Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

  1. Dragster

    Dragster Kaikki on myyty...

    Tuo Tulenliekki -Heinävesi pätkä tuntuu puhuttavan useammassakin topicissa, onhan se aika kauhea nykykunnossa siitä ei pääse mihinkään. Mitä me "varkautelaiset" ja muut sieltä suunnalta tulevat voitaisiin asiaan eteen tehdä, jotta päästäisiin ajelemaan paremmalla reitillä... ???

    Viikonloppuna juteltiin asiasta ja mietittiin, että pelkästä ympäryslenkistä tulee liian vähän ajoa, jos lähtöpaikkana toimii Heinävesi. Tulenliekistä lähdettäessä tulee ainakin omasta mielestäni hyvä kokonaisuus vaihtelevaa ajoa ja kodat yms. sattuvat paremmin ajosuunnitelmiin.

    Leppis olikin laittanut yv:tä asian tiimoilta osalle, olisi varmaan hyvä herätellä keskustelua/parannusehdotuksia tässäkin topicissa, jotta asialle saataisiin oikeasti jotain tehtyäkkin. Mikä tuolla pätkällä estää tampparin tai muun kunnossa pidon pääsyn reitille...raha, halukkuus, jäätilanne vai jokin muu?

    Rakentavaa pohdintaa ja tekoja kaivataan... ;D
     
  2. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Hyvässä kunnossahan nuo itäpuolen urat oli vielä vähän lunta lisää niin eikun paranee  8)
     
  3. JaniU

    JaniU Lynx Enduro Sport '05

    Niin ja ihan silleen toiseltakin näkökannalta eikä vaan sporttirälläilyn, että jotkuthan tykkää jopa ns. matkakelkkailla, olipa kelkka sitten pätkä tai pitkä.
    Olisi ihan kiva aina sillon tällön käydä Varkaudesta, Joroisista ja muilta lähipitäjiltä Heinävedellä, mutta kyllä siinä on matkanautinto kaukana ajopa sitten miten hiljaa tai nopeasti tai millä vehkeellä tahansa sitä mahdotonta jatkuvaa pattia. Yritäppä lähtee vaikka perheen kanssa tai muuta sellaista... Voi tulla säröjä moneenkin suhteseen jos sinne vie! :)
     
  4. Tommy T

    Tommy T Polle

    Viikonloppuna ajeltiin tuo ympäryslenkki. Mukava ois ollu lähtee kotipihasta Timolasta ajelemaan, mutta juuri tuon Tulenliekki-Heinävesi pätkän huonon kunnon takia päädyttiin autoilemaan Heivävedelle. Mukana oli yksi "ensikertalainen", eihän sitä sinne voinu viedä, ei varmaan harrastus jatkus kokeilua pidemmälle.
    Pakko antaa vähän kehujakin: Samainen kaveri oli kylläkin todella tyytyväinen kokemukseen, olisko ollu sitten tuolla ympäryslenkin kunnolla jotain tekemistä asian kanssa? Ympäryslenkki oli loistavassa kunnossa, oli ilo hyppyyttää kelkkaa!
     
  5. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Tulenliekin pätkä alkaa tosiaan olla taas melkoisella kuplavolkkarilla, mutta ei se patikko sieltä taida mihinkään hävitä täällä valittamalla.
    Leppis tuossa yv:nä kirjoittelekin että tulenliekin jääpätkiä ei ole kukaan merkannut tai mittailut jään vahvuutta. Sinne tarvittaisiin muutama talkoolainen, jotka kävis nuo hommat tekemässä, ja ilmeisesti sen jälkeen tamppari ajaisi tulenliekkiin päin. ::) (Kunta pitää rajana 40cm ennenkuin tamppari ajaa jäälle.)
     
  6. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Ilman valtuutusta vastaan että oikein kirjoitit! Dragsterilla myös oikeat rakentavat puheet!
    Voin vain kehoittaa tulemaan sopivalla porukalla (=talkoot mahdolliset) tapahtumaan. Myös jos soitat Tuovisen Lasselle mahdollisimman pian niin saatte ehkä iloisen uutisen!

    Parempi tämäkin vastaus kuin ei mitään! ???
     
  7. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Taidan olla "osasyyllinen"  tuohon Jami- porukkaan. Kuikan kodalla palasta otettiin. mukava oli tavata muitakin alan miehiä  :). Ympärysreitti oli tosiaan hienossa kunnossa, mutta noita yhteyksiä kaipaisi myös Kuopion suuntaan esim. Tulenliekki - Leppävirta jne. ja mielellään maita pitkin. Isot vesiistöt/virtapaikat ja epävakaat talvet tekee hommasta hankalan, ja riittää tuo "veneily" vapaiden vesien aikaan. Palaillaan Kuikan Kierroksen merkeissä.
     
  8. Juti

    Juti Lynx RE 600 E-tec

    Minnekäs ne H-veden ja Tulenlieskan välillä olleet patit on kadonnu..?! :D

    Tänään ajeltiin kamun kanssa reitti Varkaus-Konnuslahti-Vehmersalmi-Tuusniemi-Karvio-Heinävesi-Kangaslampi-Varkaus ja Huuhkon pätkällä ihmetyksen määrä oli suuri kun reitti oli yllättävän hyvä ajaa.. Vai onko ne patit vasta sen Kangaslammin risteyksen jälkeen? Onko se tamppari sittenkin eksynyt sittenkin sille suunnalle ja kenelle kuuluu kiitos (ISO SELLAINEN)? Oli nimittäin kädet sen verran tulessa ko. lenkin jälkeen että oli kuin kohtuullisen iso kivenmurikka olis pyörähtäny pois sytämeltä kun päästiin jäältä Huuhkon reitille.

    Kilometrejä tuli vajaa 300km jonka puolesta ainakii allekirjoittaneen kelkkailumitta tuli täyteen tälle viikonlopulle. Aikaa nimittäin meni taukojen kanssa reilut 10h. Vehmerin ja Tuusnimemen välillä saatiin arpoa jonnii verran kun latua ei ollut kukaan vielä avannu mut niin ne reittimerkit sieltä kannokosta kaiveltiin yksi toisensa jälkeen :D Jos jollain on intoa maaseutumatkailulle niin suosittelen tätä lenkkiä lämpimästi. Huoltamoita sopivin välimatkoin ja maisemat mukavia ja vaihtelevia. Erityisesti kota ennen Vehmersalmea korkean mäen päällä on makkaran arvoinen paikka. Ja nyt kun ajettu urakin löytyy niin ajallisestikin pitäisi päästä reilusti alle tuon meidän suorituksen.
     
  9. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Kiittäkää Lassea! ;D
    Ja tampatkaa ne jäät leveämmin auki! :mad:
     
  10. JaniU

    JaniU Lynx Enduro Sport '05

    KIIIIIIITOOOOOS!!! Lasse, Heinävesi ja me kaikki jotka ollaan kitisty ;)
    Pitihän toi ihme heti käydä kattoo ja testaa - oli muuten mun parhaat kelkkailut ikiniä!
    Vielä kun ottaa tavaksi pitää sen tolleen kunnossa niin ah! (Ei varmasti kovin pitkään kestä, melkein tuntu jo tulomatkalla patikkaammalta :))

    Niin ja ISO KIITOS minunkin puolesta pojille (oliko se joku Tommi? RR Polle) jotka pelasti purkaantuvan jammun pulasta... ei näköjään kestä läjässä vaikka on kuin tampattu :D
     
  11. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Ajeltiin tänään ympäryslenkki ympäri ja sitten vielä tulenliekin pätkää kangaslammen risteykseen ja takasin. Reitit oli vauhdikkaassa kunnossa, pientä pattia oli mutta se ei haitannut. :p ;D Tulenliekin pätkä tais olla jopa tasaisempi kuin ympäryslenkki, kiitos siitä Lasselle!! :) Foorumilaisia nähtiin ainakin Janiu ja Tkai, varmaan muitakin, mutta en tunnistanu.
     
  12. snowpro

    snowpro polaris IQ600rr-09 144" mod

                                                                         toni

    Tänään.. vauhdikkaat pätkät oli... kierrettiin ympäryslenkki ja tuli käytyä vielä tulenliekin suunnalla oli jopa niin vauhdikas että ei reitillä tahtonu kestää... saatikka sitte pystyssä :)häkellyin..
     
  13. JaniU

    JaniU Lynx Enduro Sport '05

    Hehh, no se oli ihan harmiton häkeltyminen ja kippauskin oli kuin hidastetusta filmistä ;)
    Onneks ei kukaan tullut sen kovempaa... Vähänhän toi meinasi itselläkin välillä lipsua, kun oli niin tasasta :D
    Luntahan toi voisi vielä pistää vähän enemmän.
     
  14. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    No sitä ei Lasse varmaankaan ryhdy tanssimaan! ;D
    Tosin fmi lupailee sitä ensiviikolle! Tulemme keskiviikkona tutustumaan tilanteeseen ja järjestelemään tapahtumaa. Pohjoista myöten on porukkaa tulossa! ;D ;D
     
  15. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Reitit ovat huippukunnossa kun tamppari ajaa vielä viikolla reitin kerran lävitse! Ennusteet lupaavat hienoa keliä viikon lopulle ja Heinävedellä tapahtuu!!
    Veteraanikelkkoja toista kymmentä kisaamassa!
    Tapahtumaan on mukavasti tulijoita pohjois-Suomea myöten! Kuitenkin löytyy vielä vapaata majoitustakin joten voidaan ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan! :) :)
    Lehdistöä on paikalla useammasta päivälehdestä, TV on kutsuttu mutta ennen kaikkea hienoa kelkkailuporukkaa paikalla!

    Ota yhteyttä yv tai puhelin 0400-415767!
     
  16. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Hyvältä kuulostaa ja näyttää! Tulossa ollaa perjantaina :)
     
  17. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Ja edelliseen kommentiin; ilimanmuuta, samalla autolla vai kelekalla ??   8)   ;D
     
  18. frosty

    frosty Well-Known Member

    Tulossa ollaan lauantaina täältä etelämpää.
     
  19. Dragster

    Dragster Kaikki on myyty...

    Reittejä on tullut ajeltua tällä viikolla useampana päivänä hieman eri suuntiin. Lana on liikkunut viikolla useampaan kertaan ja reitit ovat vauhdikkaassa ja tasaisessa kunnossa. Lana on ajanut myös ainakin kermajärven jääpätkän Karvioon.

    Tulenliekin pätkän alkupää huuhkovuoresta lähdettäessä on aikamoista pattia, mutta Monikonkodalta alkaa tasainen baana (Lasselle sai ilmeisesti lähettää kiitokset tästä...:D), joka ulottuu aina Heinävedelle asti.

    Liikennettä reiteillä on ollut jonkin verran, muttei ruuhkaksi asti. Suosittelen ehdottomasti tutustumista Savonrannan pätkään, tuli tänään käytyä ja huomenna mennään uudestaan oli nimittäin makiata...  ;D

    Näihin tunnelmiin...  :)
     
  20. lynxmän70

    lynxmän70 Well-Known Member

    Ja siitä vaan rohkeammin Savonrannalta eteenpäin Kerimäki/Punkaharju/Savonlinna tai Villala/Kitee/Kesälahti ja Puruvesi ympäri, makiammax vaan muuttuu!!! ;D
     

Suosittele tätä sivua