polaris xc 600 jännitteen säädin

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä foxi, 31/1/09.

  1. foxi

    foxi Polaris XC 600 -97

    missä vika ku jännitteen säädin ei kestä? jo kolmas pimeni. alku peräsessä valot tosi himmeet, tarvike säädin suli melko heti ja joku yammun säädin kesti n.10 tuntia ajoa ? tuossahan on yks piuhanen säädin.
     
  2. Anioldur

    Anioldur Polaris xc 600 sp

    Mulla taas käräyttää kokoajan valoja, antaa välistä aivan älyttömiä virtoja sinne hehkulle. N. 80km/h se hehku räjähti sinne umpioon, kanta vaan jöi ehjäksi.
     
  3. foxi

    foxi Polaris XC 600 -97

    joo ,niin noi polttimot kyllä kärähti samointein noilla kahella vaihdetulla säätimellä. sinnehän menee täys virta ku säädin rikki.
     
  4. AnttiT

    AnttiT Well-Known Member

    Osta multa vielä 4. ja toimiva. Hinta 15€.
     
  5. foxi

    foxi Polaris XC 600 -97

    nuo vaihdetut oli uusia osia. joku häikkä siinä tarvii olla ,ku noita menee, mutta mikä ????
     
  6. Kohmelo

    Kohmelo 600 xc sp

    Sama ongelma oli mullakin ja samanlaisessa kelkassa. Valot himmeni ja polttimoita meni, joten ostin uuden tarvikemallin jännitteensäätimen. Se paloi n.500m ajon jälkeen ja samoiten melkein kaikki polttimot. Öljysäiliön alta löytyi rikkoutunut suojakuori jännitteensäätimelle menevästä johdosta. Samoiten yksi maadoitusjohdon liitin oli sulanut kuomun "saranoitten" läheltä. Sen huomasi vasta kun aukaisi liittimen, ulospäin täysin ok.

    Laitoin vanhan jännitteensäätimen takaisin ja ainakin pari ajokertaa on nyt pelannut. Saas nähdä... Se tarvikemallin säädin oli muutes ulkomitoiltaan pienempi kuin vanha alkuperäinen. En tiedä vaikuttaako se kestämiseen? Kannattaa johtoja ja liittimiä tarkastella.
     

Suosittele tätä sivua