Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

  1. jpma

    jpma Phazer Fx -07

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Hip huraa! Ehdinpä levillä melkein kaksi kokonaista päivää ajella kunnes ketjukotelosta kuului muutamia sinne kuulumattomia ääniä.. Taksilla oli kiva matkustaa korvesta takaisin leville..  ;D Ilma oli kyllä mahtava. ::)
     
  2. mijduwoerh

    mijduwoerh 2 x Lynx RE e-tec 600r 20 & 22

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Mulla meni välilinkku helmikuussa 800 km kohdalla poikki EVO 2 versio.Sitten vaihdettiin alumiinilinkku ja on kestänyt,mutta nyt viime torstaina etupukin alaakseli poikki linkun kohdalta kilometrejä 3730 km !! En ole kyllä radalla käynyt,mutta muuten en ole kyllä säästellyt.. Niin ja kyllä tämän saa ihan hyväksi ajaa kunhan viittii vähän edes perehtyä säätöihin ja naulaa orkkissukset tallin seinään !! Muuten ei ole kyllä ollu pienintäkään ongelmaa ja nyt kuiteskin jo 4100 km mittarissa.Eiköhän se ens talven jälkeen ole se 10000 km rikki niin palataan sitten vikaraportin kanssa asiaan,jos ei sitten NITROJA määrätä ennen sitä  :-[ :-[..

    Niin ja vielä jammun takuusta perjantaina aamulla 9.00 kippasin paikallisen diilerin pihaan kelkan ja hain pois 12.15 etupukki vaihdettuna   :eek: !! 
     
  3. Tuomasup2

    Tuomasup2 SKS 850 155" - XLT SP 1995

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Tietääkö kukkaan paljonko on Phazer Mountain lite -07 kuivapaino?
     
  4. AMasa

    AMasa Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    233kg
     
  5. TKai

    TKai 600 RE '17 & '15

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kerropa kommentit miten Ulmerin palikat vaikutti? Olen kyllä lukenut jenkkien ylistävät kommentit mutta varmuuden vuoksi olisi kiva kuulla joltain suomalaiseltakin kommenttia. ;)

    Kannattaako Phazeriin laittaa Floatit eteen? Ainakin kelkkalehden RTX-koeajossa etupäätä kehuttiin paljon paremmaksi mitä FX vanhoilla iskareilla ja myös jenkit ovat (taas) kehuneet floatteja. Painoetuhan on selkeästi floattien puolella.
     
  6. fxjannu

    fxjannu -19 Xterrain 850 RE 3700

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    moro! Vaikeaa sanoa mitä hyötyä on "painoedusta" mutta vaihda sukset SLT  ja höyläile sivut oikein niin ajot paranee huomattavasti ;) Etuiskarit riittää kyllä "normikuskille" täysin!
     
  7. TKai

    TKai 600 RE '17 & '15

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Jep, SLT:t on jo hankittu :p
     
  8. fxjannu

    fxjannu -19 Xterrain 850 RE 3700

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    sitten vaan  alusta kuntoon, kannattaa laitattaa ammattilaisella tai laittaa iskarit uusiksi. kerkiää ihan hyvin esim. pohjooseen patikoissa jos porukassa ns normikelkkijöitä ( ja ite ei ole tämmönen "mummokelkkailija" ;D ;)) . Alusta mainettaan parempi päivityksen jälkeen, kaikkihan saa hajalle kun oikein ( siis oikella laiila) hyppyyttää, vai mitä sanoo "puoliammattilainen kelkkailija"  ;)
     
  9. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Eipä tuo alusta päivitystenkään jälkeen ainakaan minua vakuuta pätkääkään. Tuota ei voi edes pojalleni harkita seuraavaksi junnukelkaksi. Olen pari hajoamista nähnyt omin silmin ja toinen niistä oli päivitysten jälkeen. Molemmat hajosivat vähillä kilsoilla ja varovaisella ajolla. Mielestäni tuolla alustalla on parempi maine kuin mitä se on...
     
  10. Kawamasa

    Kawamasa Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Sivusta seuranneena tätä jammun alustajuttua on kai pakko todeta olevansa mummoryhmäläinen vaikka joskus on on ollut mielessä parempikin titteli. :(.. 4 proaction alustaista maxia 90 luvun lopulta on ollut ja yksi edelleen,08 päivityksillä oleva phazer,06 sp rx ja vain yhdestä maxista on alusta hajonnut rakenteellisesti. Telatunneli katkes yhestä mut se on oma juttunsa. Kaiken saa hajalle jos haluaa....
     
  11. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Vähän vaikuttaa missä ajaa. Täällä etelän kovilla reiteillä nuo ei ainakaan näytä kestävän juuri kenelläkään. Ja ihan oikeasti, Ski-Doon Freestylekin kestää enemmän paukutusta. Nuo alustat on täällä hajonneet niin tolkuttoman herkästi, etten jaksa uskoa minkään sortin teräksen olevan niin heikkoa. Pakko olla joku mitoitusvirhe jossain alustan komponenteissa. Yksi pieni, kevyt pohjaaminen ja linkku tai uudemmassa versiossa linkun akseli poikki...

    Ne missä täällä on mennyt hajalleen, ei voi syyttää että kuski saisi sen omalla toiminnalla hajalleen, tai kaiken saa rikki jos... Kyllä se on kelkan surkeutta jos noin hitaalla ajolla ei kamppeet kestä, samaan aikaan kaikkia muita kelkkoja (kaikki merkit oli edustettuna, vuosimallit laajalla skaalalla) paiskottiin paljon kovemmin, Nytrokin kesti ilman ongelmia.

    Mitä sitten kun takuut loppuu noista? Viimeistään siinä vaiheessa kannattaa varmistaa, ettei pohjaa telasto muualta kuin pohjaanlyöntikumeista, nyt epäilen pohjaavan jostain muualta.
     
  12. Rauta

    Rauta Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Muutamat 07 ja 08- mallin etupukit, joita olen nähny hajonneen on menny
    siitä alaputkesta nipan kahtapuolta poikki, uudenmallisia välilinkkuja ei taida
    olla kukaan saanu vielä rikki, onkos etupukkeja hajonnu muista kohdista?
    BB: ssa multa menny etupukki samasta kohtaa, eikä pohjaa muualle kun kumeihin.
     
  13. PKE

    PKE Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ei kukaan ole kokeillut laittaa takapukkiin esim 10mm paksumpia pohjaanlyöntikumeja?
     
  14. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ei sitä alumiinilinkkua. Se on vahva mutta siitä hajoaa sitten sen akseli. Se viittaisi vahvasti, että alusta pohjaa jostain muualta kuin pohjaanlyöntikumeista. Silloin tulee niin kova isku alustan osille, että varmasti antaa aina periksi jostain.
     
  15. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Näilläkin papattimilla pääsee tod.näk. ens kaudesta alkaen rossissa puhkujen mukaan
     
  16. Rauta

    Rauta Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Joskus viimevuonna mittailtiin 07 alustaa vakioiskareilla ja kun takapukki
    painuu yksinään ja iskaripohjaa niin pohjaanlyöntikumeihin jäi väliä 15mm,
    muistaakseni! Että jos näin on niin ei oo ihme ettei kestä, tosin suht harvoin
    varmaa pelkästää takapukki painuu, wp on pitempi eli ei pohjaa iskari mutta
    silti katkee pukki siitä alhaalta. 08- osilla ei havaintoja ko. jutusta.
     
  17. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Eipä päässyt juuri suuremmin vertailemaan, kun vain yhden reissun kerkes heittää ja senkin Lapin baanoilla matkakelkkaillessa.Polltoainetta meni saman verran kuin kaverin vakiokytkimellä varustetulla, tai jopa vähemmän ja meikäläisellä "rempseempi" ajotapa  :). Ehkä herkemmin lähdöissä vastaa kaasuun, mutta mikään yberihmeellinen ero ei ole.Päivitetään kokemuksia, kunhan kertyy.Nyt on hieman lumet vähissä.
     
  18. TKai

    TKai 600 RE '17 & '15

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Noh kerkesin pistää setin jo tulemaan samalla kun muutakin rojua tuli taas tilattua merten takaa. Pitänee jättää vaihto lumille että saa paremman tuntuman ko. palikoiden vaikutukseen.
     
  19. Lameli

    Lameli R A N G E R

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Millaisia 12v virran ulosottoja ootte laittanut näihin nelitahtisiin, kun sellaista ei löydy yamahan tarvikeluettelosta? käykö siihen pistokkeen paikkaan millainen tahansa virran ulosottopistoke, vai pitääkö olla jokin suojattumalli ettei lumi ja vesi pääse sinne. gps:ään ottaisin virran siitä.
     
  20. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Siihen varmaankin käy, kuten muihinkin merkkeihin/malleihin, ihan sellainen tavallinen kumi"tulpalla" varustettu tup. syt. pistoke.
     

Suosittele tätä sivua