Mopot ja skootterit

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä Jälli-Eeti, 28/4/06.

  1. Tomze

    Tomze mikä lie potkukelkka

    Nätti on kyllä tuo pv.. Ihteltä löytyy Yamaha DT sm ja vuosimalli on 2007.
     
  2. TeroK

    TeroK Snouros

    Ens kesänä olis tuo pikkuveljen pv:n vm 84 kunnostus hommat. Kattoa laittasko ihan ränikkä kuntoon vai koittasko istuttaa tuota Loncin 150cc konetta tuohon ??? 8)
     
  3. miqwe

    miqwe Xtrim ´14 pro-ACE

    Mitä se täällä lietsoaa. Minä en saanu massateini-isileasing -derpiäni rikki, vaikka olisin halunnut.. Sen verran vitahutti ajaa mopolla siinä iässä..  :-X

    Eisilti, onneksi ei ollu isileasing. ;D
     
  4. Umpisenkulkija

    Umpisenkulkija Boondocker RE 850E-tec shorty -22

    Ei oo kauoo tuon näkönen jari ko sillä on muutamat rossit ajettu ;) ;D
     
  5. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Nooo, kuhan käyny mopopoikia kiusaamassa uuenvuojen aattona vissiin pikku jalluissa ;D ;D
    Nuissa ei taia nykyään tosiaankaan olla merkkien välillä enää kovin isoja eroja. Enempi se on käyttäjästä kiinni, miten pelit kestää. Eli sääjöt kohilleen, ja hanaa vain.
     
  6. Anioldur

    Anioldur Polaris xc 600 sp

    Senverta kuitenki, että erit konneet esim. derbissä ja yamahassa. Yamahassa tahtoo pomppia välivappaille, mutta derbissä koko kone ihan mätä ;D
     
  7. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    DT:n väännöt ;D Juu, mutta hyvin kestää derbit ja jammut molemmat. 2 Yamahaa ja 3 derbiä itellä ollu ja on edelleen muutama :D
     
  8. juhispahis

    juhispahis AC PORO

    Eipä mulla ainakaan ole derbin motista mitään haukkumista, hyvin on pelannu kun on viittiny huoltaa. Tämä siis vanhanmallin koneesta (<- 05)
    Nyt vaan tuli kiertokangen alapäällä tunnit täyteen, tuloksena sökö kampura, pytty, mäntä ja kansi. Tämäkin oikeestaan omaa tyhmyyttä, kun vasta koneremppa tehtiin ja jäi alapään laakeri vaihtamatta.
     
  9. LöPö

    LöPö Well-Known Member

    Eipä oo tarkotus Rossissa sotkea. Pientä kurvailua ja työmatkoja ;D Sen verta kova homma oli laittaa kondikseen  :p
    Rossihommiin hommataan sitte eri pelit ja vehkeet  ;)
     
  10. miqwe

    miqwe Xtrim ´14 pro-ACE

    Äläpä höpötä, mr. Sherlock, kyllä Rautsi tietää että rapakasa ja minarelli on eri asia.  ::) Eikä se derbin kone ole sen paskempi, pittää olla melkonen jeesus että saa mopon koneen hajalle tuoreeltaan käyttämällä. (poissulkien eräät kinuskit)
    Mihin mädäksi väittämisesi parustuu? Minä en edes välillä niin "hienotunteisella" sisäänajolla saanu derbin (07) konetta rikki, päinvastoin, toimi paremmin sen ajan mitä jakso hikisellä mopolla edes kituuttaa.

    Ja se välivappaalle hyppääminen korjautuu vaihteistoöljyjen vaihdolla, niitäkin kantsii sillointällöin vaihtaa.. Hoksaapi kyllä, että milloin pitää. Eipähän hypi vaihteet sen jälkeen enempää kuin muissakaan mopoissa.

    Jos on perussäädöt ja huollot tehty ajallaan, motti kestää. Paitsi kaverin "isopeeveessä" on ollu kone kunnossa ilman mitään huoltoja tähän päivään saakka.. Ja polttoaineen laadusta tai siitä mitä tankkiin on tungettu ei välillä mitään tietoa.. Mutta tämä tieto siis toissijainen asia.

    Jottei menis liian vakavaksi: ;D
     
  11. J.J.A

    J.J.A Well-Known Member

    miqwe puhu asiaa.itekkää en oo saanu omasta derbistä konetta vielä levälleen kun piettää kunnossa,mutta jos on hälläväliä asenne niin mikäpä mopo se kestäis.
     
  12. Anioldur

    Anioldur Polaris xc 600 sp

    Miqwelle tiedoksi, oon ollu todistamassa jo 3 derbin alakerran irtisanoutumista, eikä ollu makiaa kuunneltavaa. Siksi semmonen asenne derbeihin.
     
  13. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Ne on ne öljyt, ei niitä turhaan vaihettaviksi ole tehty.

    Ittellähän oli äkslimitti aikanaan, ja minarellin vaiheloota oli vähän jämyä tekoa tosiaan. 1500km välein piti pistää öljyt vaihtoon, jos halus sen pelittämään kunnolla ;D Mutta mie käytinki siinä toisaalta ihan perus auton 10w-40:sta lootassa, joku 4e/litra, paremmilla öljyillä ois voinu saaha pikkasen pitemmät vaihtovälit. Kuitenki se vehe pelas mulla ihan hyvin sen 6500km ku mie huolsin sitä, eikä ollu mitään aina mitään hellävarasta käyttöä (etupumppujen stefat kerran takuuseen, seisontajalka&takaiskari kummatki kerran poikki, takuuseen ;D)

    Seuraava omistaja sen sitte kyllä tais räjäyttää kohtuu huolella joka puolelta rikki, millon oli ketjuja poikki, millon ei jarrut toiminu, millon mitäki. Lopulta leipautti sen kiinni ku oli ensin vaihtanu ylilyhyet välitykset, en tiiä mitä on sen jälkeen tehny sille.
     
  14. Vouhottaja

    Vouhottaja Lynx GLS 3500 -91 , derbi senda x-race r -08

    Kuulkaas ostakaa kinroad niin saatte mankiin koneen ja kaikki vaihteet alas  ;D. On muuten ollu ihan hyvä mopo ja metässäkin kulkenu  :p. Eilenki kävin vähän jäillä rällään ja oli hauskaa :D.
     
  15. Rsu

    Rsu kelkaton miäs

    Onko jollain tarvetta mopoonsa 17" Nastakumeille, eli ollut yhden talven 3 vuotta sitten kiinni Peugeot Xps Sm. ;D
     
  16. Vouhottaja

    Vouhottaja Lynx GLS 3500 -91 , derbi senda x-race r -08

    http://www.motot.net/galleria/g34958_kinroad  tuolta löytyy mopedista kuvia, saa nähä että jos ostais suzukin toiseksi mopoksi  :p.
     
  17. kop-O-nen

    kop-O-nen 2004 440 Pro-XR 700Mod / 2021 Xterrain 900 Turbo

    Jos jollain on tarvetta niin multa löytyis Minarellin vaaka-nestekone täysin rakennettuna, jäi ylimääräiseksi kun vaihdoin tuohon omaan rakkineeseen vakiokoneen myyntiä varten.

    Huippuja tuolla kertyi Aeroxille 128km/h, ja nykyään kiinni vielä hitusen pidemmät perävälit joilla tosin ei ole vielä ehditty kokeilla kulkua.
    Osista sen verran että on käytetty Stage6 ja Polinin osia, ja lähes kaikki mahdollinen vaihdettu.

    Tarjouksia voi kiinnostuneet tehdä YV.llä, ja samalla voin myös kertoa lisää osista jne.
    Koneella ajettu sisäänajon jälkeen n. 100-200km!
     
  18. jiivee-

    jiivee- Well-Known Member

    ostakkaa joku Hyvä ja käyvä Peugeot Trekker !! mopo ikä menny jo ohi.Hyvä kuntonen ja vasta perushuollot tehty mm.hihna,tulppa,varin rullat,etu ja takarengas yms vaihettu.hinta 700e ja on tornion suunnalla
     
  19. Jollikka

    Jollikka Yamaha Raivo

    No pv löytyy tallista :) Ja sitte on niitä kiinanihmeitä mutta ei niitä mopoksi lasketa ;D
     
  20. Vouhottaja

    Vouhottaja Lynx GLS 3500 -91 , derbi senda x-race r -08

    Saatan saada uuden gilera SM tai derbi xrace SM, ite pitää maksaa 650€ :p. Sais vihdoinkin laatumopon ja vielä ihan tuliterän ;D.
     

Suosittele tätä sivua