Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä Firecat 500, 18/2/08.

Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

eli kuura maassa 8)

2. proxfan

proxfan PROXR 440,

harjoituksissa ajetaan kolme rinkiä ja erissä viisi. kaikki kuskit ajaa kaks lähtöä ja niistä pisteet ja sitten finaali. harrasteessa karsinta erät ja välierät ja a ja b finaalit.

3. hesseli

hesseli Well-Known Member

täytyy toivoo et mopo tällä kertaa toimis ::)

4. proxfan

hauskaa oli!!

5. lupsu

lupsu Well-Known Member

Joo joupiska ajettu, 10kierrosta ja pari kaato, eli täydellinen päivä, kuvia olis kiva nähdä, 869/pro x [email protected]

6. meikkis

meikkis Active Member

Kyllä oli mukavaa hauskuttaa yleisöä! ;D Saiko kukaan kuviin 432 ? ;)

7. JackAss

JackAss Member

8. TunTsi

TunTsi Re 800 E-tec mod

Kiitokset kisanjärjestäjille, keli suosi ja karkelot oli mukavat 8) Rata oli justiin sopivan mittainen, ajotahti pysyi hyvänä kun erät laskettiin kierroksina ja saatiin koko kilpailu vietyä hyvällä tahdilla läpi.

Erityisesti kiitos niille kisapaikalla olleille henkilöille, jotka auttoivat aamulla saamaan kelkan katsastuskuntoon ja pääsin viivalle. Meinasi jäädä pienestä kiinni.
    Kaikki sujuikin itse kisassa melko hyvin siihen asti, kunnes A-finaalissa tuli oltua sitten liian ahne  ::) ..ja sen tietää mitä siitä seuraa ;D

Mutta kaikenkaikkiaan hieno kisa, toivottavasti ensivuonna homma jatkuu! Paikkana Joupiska on hyvä ja sinne saapi vaikka minkälaiset puitteet.  8)