Mach Z 780 -96 bensan kulutus

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Saudi, 3/3/09.

  1. Saudi

    Saudi New Member

    Neuvokaa nyt avutonta kun bensan kulutus on aivan tolkutonta 70-80 L sadalla. Pääsuuttimet on 1kpl 360 2kpl 370 eli pienemmät kun alkuperäiset ja tyhjäkäyntis. 40 45 45. Ilmaruuvien säätö ei vaikuta juurikaan käyntiin eikä kulutukseen. Neulaventtiileihin vaihdoin uudet o-ren. ulkopuolelle kun vuotivat muuten nv vaikuttivat hyviltä. Bensapinnan säätö on vähä epäselvä mistä kohtaa se mitataan kun kohot on vinos kanteen nähden ja mikä on oikea mitta. Kone on porattu hiljan ja matto ei oo liian tiukalla. Tyhjäkäyn. ja alakierr. käynti sellaista että tuntuis saavan liikaa muuten toimii ihan hyvin. ISO kiitos piennimmästäkin neuvosta.   (tuli vähä pitkä juttu)
     
  2. Loogitech

    Loogitech Well-Known Member

    Reipas ruokahaluinen nuori ;D!
    Jos neulaventtiilit vuotaa, niin tukehtuu tyhjäkäynnillä ja bensa nousee huohotusletkuihin. Syö tulppia myös em. tilanteessa.
    Säädä imunventtiilit jotta eivät varmasti kanna, ja että vaijeri/vaijerit ei takertele. En muista, onkos tässä mallissa vaijeri-imut vai sähkö dpm/imu systeemi?
     
  3. jamako00

    jamako00 Ski-Doo Mxz 500SS (597cm3) -05 ja xcf-Polaris-01

    Paljon menee kyllä pentsiiniä... Tuli mieleen kans mikä on neulojen asento tällä hetkellä, vaikuttaa varsinkin keskikierrosalueella. Kerroit, että kone on porattu, eli puristukset kaiketi ok? Voishan ne tietenkin kaikesta huolimatta mitata.
     
  4. Saudi

    Saudi New Member

    Neuloissa lukkor. keskiuras. Mitä tarkoitat imuventtiileillä ? Puristuksia en ole mitannu (vielä) mutta narusta repies tuntuis olevan hyvät.
     
  5. Loogitech

    Loogitech Well-Known Member

    Siinä kaasareiden kyljessä oleva lisäpolttoaineventtiili, vrt. vipuimu.
     

Suosittele tätä sivua