Tahkon ja Kuopion alueen ajelut.

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 16/12/05.

  1. himotas

    himotas Well-Known Member

    loistavaa, pitääpä kattoa miten sitä tekee.. hmm.. oiskohan ketään halukaita jossain välissä lähtiä rytkyltä kuopioon ja takaisin ???
     
  2. Rsu

    Rsu kelkaton miäs

    minä lähden 10.1 ajamaan sen reitin kun ennemmin en kerkeä kuopioon tulemaan, pitää tampata se reitti hyvin. On tulossa venäläinen safari ryhmä kuluttamaan sen loppuun ;D
     
  3. tonska

    tonska Yamaha rx1 warrior

    Lähden tästä siilinjärven rajalta ajelemmaa pajulahden kautta tuonne nilsiän stlle ja kattoo kiertäskö kinahmin kautta, käydä ny itekkii kattomassa reittien kuosi :). morjestellaa jos vastaan tullaa
     
  4. tonska

    tonska Yamaha rx1 warrior

    Joo o kyllähän se on pakko sanoa että sitä lunta lisää :) oli kyllä sellasta rymyämistä. pajulahdesta kinahmiin mennessä oli sellanen metsäkone ura ek... sääliks kävi suksia ja telamattoa sen pätkän ajaneet tietää varmaa paikan :D, mut näky 8 kolleegaaki tulevan vastaan. No mutta lunta odotellessa ja valmistautua uuden vuoden viettoon 8)
     
  5. himotas

    himotas Well-Known Member

    mites kama meni reissu sinne heinijoelle? Kukaan tiistaina lähössä ajamaan karttulasta kuopiota kohti?
     
  6. kama

    kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

    Juu hyvin meni heinjoelle, tosin abc:lle reitti katkee lampeen/järveen. En viittiny lähtee jäälle enkä teitä pitkin suhailemaan. Kuulin huhua, että ratan vartta menis reitti, mutta ei siitä kukaan ollu ainakaan ajanu.

    Heinjoen rata muuten aukes tänään eli sinne pääsee nyt pyörillä (ja mönkijöillä) kurvailmaan
     
  7. MAD CAT

    MAD CAT Active Member

    ajoit ilmeisesti heinijoilla vastaan, ja kyllä sinne absille pääsee radan vartta pitkin ja on sinne ajanut muutkin urat menee....
     
  8. Rsu

    Rsu kelkaton miäs

    Jep minä sitä radan pohjaan oon ajellut siinä, asun lähistöllä.Kyllä sitää pääsee kiertämään tietä pitkin abc:lle mutta siinä asukkaat ei tykkää hirveesti että kelkoilla ajetaan ::)
     
  9. tonska

    tonska Yamaha rx1 warrior

    nyt näyttäs että alkas vähän pakkastakkii tulemaa nii alkaa ne jäät kestämmää :D sais vaa lunta tulla myös sen jälkee jäät peilikirkkaat :)
     
  10. s60power

    s60power Well-Known Member

    tahkon sivujen mukaan 30cm. paljonko siellä reitillä on? jääthän varmaan parin päivän päästä rupee kestämään ku tota pakkastaki on ihan hyvin.
     
  11. himotas

    himotas Well-Known Member

    ne jäät on kestänyt jo pitkän aikaa!! HAH, riimu oli hävinnyt x paikasta joten reitti taas auki saitta-sali pätkän.

    Tuossa uutena vuonna kävimmä enon kanssa ajamassa riuttalan kodan suuntaan pikku pätkä, hyvin oli lunta eikä pahemmin ollut porukka ajanut.. pihkain mäkeenkin eksyin ja siitä seurauksena kirjallinen huomautus konsataapippeliltä  ::) Siitä pihkapuodilta EI saa ajaa kuopion suuntaan eikä toisin päin  ;) Jooo, jos joku taas tajuaa tästä raportista mitään niin hyvä, rapula rokkaa nyt  ;)
     
  12. peteX

    peteX KTM 200exc & 250sx-f

    Siitä Pihkapuodilta Rytkylle menevää reittiä pitäs saaha ajaa koska se näkyy Lumi savon reitti kartassakin :mad:  Oliko muuten himotas jonka kanssa turistiin salin järvellä uutena vuotena :) Mut nyt näkyy tulevan lunta taivaan täydeltä joten huomiseks taitaa tulla hyvät kelkka kelit :D 8)
     
  13. kama

    kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

    Jokos Matkus-ABC jääreitti on auki? Jäät voisi alkaa pikkuhiljaa kestämään.
     
  14. tonska

    tonska Yamaha rx1 warrior

    onkohan kukkaa ajanu vielä siilinjärveltä pajulahden shellille jäitä pitkin :)
     
  15. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    Ainakin luistelioita oli tänään liikenteessä siellä päin kun ohi ajelin ::)
     
  16. tonska

    tonska Yamaha rx1 warrior

    ei taida jäillä olla hirveesti lunta? :) vai mitenkä on... mitä ny autoo ajaessa kattelin kallansilloilla että aika kirkkaan livakat näyttäs oleva
     
  17. mika_84

    mika_84 prox 600 race

    eilen ajeltiin kaverin kanssa jäitä pitkin abc:lle. jäällä ei ole kovin paljon lunta. ja liukasta ajella.
     
  18. kama

    kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

    Kyllä sitä reittiä saa tietty ajaa. Tässä tais olla kysessä vaan se, että pätkän matkaa tuo ura menee nyt tienpenkkaa pitkin, mikä on tiukkapipoisen tulkinnan mukaan kielletty. Tienpenkka rinnastetaan tiehen. Oikea reitti menee siellä puskassa jossa saa ajaa ihan lain suojassa  :)


    Tänää kävin riuttalan kodalle reitin puhkasemassa :). Mukavaa reittiä oli paikoin, sopivaa umpista pätkäkelkalle.
     
  19. Hardza

    Hardza Well-Known Member

    Huomenna tarkotus lähtee kangaslahesta rautavaaralle päin, ja kattoo miten paljon sitä siitä jaksaa mettäkartanolle päin ajella, paluu matkasta varmaa sitten kiparin mäelle tulet pystyyn ja makkarat paistoon  :)

    E: Tai sitten toi Rautavaaran kiertävä reitti, onko kellään siitä kokemuksia onko millanen reitti? näyttäs tulevan noin 100km huikonen siitä??
     
  20. JuMoKeTP

    JuMoKeTP eetec man

    Ajeltiin Tahkon ympäristössä La 3.1.2009 varpaisjärvelle. Reitti ajettavissa. lunta 20-30cm! Paikoin jäistä ja kiviäkin kolisee. Pohjat jäätynyt hyvin. EI sulia ojia enää. Lunta kaipaisi lisää. Tällä hetkellä hiukan patilla.. :)
     

Suosittele tätä sivua