois ottaa joku vkl järkkärin mukaan niin sais parempia kuvia
     
  15. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    Joo niin arvelinki. Jokunen vuos sitten käyny pyörällä tuolla :) Pystykö ihan kunnolla ajamaan ettei tarvinnu mitään varoa?
    Ainakin pari vuotta sitten siellä sai ajaa ihan ilmaiseksi. Eli senkun vaan meni ajamaan, en sitten tiedä nyky tilannetta.
     
  16. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    Oisko ketään huomenna aamupäivästä lähössä ajeleen?
     
  17. Tonni

    Tonni yamaha rx1 warrior

    itse oon ainakin lähdössä täältä siilinjärven suunnalta ajelee... en tiedä sitte minne suuntaan vielä 8)
     
  18. himotas

    himotas Well-Known Member

    tälläista tänään :-*

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  19. SKMXZ

    SKMXZ No sled now...

    Elikkäs olis viikon tulla 7 kaverin porukalla Tahkolle viikoksi, turvallisesti sunnuntaina ku kisat on ohi. Millaisia kohteita suosittelisitte ja minne ei kannattaisi lähteä ku mökki on Tahkolla. Meillä ku ei oikein ole mitään käsitystä alueen urista. Ja missä mahtaa olla ura poikki tällä hetkellä ettei tulis mentyä hölmöilemään ja pilaamaan neuvottelu mahdollisuuksia niille paikoille.
     
  20. kama

    kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

    ............................
     

Suosittele tätä sivua