efin käynnistys seisonnan/pensaletkujen tyhjennyksen jälkeen?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä cooper, 9/2/09.

  1. cooper

    cooper zr 580 efi

    juu eli kelkka on tuo zr 580 efi catti. mikähän vikana kun ei tahdo lähteä käyntiin/pysyä käynnissä? ollut vähän osina noin 2kk tankki ja letkut tyhjinä.
    kun tulpan reijistä laittaa pensaa niin käy, mutta sammu heti kun ne pensat loppuu. kokeilin apout 6 kertaa. otin toisen pensaletkun irti ja Vähän imasin niin samantien tuli pensaa. nostaa heti käynnistyessään kierrokset aika korkealle.
    mitä mä teen? ;D
     
  2. makke

    makke Well-Known Member

    liekkö sulla pensa pumppu pyörii? eikös tuo efi ole jonkusortin ruisku eli siellä letkussa pitäis olla bensanpaine?  :eek:

    Eli jos tuo toimii niinkuin normi ruisku polttoainen pumpun pitäisi pyörähtää hetken, kun laitat virran päälle, mutta itsellä ei kokemusta kelkan ruiskuista, mutta esim. lynx/skidoo SDI moottoreissa tarttee akussa olla virtaa toimiakseen vaikka narusta käynnistäisi muuten moottorin ohjaus ei toimi...
     
  3. cooper

    cooper zr 580 efi

    pensapumpun toimintapriaatteesta en tiedä, mut ei oo akkua, nii ei voi ainakaa "pyöriä" mitenkään kompuralla ku pisti painetta tankkiin nii pysy käynnissäki 8)
    pensapumpulle tulee 2 letkua, onko järjestys tärkiä vai mitenkä?
    jos ei muuten nii pitää jostaki hommata akku käyttönen kompura ja köyttää se tarakalle kiinni :-X
     
  4. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vois olla paikallaan kokeilla vaihtaa letkujen paikkoja, viittaa vähän siihen että ei pumppaa bensaa tankista. Joko letkut väärinpäin tai sitten pumppu hajalla/kuivunut tiivisteet pumpusta.
     
  5. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    eikös 600 APV ZR ollu eka akuton ruisku katti?? kyllä sulla taitaas olla tosiaan letkut sekasi tai pumppu sekona. btw.. 2,5v6 omegan tarvike pumppu menee sit muistaakseni heittämällä pirttiin ja on tuotoissa sopiva. ;) maksaa jotain 50..
     
  6. Antti Harinen

    Antti Harinen Well-Known Member

    Eiku zr580 -97 ja tais olla powder specialkin samana vuonna...
     
  7. cooper

    cooper zr 580 efi

    jaha kiitoksia vastauksista,
    jotenki on semmonen kutina että asentaja ois kieli keskellä silmää laitellu letkuja ::) pitää huomenna koittaa uusila hermoila laitella.
     
  8. cooper

    cooper zr 580 efi

    juu eli kelkka on zr 580 katti ja toimii ku pistää letkut järjestykseen ;D
    kiitoksia neuvoista ja tuo omegan pumppu pittää pistää muistiin ;)
     

Suosittele tätä sivua