Vaala-Rokua ja Vaalan seutu yleensä

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä karra, 4/12/07.

  1. Henri

    Henri Well-Known Member

    Missä kunnossa kestilä vaala väli onko sitä lauhalla kukaa ajanu ettei ois tullu uria mahottomasti?? onko J.H ajellu millo vaalaanpäi? oliko se ajettavassa kunnossa?
     
  2. J.H

    J.H 2xSidewinder 137

    Tänään ajelin, reitti aika kova mutta lana liikkuu vissiin lähipäivinä nuojua-säräisniemi-kestilä suuntaankin. Toivoitaan että saatas vähän liukuille voidetta 8)
     
  3. J.H

    J.H 2xSidewinder 137

    Lana ei ollu liikkunutkaan ja Kestilän reitin varrella tehhään sähkölinjan varrella mettätöitä :eek: Reitti on polettu traktoreilla Mustanmaan kahtapuolen ja Kestilän puolella ajokoneella..... malttia matkantekoon tuolla pätkällä ;D
     
  4. kaima90

    kaima90 polaris rmk assault 800

    kylläpä reitti oli tosi kova pääsiäisen aikaan, ei yhtään irto lunta. kaikki oli ajanut reitin viertä. melkosta patikkoa tuo vaala- jaalanka väli. saisivat tampparilla ajaa edes kerran talvessa.
    reitti kuitenkin paranee kivesvaaralle päin koska siellä on liikkunut tamppari.
     
  5. J.H

    J.H 2xSidewinder 137

    Eihän siinä ole kun muutama kilometri patikkoa ???
     
  6. Gman

    Gman Yamaha Nytro RTX-ER CO TT, Yamaha Venture 600

    Vaalan suunnalta tuli tänään lana Rokualle. Utajärven ja Muhoksen suuntiin ei ole lanattu mutta ainakin Utajärven suuntaan reitti oli hyvässä kunnossa (kiitos lumisateiden)
     
  7. Henri

    Henri Well-Known Member

    vieläköhän sitä kävisi tälle talvee viimesen kerran vaalassa huomenna plussakelistä huolimatta ???
     
  8. miyz

    miyz Member

    Tulipa tänään ajeltua rokuan maastoissa.. rokua-vaala oikeenkin hyvä ja utajärven suuntaankin aivan loistavassa kunnossa, mutta kyllä näyttää et montaa kertaa ei tälle talvelle enää pääse päristelemään..
     
  9. Henri

    Henri Well-Known Member

    tänään käytiin esan kans kestilästä vaalassa ja ihan hyvässäkunnossa oli reitti ja lainvalvojatkin nähtiin vaalan lähettyvillä mutta muita kelkkailijoita ei sitten liiemmin nähty.
     
  10. karra

    karra Well-Known Member

    Kyllä nyt kelpaa ajella, jos vaan on kelkka mikä pysyy kasassa. Näin aamutuimaan kävin ajamassa reilun kymmenen kilometriä (sen mitä pakoputki kesti) Jaalangan suuntaan ja olihan mahtava keli. Reitit kohtuukunnossa ja pehmyttä lunta reitin vieressä, jotta voi liukuja jähyttää. Varmaan ne kohta alkaa olemaan iltapäiväajelut historiaa kun katsoo sääennustetta.

    [​IMG]
     
  11. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Vieläkös Rokua-Vaala-akselilla on lunta reitillä?
     
  12. karra

    karra Well-Known Member

    Toistaiseksi näyttäis olevan. Aika pian hupenee ja iltapäivästä pehmenee.
     
  13. lucas07

    lucas07 Well-Known Member

    vaalan ja rokuan aluella on lunta viellä kelit ovat tänään ollet mahtavat.Amulla oli muutana aste pakkasta päivällä lämpöasteita aurinko paistaa täydeltä terältä.kelit evät kestä kun tämän viikonlopun jos säät jatkuvat tälläisinä pälvipaikoija oli muutamia ajettiin tänään reilu 250km huomenna olisi tarkoitus ajaa samanverran. ;D
     
  14. Henri

    Henri Well-Known Member

    Mites on sen uuden kestilä-rokua/vaala pätkän laita tuleeko se toteutumaan vai jääkö se suunnitteluasteelle? tietääkö kukaan?
     
  15. karra

    karra Well-Known Member

    Onkait ne sitä vissiin suunnitellu ja linjailleet, mutta epäilen että ei tuu onnistumaan niinkuin ei mikään muukaan. Toivottavasti se joskus tulee. Eli ei mitään uutta tietoa.
     
  16. Henri

    Henri Well-Known Member

    niin eikö ne suunnitellut että se olis tälle talvee jo silleesti että pystys ajaan mut ei kuitenkaa mitenkää ees puoliksi valmis mut nähtäväksi jää saako ne sitä tehtyä ollenkaan. pitänee käyvä kyselee kunnasta kuhan pääsee joskus arkipäivänä pois täältä oulun kaupunnista.
     
  17. karra

    karra Well-Known Member

    Niin ennen viime vuoden vaihdetta sen piti olla jo ajokunnossa ainakin tämän Vaala-Rokua pätkän osalta, koska junarataahan ei enään tänä vuonna saanut ylittää. Jokainen ajoi sitten laittomasti kuitenkin radan yli Ketunsaaressa. Minkäs sille voi.
     
  18. Henri

    Henri Well-Known Member

    tarkoitatko sitä ylitystä siinä mikä on siinä soramontun jälkeen? me ajeltiin siitä yli ja virkavalta oli vieressä ja kyllä ne poliisit siitä itekki ajo että ei ainakaan siihen kukaan puuttunut vaikka laitonta onki.
     
  19. karra

    karra Well-Known Member

    Samainen paikka juurikin.
     
  20. Henri

    Henri Well-Known Member

    Minkälaisessa kunnossa vaalassa reitit? Joululoman aikana vois käydä aukasemassa kestilä-vaala välin... viikonloppuna käytiin tuota väliä jo vähänmatkaan ajamassa lunta ei liikaa ole mutta muutamia kanavia lukuunottamatta pystyy varmaan jo ajelemaan ihan kohtuudella.
     

Suosittele tätä sivua