Hirvijahti

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Puppe, 29/9/06.

  1. getexi

    getexi x-trim 600 e-tec -10

    Poijjat ampu luvat loppuun. Emä kaksois jumbojen kaa. Kattellaan jos sitä lisälupia. Ketuttaa kun ukko pääs naksauttaa yhen jumbon ;)
     
  2. JariTapani

    JariTapani Guest

    Tollaset vaatimet pitäs jättää ampumatta joilla on kaksois vasat mukana. Meinaan on tuottosia hirviä ja pitää hyvin kantaa pystyssä.
     
  3. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Paikkapaikoin tuolla teolla vedetään seurassa turpaan, no sittenpä on taas J-T:llä töitä ;). Tupla vasoilla olevat emät pitäs rauhottaa hyvän tuottavuuden takaamiseksi " joku varmaan jo ajattelee että sen ampuu sitten joku muu" :-X kiitos ja anteeksi... en kyllä täälä kehtais elvistellä hölmöilyllä selkäsauna peijaisissa 8)
     
  4. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    tekee niinku mie lauantaina, jätin vakuutuksen emälle ku oli tuplien kans. ja tyydyin vain toiseen :) siinäkin oli herkkua ku pääsi koiralle seisonta haukkuun ampuun, vielä hakkun laitaan ihan aukealle maalle :eek:
     
  5. XTRacing

    XTRacing Vmax 500 -98

    Eipä ole liiaksi asti hirviä. Taitanut karhu säikytellä. Kävi se karhu toissaviikonloppuna 15m päässä katselemassa minua kun olin passissa. Harmi kun ei ole kaatolupia enää. 20 hirveä ollaan saatu ja 16 jäljellä ;D Taitaa mennä tänä vuonna joulukuulle asti. Luultavasti jää saamatta muutama.
     
  6. skidoohihhuli

    skidoohihhuli Nothing......

    :eek: :eek: eikö päälle tullu?
     
  7. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Odin puhuu täyttä asiaa ja tuo varmistin kannattaa tosiaan modata jo toisten turvallisuuden vuoksi, ihmisten ja eläinten.
     
  8. XTRacing

    XTRacing Vmax 500 -98

    Ei. Olisi saanu maistaa Lapuan Megaa jos olisi lähteny kohti kohti tulemaan.
     
  9. änduro

    änduro Rene 600 h.o -03

    Tuohon että ammutaan tuottavia lehmiä pitää sanoa se että ainakin täällä päin on suositeltu ampumaan niitä jotta saataisiin kanta putoamaan ja hirvikolarit ja taimituhot alas. kielioppi? ???
     
  10. skspolaris

    skspolaris Well-Known Member

    niin eikö niitä kaato lupia myönnetä juuri siksi että kanta pysyis sopivana viimevuosina pienennetty aika lailla

    mutta en ota kantaa tuohon kaksois vasan ampumiseen ;D
     
  11. JariTapani

    JariTapani Guest

    Niin tosin joo. En tullu tuossa ajatelleeksi että etelämpänä tosissaan kantoja pitää saada alas ku on nii paljo elukkaa luvissa, että meikäläistä hirvittää. Täällä pohjosessa taas ku niitä on luvassa vähän ja hirvi kanta on pieni niin ajattelee, että tuottosat elukat jätetään ampumatta, että säilyy edes se pieni olemassa oleva hirvikanta.
     
  12. änduro

    änduro Rene 600 h.o -03

    Tuokin on totta ja täälläkin on alkanut hirvet vähenemään mutta poliisi, metsäyhtiöt, maanomistajat ja vr painostaa että kaikki pitäisi ampua jotta saadaan vahingot putoamaan. Into alkaa tuohon hommaan loppua jo kun pitää kaikki hirvet myyntiin pyytää :-\
     
  13. Jake_MX-Z

    Jake_MX-Z Well-Known Member

    olisivat samaa mieltä susista ja karhuista ::)
     
  14. änduro

    änduro Rene 600 h.o -03

    Karhut ei niin hirveitä haittaa mutta susista on tullu ihan täys riesa. omalla porukalla meni 3 viikonloppua ettei koirat saanu ku yhen haukun ja seki lähti sitte vähän ajan päästä omia aikojaan kulkemaan jonnekki hevonjeeraan. eikä niiden sekaan mielellään koiriakaan päästä :-\ nyt on taas alkanu haukut pysyä ja viime viikonloppuna isäntä ampu kolme ja minä vasan niin tuli 60% luvista täyteen ja oli sov**tu että yhteisluvan seurojen johtajat pitää kokouksen ennenku siitä jatketaan niin taitaa tämä vkl olla nyt vapaata.

    edit. meni pätemiseen
     
  15. janne t

    janne t RX-1 ER -04

    Susista on riesaa täälläkin mut jostakin syystä kanta on ruvennut pikkuhiljaa harvenemaan 8) Hirviä on kans ihan kiitettävästi ja kiintiö tuli täyteen jo parisen viikkoa sitten .
     
  16. änduro

    änduro Rene 600 h.o -03

    täällä ei oo monia rukkasia vielä tainnu kukaa tehä mutta voipi olla että nyt jos lumet jää että jälkiä rupee näkymään niin saatta jollaki kohta kinttaat olla käessä ja komiat onki ;)
     
  17. polle.

    polle. Ski-doo mxz 600ho sdi -05.

    Aamulla makia keli ja pitkän kävelyn jäläkeen koiruus löysi hirven mutta ei petkele pysähtyny, 5 km jolokutteli perässä, eikhän se huomena onnista. Jäi messuilla käymätä :'(
     
  18. änduro

    änduro Rene 600 h.o -03

    Oli tänään laskenta ja vielä löyty 19hirvee 1200hehtaarin alueelta. eli vielä taitaa metälle joutua
     
  19. Toni__92

    Toni__92 Lynx rave 670, Forest Fox -96, Lynx 300

    SAin ensimmäisen kaadon tänään ampua :) vasikka oli kanavan pohjalla eikä se sieltä heti ylös päässy kun oli niin perkelleen liukas jää, sain 260m  ampua ja osumia lavalle ja keulaan ei siinä menny kait lihoja pilalle. mute ku se siinä kompuroitti niin oli toisen puolen paisti ja lapa mustia :eek: hyytimiä kait? on varmaan melko lujjaa kaatunu. oli hankala tällätä ku ei se pysy pystössä ja liikku kokkoajan:D Saadaan kuitenki uus lupa nytte, 2ja2 vielä edelleen jäljellä ::)
     
  20. jason_20

    jason_20 Well-Known Member

    jahas se olis hirven haku hommat... kuulemma melkoiseen tureikkoon/kivikkoon kaatunut, johon ei pääse kuin ojasta yli menemällä. Katotaan jos kuvia illemmalla
     

Suosittele tätä sivua