Etelä-Karjalan Kelkkajutustelut (ent. Etelä-Karjalan reitit )

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Catiska, 18/12/05.

  1. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Dodii, tulihan taas "silkkiperseiltyä", on se vaan niin mukavassa kunnossa noi Joutseno-Vuoksenniska välin urat että! :D

    Mr. El Maco, sinäkö se olit se vihreä leiskaus, joka puhalsi sen pelto-osuuden jälkeen ohi ;) ? Hitto kun nauratti vielä pitkään sen jälkeen ;D


    No niin asiaan, eli onko merkitty ja missä kunnossa Vuoksenniska-Simpele väli? Ajatus olisi hurauttaa kunnon lenkki lähipäivinä, eli J:non Neste-V:niska-Simpele-Parikkala-Särkisalmi--Uukuniemi-Kesälahti-Punkaharju-Särkisalmi-Simpele-V:niska-Joutseno.
     
  2. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    ilmottele millon olet lähössä heittää lenkin!saattaa olla että liityn porukkaan tästä patsaalta!muistaakseni eastside oli käynyt jossain tuolla suunnalla ajelemassa muutama viikko sit ja mukavaa oli kuulemma ollut.
     
  3. Antza

    Antza 800 etykki

    Kyllä vain on Simpeleen suuntaan hyvässä kunnossa reitti ja merkittykkin hyvin. Pyöräytettiin tuo simpele-lohilahti-puumala-utula-imatra lenkki pari viikkoa sitten ja hyvää baanaa oli ajella. Ainut missä ei ole jäälle merkattu reittiä on tuo käringin osuus, mutta se ei ole pitkä pätkä.
     
  4. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Joo, oli melkein liian hyvässä kunnossa. Imatran Neste - Joutseno väli 24 min. 40 sek, eli melkein meni ylinopeuden puolelle, nyt keskinopeus hitusen alle 60 km/h... Onneksi oli alla jo Joutseno - Lappeenranta - Joutseno - Imatra ajot jotta parhaat mehut oli jo kuskeista puristeltu pois, muuten olisi voinut mennä ylinopeuden puolelle...

    Harmi ettei satuttu "törmäämään" missään, jäi taas koeajo ajamatta...
     
  5. Hörhö

    Hörhö Well-Known Member

    Hmm..ymmärsinkö oikein että Joutsenosta pääsee jopa reittiä pitkin Lappeenrantaan?Eli siis Joutseno-Konnu on auki?
     
  6. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Ei, et ymmärtänyt oikein. Siellä ei ole reittiä mistä pääsisi ajamaan Joutseno - Lappeenranta välin. Valitettavasti. Mutta, toiset ovat näissä asioissa enemmän tasa-arvoisempia kuin toiset, eli meillä on oma, yksityisreitti.
     
  7. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Catiska,onko ketään suhauttannut Uttiin teidän joukkueesta,tarkoitus olis huomena pöristään Lpr:n nesteelle Utista käsin ,heikko arvaus että nesteellä n.klo12.01.
    Reitti lienee entisensä.
     
  8. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Ei olla Utissa käyty, paitsi autolla. Ainakin autolla pääsi ihan samaa reittiä kuin ennenkin ;D
     
  9. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Jep,yritetään selvityä tuosta kelkoilla jos ei porsi välille.
     
  10. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Lukekaa noi Benzon aiemmat viestit, joku silta sieltä on päreinä, jottei kelkat porsi jonoon siihen missä sillan pitäis olla..

    Baana oli joo melkoisen sileää.. Jokunen patti sinne tänne, tai pian joku nukahtaa tankoon..

    Siinä kaatopaikan kohdalla pateissa ei naurattanut, jakeli hitusen kun tuli jokin ihme aivopieru ja piti suoralla mennä tankoa kääntämään ???
     
  11. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Catiska, vielä ehtii, vielä ehtii.. ;D

    Mr. El Maco..no voi helvata että äijä painoi menemään, tuossahan voi tulla jopa himppa hiki :D :D :D ;D toi siun avatar on aika paikallaan ;D

    Huomenna länsisuunta ja maanantaina taas "silkkiperseilyä" kehiin..on se niin mukavaa 8)
     
  12. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Varokaa sieltä lännestä tullessa Pohjosen tien ylityksen jälkeen noin 350-400m Lpr:n suuntaan sitä siltaa...kiertäkää..!
     
  13. jpma

    jpma Phazer Fx -07

    Lappeenrannassa se Mäntylän sairaalan luona oleva silta näytti olevan korjattu ilmeisesti kaukalonlaidalla tai muulla vastaavalla. Ajelkaapa silti varovasti siitä kohdin.
     
  14. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Painamisista en tiedä, mutta hiki tulee yleensä siinä vaiheessa kun kiskoo kissaa käyntiin..

    Jaa, minäkin maanantaina Imatran suuntaan kaverin kanssa.. Heppu nyt sitten toista kertaa ajamassa.. Nostelkaa lapaa, tällä kertaa meinasin ulkoiluttaa Bearcattia, ei tuu hiki..
     
  15. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Joo, sitä vaan, kun kuului vounkaus, näkyi jotain vihreää ja sit vaan lumi pöllys ja kohta ei mitään... ;D Arvelin sen olleen sie :D

    Huomenna ollaan muutaman kelkan voimin klo 1100 siinä Nesteellä taas ja mukana ei nyt sentään työkelkkaa kellään, mutta aloittelijoita kyllä..
     
  16. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Me päästään lähtemään vähän myöhemmin, freestyle skiido ja työkelkka.. Se on mukava toisinaan, sillä kun ajaa, tulee sama tunne kuin ajelis jollain järkyttävän kokoisella jenkkilossilla.. Tulee ajeltua rauhallisesti ja nautiskeltua, joskus jopa huomaa reitin varrelta jotain mitä ei ole ennen nähnytkään.. Ja se sähköstartti..
     
  17. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Noniin käytiin ajamassa Utti - Lpr - Utti ,silvuplee pojat.
    Terveisiä Lynx Re ja Polle veteraaneille, jotka tavattiin reitillä ja Somerharjussa ja myöhemmin Utissa.

    Kaasulinja on liian nopeassa kunnossa ja odottaa lisää lunta jotta, rupeaa muodustua pattia.
     
  18. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Joo,, viimeksihän oli Jaska sillä Vikingillä mukana.. ;D Se tuli koko matkan meidän tahdissa..totesi tänään, että on hieman paikat kipeenä :D

    Meinattiin kokeilla sitä uraa V:niskan Nesteeltä Simpeleen suuntaan vähän matkaa, että miltä se näyttää...jos viikolla kävis heittämäs kunnon lenkin.
     
  19. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Pitää katsoa, josko ehtisin klo. 11.00 aikoihin nesteelle, ole aamupäivällä pojan kanssa ajelemassa kelkoilla. Eli, jos musta Lynssi/keltainen Ski-Doo Freestyle tulee vastaan, nostakaa lapaa...
     
  20. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Jep jep, olihan taas lystiä silkkiperseillä, huomenna Utin suuntaan. ;)

    Ei sitten kauemmas menty kuin Ruokolahdelle, selvitettiiin mistä lähtee ura Parikkalan suuntaan, jos vaikka kelejä piisaa..

    Hauskaa oli ja mukava saada kasvoja näille nimimerkeille. :)

    Kyllä se pitää kaasua pumppailla Nytrollakin umpisessa jäällä, alkoi lämpövalo vilahdella vaikka taatusti oli jäähdytystä ;D sen verran ovat laihalle säätäneet tuon ruiskutuksen, ilmankos aina pätsähtelee :D

    Utin suuntaan huomenna joutavat..puolen päivän jälkeen lähdetään..Jängyn kautta ajateltiin mennä..eli silkkiperseilyä taas tiedossa, kun luntakin uhkaa mättää tuutin täydeltä..
     

Suosittele tätä sivua