Polaris sekasikiö...

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä jtimoska, 8/10/07.

  1. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Onko projekti lopetettu?
     
  2. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Älä nyt hyvämies luovuta... Ei montaa iltaa mene kun laitat tuon läjään. Alat vaan iskemään pulttia paikoillleen niin kohta se kulkee.. On niitä kolari autoja ja pyöriäkin laitettu ajokuntoon alle kuukaudessa. Ja ihan harraste pohjalta.
     
  3. Hepetius

    Hepetius Member

    no niin tässä mennäänkin, ei vaan taho aika riittää, eilen viimeks olin kasaamassa, hinta tosin nousee sitä myötä  ;D

    eikä mulla tätä pakko ole myydä jos en järki hintaa saa, työtäki on tehty paljo ja jotain on laskettava sillekin

    edit: Hessu prkl!!!! Duunin koneelta kirjottelin ja tuo yks paukapää oli kirjautunu omilla tunnareilla... -jtimoska
     
  4. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Hankala näitä on saada myytyä.. Parasta tehdä itselleen jotain erikoista näistä. Myynti hinta ei koskaan kata edes puolia siitä mitä siihen on uponnu. Itselläkin lähes kaikki kuluva laitettu uutta ja tyyppiviatkin korjailtu. Jos sanoisin jollekkin että tästä 1700 egellä kelkka niin ostamatta jää.. Vaikka kuitenkin itse upottanu vehkeeseen rahaa ostohinnan päälle 1200e..

    Mut aina katotaan vaan vuosimallia ja niitä kilometrejä. Vaikka mullakin on parempi kuntoinen koko kelkka kuin moni viisi vuotta uudempi ja alustakin toimii paremmin kuin monissa uudemmissa kelkoissa.

    Eli ota vaan harraste pohjalle ja siinähän on helppoa toteuttaa hulluimmatkin ideat.

    Rakennetuissa pyörissä sitä takkiin vasta tuleekin.. Se on jo toinen juttu..
     
  5. jtimoska

    jtimoska Well-Known Member

    näinpä se tahtoo olla, tökin tässä vaan vähän kepillä jäätä, osinahan tuosta sais jotaki, mut ei raaskis ku kaikki on hommattu tuota varten. Kasaan loppuun ja jätän itelle, ei se siitä oo kiinni. Tilaahan se vaan tallissa vie.
     
  6. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Niinpä.. Ja isommassa projektissa tuntuu noista lähetyskuluistakin koostuvan kohtuullisia summia. Kaiken kun yrittää lisätä hintaan niin kukaan ei osta. Eli tappiolla joutuu myymään ja olla vielä onnellinen jos saa edes puolet takaisin. MH tahtoo helposti 15e pienestäkin paketista ja niitä tulee helposti se reilu kymmenen tilausta eli 150-200e mahdollisesti.

    Mut jos myyt niin myy osina.. Saat jokatapauksessa osina myynnillä enemmän..

    Uudempien kelkkojen rungot tuntuu olevan kysyttyä tavaraa.. Tuttava pitää purkaamoa ja vähän väliä kysellään uusien kelkkojen paperillisia runkoja.. Epäilyttää vähän mihin nekin päätyvät.. Varastettu kelkka ja siitä siirtää vaan romut uuteen runkoon ja saa ihan laillisen pelin. Itäsuomessa poliisia ei paljoa omaisuus varkaudet tunnu kiinnostavan. Saa kaikki ryöstellä rauhassa ja kiinnijäämisen pelko on olematonta kaiketi. Vähän OT mutta väliäkös tuon..
     
  7. jtimoska

    jtimoska Well-Known Member

    No rojekti etenee myyntiyrityksistä huolimatta. Hommattu racing triplaputket ja alusta kunnostettu. Ens viikolla olis tarkoitus kokeilla miten se liikahtaa kunhan vasemman puoleinen astinlaudan alle tuleva syyläri tulee muutoshitsauksesta. Tuli liitinputki just ketjukotelon kohdalle ja siti piti siirtää 15cm taaksepäin.
     
  8. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Alumiiniähän se astinlauta kenno on joten ulkopuolisellahan ne joutuu hitsauttamaan.. Eikun vaan putket ja palikat paikalleen kun ei ole enää paljosta kiinni.. Sehän on jo enemmän kuin puolet kun pääsee testiajolle.. Ulkonäkö asiat on sivuseikka siinä vaihees.. :)
     
  9. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Tässä kaverin kanssa tänään suunniteltiin kun on noita vanhoja kelkan mattoja jääny.. Ja ladan korikin koneella löytyy niin jos heittäs sukset ja maton alle.. ;D

    Toki vaatis kevennystä ja vähintään kaks mattoa alle pituudella 345.. Auton omaa jousitusta muokkaamalla ja taka-akselia voisi käyttää helposti. Kone tietenkin täytyisi vaihtaa rajumpaan ja vinssi keulaan. Kaikki roinat löytyy melkein ylimääräisenä nurkista. Maton vetopyöriä ja jotain sen suuntaista puuttuu.. Liukukiskot ja telapyöriä mutta nuohan ei paljon kustanna.. Eteen vain kunnon sukset niin jo..

    Pitänee alkaa tässä talven aikaan vähän jo kasailemaan kamoja.. ;)
     
  10. jtimoska

    jtimoska Well-Known Member

    :D

    mulla ois kans joutilaana 600 tripla ja kaikki hilppeet siihen... laitas vaikka johonki roklaan tai potkuriin
     
  11. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Kaveri tuossa tiedustelee myytkö tota triplaa ja mihin hintaan.. Jääkiituri olis kanssa mielenkiintoinen.. Mutta tarviishullun kuskin ajamaan ja toisaalta ehkä jonkun kipatun kyykkypyöränkone sopis siihen hommaan paremmin..

    Onko se tripla ihan ehjä ja rokkaava peli?
     
  12. jtimoska

    jtimoska Well-Known Member

    on, se on vaan mulla kasaamista vaille ku käytin kampuran laakeroitavana, mutta kyllähän tuon joutas niputtaa. Siihen löytyy sähköt, kaasarit, putki ja pakosarja. Oisko kasattuna noin 4 satkun luokkaa koko läjä?
     
  13. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Mikä hinta ilman kasausta kun sama homma onnistuu täällä ja omatyö ei maksa mittään.. :)
     
  14. jtimoska

    jtimoska Well-Known Member

    no oisko 3? Hintaan ei sit tuu uusia tiivisteitä eikä laakerirasvaa/liimaa (tappilaakerit vaihdettu tavan laakereihin, joten joutuu liimaamaan).
     
  15. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Asiaa mietitään mutta onpas ihmeen kallis tuo tiivistesarja.. Siis kun kokokoneen sarjan hintaa katsoo..
     
  16. jtimoska

    jtimoska Well-Known Member

    se iski taas motivaatio tämänkin jäädytetyn rojekti suhteen. kaivoin pollen naftaliinista ja nyt on illat ja yöt möykätty pajalla... alustan sain vihdoin soviteltua paikalleen tänään ja loput puslat sorvattua.

    kai tämäkin valmistunee kohta... tai jyrkkä ehkä ;D
     
  17. Okcelbo

    Okcelbo Well-Known Member

    Hiljaa hyvä tulee...  :)
     

Suosittele tätä sivua