Auttakaa!! mikä on Arctic catissa vikana?!?!

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Juhooo, 3/2/09.

  1. Juhooo

    Juhooo Arctic Cat EXT 550 efi -93

    Nyt tartteisin apua! Arctic cat ext 550 efi -95:ssa on ongelma: Kylmänä toimii erittäin hyvin, mutta kun kone lämpeää se alkaa pätkimään ja sammuilemaan.. Epäilen että ruisku pitäis ohjelmoida uusiks. Voiko vika olla tappokytkimessä? Vien kattini arctic catin merkkihultoon jos ei vika selviä  :-\  Ja olis kiire päästä ajamaan!  ;) Kuka tietää mikä on probleemana?
     
  2. meze1

    meze1 Well-Known Member

    No tappokytkimessä ei ainakaan. Se joko toimis tai sitten ei... Siihen ei vaikuta lämpö. Itse etsisin vikaa tulpanhatuista, sekä tulpista.. Itsellä oli omassa pollessa samantyyppistä "vikaa" ja loppu, ku vaihdoin hatut ja tulpat. Niillä voi lähteä eka liikenteeseen. Jos sillä ei selviä, niin sitten tutkimaan lisää... ;)

    ps. Kiire olis täälläkin ajelemaan..... ::) (kelkka kertaalleen purettu ja kasattu)
     
  3. M4tt1

    M4tt1 Polaris Axys Pro RMK 850 155" 19

    tulpissa ja tulpan hatuissa taitaa vika olla.. Minusta vika on merkissä ( ei herneitä)
     
  4. kölökki

    kölökki Well-Known Member

    Puola voi oireilla juuri noin kylmänä toimii mutta lämpimänä ei.
    Mittaa kylmänä ja sit kun sammuu uusi mittaus tai voit kokeilla lämmittää kuumailma puhaltimella.
     
  5. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    Voihan vika olla kans niissä tulpan johoissa..

    Ei taia olla paljo pätkä polaris kuskilla huutelemisen varaa ::)
     
  6. Rave 600cc

    Rave 600cc Arctic Cat ZR 600 efi

    Oiskohan käämeissä jotain häikkää. Mittaile johdoista mitä lukemia näyttää. Ja tosiaan polariksen omistajana ei kauheena kannata huuella tommosia ;D
     
  7. znood

    znood Guest

    tulpan hatut, puola, staattori, bensanpaineet, onko näissä joku lambda tms ruiskulle .. ?

    millä tavoin se pätkii, rötää vai jättää kokonaan sytyttämättä ?
     
  8. Juhooo

    Juhooo Arctic Cat EXT 550 efi -93

    Tuntuu siltä että toinen tulppa ei anna kipinää aina ja kohta pamauttaa älyttömän paukun.. Vaihettiin jo tulpat mut ei auttanu. jossai luki et boschit ois paremmat ku NGK:t? jos vaan löytäs sopivat boschilta niin vois kokeilla auttaako
     
  9. M4tt1

    M4tt1 Polaris Axys Pro RMK 850 155" 19

    ei mulla vaan oo ollu mtn muuta vikaa ku tuo loppuun ajettu kytkin ;D ;D oo yhtään pettyny polarikseen...
     
  10. Juhooo

    Juhooo Arctic Cat EXT 550 efi -93

    Tai se silleen yhtäkkiä saattaa booata ja haluis hyytyä... sitten välillä kuuluu putkesta poksahdus.. se meinaa hyytyy ja tänään se sitten ku käynnistin sen ja ajoin sitä talliin niin  se sitten sammu kokonaan mutta käynnistyi kuitenkin hyvin uudelleen.... yks arctic catin omistaja sanoi että se voisi olla se ruiskunsäätö mikä siinä olis pielessä...
     
  11. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Tuskinpa se tulppien merkistä riippuu, vuodesta -92 lähtien ajettu useampia Catteja, aina ollut NGK:n tulpat. Oletko kokeillut vaihtaa tulpajohdon/hatun tulpalta toiselle, pysyykö vika samassa pytyssä? 2-T vehkeissä ei ole merkitystä tulpajohtojen järjestyksellä.
     
  12. Juhooo

    Juhooo Arctic Cat EXT 550 efi -93

    Sitä kun ei oikein tiedä kumpi pytty fuskaa kun tyhjäkäyntiä käy mutta kylläkin välillä hieman kakoen mutta putkessa palaminen tapahtuu vasta ajettaessa yli 5000rp/min... tilasin ne tulpanhatut ja puolan.. luulen kyl et se on varmemmin ne hatut kuin puola mut kumpahan nyt tilasin senkin. sitten tapahtu sellanen kun taas kävin läpi ruiskunliittimet epätoivoisena ja kokeilin niin meinas perkule kelkka hyytyä ylämäkeen täysin... ihan outoa... hyyty niin pahasti että kytkin vapautti vedon ja sitten se jakso nostaa ihan hyvin kierroksia kun 3000rp/min se ottaa taas vedon päälle ja ihan samalla lailla hyytyy... mitähän helvettiä kelkalle oikein on käyny? jumittaako variaattori jotenkin?? en kyl tiedä liittyykö tää noihin muihin oireisiin vai tuliko uusi ihana vika lisää.. saatana
     
  13. kölökki

    kölökki Well-Known Member

    Niin kannattaa se tappokytkin kuitenkin tarkastaa jos se tuti ei painakkaan riittävästi sitä nappulaa.
     
  14. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    ei siellä mikään jumita.. bensan saanti tai sytytys persiillään.. luultavammin se sytytys..
     
  15. Juhooo

    Juhooo Arctic Cat EXT 550 efi -93

    jooo nyt se kisu pörräs ihan iloiseesti kun koitin jäällä... tulpanhatuista tais olla kiinni.. mut pitää vaihtaa toi variaattorinhihna kun alko luistamaan aika mukavasti.. mitenkäs se tehdään?? ei ole kuulemma vaikeeta enkä oo ikinä joutunu vaihtamaan niin en tiedä asiasta viel mitään... kertokaas kiitos.
     
  16. Toni__92

    Toni__92 Lynx rave 670, Forest Fox -96, Lynx 300

    Suoja poijes ja lähet kääntään sitä entistä hihnaa poijes kakkosvartsun päältä.

    Kannattaa vähän avata lautasia niin lähtee nätimmin, siihen on olemassa oma avain joka tullu kelkin mukana´
     
  17. polle500

    polle500 Active Member

    http://www.youtube.com/watch?v=MxjB8G2K3ZU&feature=related

    Step 4 ;D
     
  18. viperi

    viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

    otat siitä hihnasta topakan otteen ja tempaset ylöspäin jolloin kakkonen aukee ja sit vaan otat hihnan pois ja viskaat sillä naapurin koiraa ja uutta lakua paikoilleen siten että ykköseen ekas paikoilleen ja sit vänkäät sen kakkoseen pyörittämällä samalla kakkosta niin helpottaa kummasti ;) ja muista asennus juomat niin ei tuu nestevajausta ;) 8)
     
  19. Juhooo

    Juhooo Arctic Cat EXT 550 efi -93

    Jeah kiinni on mut taitaapi olla liian löysä ku ei lähde kelkka liikkeelle kuin vasta 5000rpm:ssä.. mites sitä vois kiristää?? en löytäny sellasta "avainta" enkä reikää sellaselle niin kuin videossa... kertokaa pian!
     
  20. Juhooo

    Juhooo Arctic Cat EXT 550 efi -93

    komento takaisin! se jotenkin kiristyi siiinä pyöritellessä ja nyt se on jopa liian kireä.. perän ollessa ilmassa alkaa matto pyöriä suh. nopeasti mut paikallaan maassa ei lähde minnekään... tein pikkusen koerundin ja tuntu siltä että se silti luistaisi hieman kun ei tehoa oikein ollut.. liittyneekö tuo sitten siihen kun on niin uusi vielä tuo hihna ???
    eikä katissa ollu tuollasta kiristys jutskaa kuin tuos videossa. mut siinä on se kakkosvariaattorin jousi minkä "pää" menee sellaseen reikään ja niitä reikiä on kuusi.. se on nyt toisessa rei´ässä... voiskohan se olla se kiristys sydeemi??
     

Suosittele tätä sivua