Polaris sks 700 Kierros ongelmia

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä MaKo_, 9/2/09.

  1. MaKo_

    MaKo_ IQ 600 RR 09

    Joo elikkä kyseinen kelkka itselläni ja meinaa olla vähän ongelmia ja apua tarvis!! Välillä kelkka toimii aivan täydellisesti ja yhtäkkiä seuraavalla ajo reisulla ei ota keirroksia, vaan röpöttelee eikä tahdo pysyä tyhjä käynnillä.vähän ajna päästä saattaa toimia taas normaalisti, Missä vika?? uudet tulpat vaihdettu suodatin ja kaasuttimet käyty läpi. vaikuttaako 95okt bensa mitenkään?? apua tarvis?
     
  2. Garth

    Garth RMK Assault '09 & RMK Assault '15

    Niin tää ilmeisesti ilmenee kylmänä liikkeelle lähdettäessä?

    Itellä tekee ajoittain(vimeeksi eilen :)) saman eli siinä kelkka oli hetken aikaa käynnissä paikallaan, että sain kamat niskaan niin tyhjäkäynti pikkuhiljaa hiipui ja lopulta koko kelkka sammui. Lähti kyllä hyvin siitä vielä käyntiin, mutta röpötti isommalla kaasulla varmaan ekat 10min. Joskus toi röpötys ei ole kuitenkaan loppunu, niin "huuhtelu" on auttanu eli joko hätästoppi alas ja nykii jokusen kerran tai sitte reilusti tulpat irti ja lisää nyvintää. Ainakin itsellä on siis sellanen vahva veikkaus, että kone saa liikaa bensaa kylmänä ja tulvii.

    Ei pitäisi 95oktaanisella olla mitään vaikutusta, mutta eipä se 98 noissa korkeaviritteisissä koskaan pahitteeksi ole kun ei maksakkaan juuri 95:sta enempää.
     
  3. Hatsku1

    Hatsku1 Polaris EdgeX xc sp 600 -01

    oisko pääsuuttimet..pääsuuttimen koko pitäs olla ulkolämpötilan mukaan sopiva..
     
  4. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Aikoinaan mulla oli samaa ongelmaa 700 ja 800 polleissa. Johtu siitä että liikkeelle lähtiessä kaasareita alko jäätään, röpöttely poistuu kun antaa olla jonku minutin parkissa niin jää/kuura/mitälie sulaa.
    Tentun kans ei tullu koitettua, en kokenu niin isoksi haitaksi.
     
  5. Rammeri

    Rammeri ÄKSY H.O.r.o

    Vilaseppa kaasulipareen alla olevat mikrokytkimet,itselläni oli vähän samanlaisia ongelmia niin syy löytyi sieltä.
     
  6. MaKo_

    MaKo_ IQ 600 RR 09

    Kyllä se kylmänä ilmenee ja joskus ei meinaa lähtä röpötys pois olleenkaan, mutta en ole kokeillut tuota niin sanottua "huuhtelua" tuota vois koittaa. Säällä ei ole merkitystä saattaa tehdä ihan nolla kelillä tai -20 pakkasella.

    Kuin kauan pidit tyhjäkäynnillä? en kyllä ite juuri muuten tyhjäkäyntiä käytä kun kylmänä sen aikaa että kamppeet on päällä ;D
     
  7. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Pukilla lämmittelin jonkuaikaa mattoa pyöritellen enne ajoon lähtöä. Meinasin tuolla parkkihommalla ihan että ajosta pysähdyksiin ja kone sammuksiin joksikin aikaa. Polttelee vaikka röökin tai näppäilee pähkinöitä sillä aikaa..
     
  8. polle700

    polle700 Well-Known Member

    mulla röpöttelee kanssa joskus ja vika on ryypyn vaijerissa se jäätää sopivalla kelillä sitä kun vähän rumppaa niin jo kiertää
     
  9. MaKo_

    MaKo_ IQ 600 RR 09

    pitääpä tutkia myös tuo ryyppyvaijeri :) onko kellään tietoa paljonko pitäisi ottaa tarkalleen kierroksia ajossa?
     
  10. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Eikait nuo toiminahäiriöt vain liity puuterilumeen? Eli ilmanotosta puuteria sisään ja kohta jäätää kaasareita.
     
  11. äxsä

    äxsä Ei enää kelekaton

    Minulla viikonloppuna prox 700 jääti kyllä kaasareita ajonkin aikana, kun ilmeisesti meni puuteria sinne.
     
  12. MaKo_

    MaKo_ IQ 600 RR 09

    tuo kyllä voi olla ihan mahdollista, koska tulee ajettua oikeastaan koko ajan puuterissa ;) voisiko tuohon olla jotain ratkaisuja, eli jotain suojaa aukkoihin tai jotain??
     
  13. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Mielestäni ko.ongelmaan on saatavissa Polarikselta jotain "korjaussarjaa" eli jonkinlaiset erilaiset suodatinkankaat sinne ilmanottoihin. Sanokaapa joku polle asiantuntija mihin hintaan se paketti pollen tiskiltä irtoaa.
     
  14. JariG_

    JariG_ Well-Known Member

    Eikäkö ne on ne outerwearin meshit, saapii esmes hiperffiltä!

    http://www.hiperf.com/cgi-bin/sh000...atalog_Pre_Filters_258.html#aOWP_2d2#aOWP_2d2

    [​IMG]

    Mulla oli kiilakopassa moiset, ei vetäny rikkaalle tai mittään eli hyvin ilma hujeltaa mutta siihen loppu kuiten ongelmat (ilman tota veti kokoajan koneen tukkoon jos puhkasi umpiseen), tulee siihen orkkis ilmansuodattimen päälle. Ei siis tarvii laittaa tommosia kartiofilttereitä ;D

    Tuolta lisäinfoa:
    http://www.outerwearsracing.com/index.asp
     
  15. maroach

    maroach RMK800 '14

    Joo, tuo röpötys oli kyllä varsin normaalia aina päivän aluksi. "Korjaantuu" kuten Sape sanoikin, eli kunhan kelkka on kunnolla lämmennyt, niin pitää pienen tauon. ;)

    Nuo filtterit kannattaa laittaa jos meinaa reitiltä poistua. Ei ne itellä ainakaan kokonaan ongelmaa poistanut, mutta eipähän rötää enää lämpimänä. Taitaispa muuten yhet ylimääräiset löytyä varastosta, pitää ensi viikonloppuna mökillä katella jos on vielä tallessa.
    [​IMG]
     
  16. MaKo_

    MaKo_ IQ 600 RR 09

    katsopa jos löydät nii voisin harkita filttereiden ostoa :) aattelin lähtä tässä huomenna tai perjantaina ajamaan nii pittää koita nyt kaikki niksit jospa se toimis nyt jotenkin :)
     
  17. mPi

    mPi Axys Assault 800 -17 144

    Tyhjäkäynti suuttimet pykälää pienemmäksi. orkkikset muistaakseni 45 vaihda 40. mulla ainakin autto kummasti ja bensan kulutus laski
    eikä ole vielä vaaraksi koneelle!
     

Suosittele tätä sivua