mitähän vakuutusyhtiöt sanoo?

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä maraly, 31/1/09.

  1. maraly

    maraly 04 800 skoodan moskula ja 08 ski-doo tnt

    eli mitähän mieltä on vakuutusyhtiöt näistä uudenmallin runkoratkasuista brp:een vehkeistä kun ne ei kestä enää minkäänlaista kolhasua. eli kun tulee pikku napsu johonkin niin heti ne on valmista lunastustavaraa                                                                                                                                                                                                                                                                                         
     
  2. migge

    migge Ski-Doo X-RS

    voi joutua vaihtaan yhtiöö useaan ku pistää kolmekki kelkkaa kaudessa lunastukseen...
     
  3. maraly

    maraly 04 800 skoodan moskula ja 08 ski-doo tnt

    meinaan mää luulen et jotakin muutoksia maksu juttuhin saattaa tulla kun yhtiöt hoksaa nykypäivän kelppojen heikkouden
     
  4. speedy

    speedy RS 600

    Vakuutusmaksut sen verran kovat, että saavat kyllä lunastaa jos runko menee solmuun. Olivatpa kelkat sitten kuinka heikkoja tahansa. ::)
     
  5. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Hyvä pointti, voi olla että vakuutusmaksuihin saadaan TAAS paineita nostaa maksuja tiettyjä malleja kohtaan, käytännössä vaan maksujen nostot koskevat kaikkia.
     
  6. Rokka

    Rokka Pro RMK

    No käytännössä nämä uudet "runko" ratkaisut on lujempia kuin vanhat. Putkirakenne ja iskujen vastaanotto isommalle alueelle parantaa sitä, mutta toki niitä kamppeita menee edelleen lunariin kun sopivasti sattuu.. Ja vakiosäädöissä joku pösilö saa joka kelkan lunariin jos haluaa ..
     
  7. J u k k a

    J u k k a Summit 850 X

    Pitäskö tuota vähä peiliinki vilkasta, jos alkaa kelkkoja mennä ko pottuja lunariin... ::)
     
  8. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    ja tasan ei ole vahvempia uudet.. uudemmista tarvi ku pikkusen tökkää suksi niin son keulan rakenteet solmussa. ja oon edelleen sitä mieltä että ku ajelee peukkukaskolla niin ei ole vehkeet solmussa,ja hyvin on kerenny jokapaikkaan ::)
     
  9. Loogitech

    Loogitech Well-Known Member

    "Peukkukasko" on ihan hyvin ymmärrettävissä.

    Muksuna itelle tuli laitteenkäyttökielto, jos jotain rikottiin..ei ne kyselleet enempiä. Ei ollut kyllä vakuutuksiakaan.
     
  10. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    Tasan on muuten XP:n runko lujempi ku revin. Ehkä ohuempaa tavaraa mutta nyt on insinööri laskenu jotku kulmat oikein ja eturunkohan on valua eikä joulutinaa :)

    Reveistä meni ja menee runkoja ku leipää ainaki täällä pohjosen seuvussa. niitä on paikallisen korjaamon nurkalla heti komee nippu, ja pelkkiä eturunkoja. Toista kautta ajettu XP:itä eikä yhestäkään ole vielä runkoa eikä eturunkoa menny ainakaan tällä perällä.

    E:
    MUTTA jarrulevyn ja ketjukopan suojakupit on hupalaa tavaraa XP:ssä..
     
  11. EduX

    EduX 146" 9R

    Ehkäpä uudemmissa on hieman paremmat ajo-ominaisuudet ni niillä tulee ajettua vähän kovempaa ;) Eipähän niillä vanhoilla vehkeillä tule niin lujaa ja vaarallisesti ajettua ku ei se niin nautintoa ole, ni ei niillä satu niin paljon vahinkojakaan.
     
  12. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    olkoonpa sitte niin... mutta ei minusta sais kyllä vaikuttaa korvauksin JOS ovat tehneet rimpuloita niin ei ole meidän kuluttajien vika.
     
  13. maraly

    maraly 04 800 skoodan moskula ja 08 ski-doo tnt

    xp runkosen kestävyydestä sen verran et it töräytin toisen suksen nokan kantoon reipasta juoksuvauhtia ja saalina vakuutysyhtiölle on toinen suksi (laittavat kuulemma molemmat) eturunko.ohjaus-akseli.kaikki kallistuksenvakaajat.toinen iskari ja kaikki alumeetti tuet keulaan. eli mitä veikaatte olisko jollekin vanhan liiton skoodalle käyny samallalailla vai oisko meno vaan jatkunu entiseen malliin?
     
  14. Naarma

    Naarma Well-Known Member

    Revi ois ainaki menny samalla lailla paskaksi.. "vanhanliiton" vehkeillä oisit lentäny tangon ylitte ja matka ois varmaan jatkunu sen jälkeen taas ja sit illempana suksi lekalla lyöden vaan hyväksi taas. ;D
     
  15. 101mm

    101mm XM

    Äkkipysäyksessä liike-energia törmäyksessä tuppaa siirtymään kaikissa kamppeissa johonkin. Jos ei kelkkaan niin kuskiin. Vanhanliiton vehkeissä energiaa saattoi enempi siirtyä reisilihaksien vaimennuksen jälkeen hikikarpaloiksi ja vaahdoksi kalsareihin, tai sopivaan ilmalentoon polven siteet "venähtäneenä". Uudemmissa laitteissa nojataan tangoon enempi törmäyksessä varsinkin jarruttaessa jolloin keula painuu alemmas. Ranne vaimentaa huomattavasti huonommin kuin reisilihas.
     

Suosittele tätä sivua