Sport touring 550 -01 hyytyy ja paukkuu

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä niarve00, 5/3/09.

  1. niarve00

    niarve00 Well-Known Member

    Elikkäs ko. polleen tuli semmonen vika että tyhjäkäynti katosi ja kuulostaa joltain yks pyttyseltä lynxiltä kun löysää tyhjäkäynnille ja siitä sitten booailee ja sammuu jos ei kerkiä kaasua ajoissa lipsuttaan. Ajaessakin välillä booa yläkiekoilla ja väliin sitten ampuu kunnon paukun.
    Väliin pelailee normaalisti ajaessa(ainaki kylmänä) ja tyhjäkäyntiäkin käy.
    Tulppien ja tulpanhattujen vaihto ei auttanu asiaa..
    Löytyykö neuvoja?
     
  2. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Stefa tai tiiviste rikki, imukurkku rikki tai kaasarissa roskaa. Eli älä aja ettei säry enempää. Kokeile puhistaa kaasarit ja tarkista imukurkut ettei ole murtumaa. Starttipilottia kytkinpuolen stefalle ja imukurkuille koneen käydessä niin selviää jos käynti muuttuu niin siellä on vuotoa. Voi myös olla sytkäpuolen vikaa, boxi, puola tms.
     
  3. niarve00

    niarve00 Well-Known Member

    Tänään purin sitten kelkkaa, se starttipilotti testaus jäi kun unohtu ostaa. Irrotin kaasarit ja käytin auki, ne varmaankin olivat ok. Imukurkut oli ulkopuolelta halkeilleet ympäri melko syvälle. Sisäpuolella halkeamia ei näkyny tai ainakaan ei niin suuria että päivä paistais läpi. Aattelin nyt ne vaihtaa kun kuitenkin aika kehno kuntoiset olivat, testata sitten että auttaako asiaan. Joutu tilaamaan ja keskiviikkona vasta pääsee remppaa jatkaan.
     
  4. niarve00

    niarve00 Well-Known Member

    Kurkkujen vaiholla ei ainaskaan vika korjaantunu. Noh tulipa vaihettua niin ei ainakaan tulevaisuudessa muni niitten takia. Mitähän tuota seuraavana rupiais tutkimaan.??
     
  5. Kohmelo

    Kohmelo 600 xc sp

    En nyt haluais säikytellä, mutta katoppas kuitenkin mäntien kunto. Esim tulpanreiästä tai pakosarjan kautta kun lampulla vilkaisee. Kuulosti nuo kuvailemasi oireet niin tutulta...
     
  6. niarve00

    niarve00 Well-Known Member

    Taisit kohmelo osua oikeaan. Mittasin puristuksia koneesta ja eipä nuita toisessa pytyssä juuri ollu. Toisessa oli 4-5 bar ja toisessa juuri mittari pikkusen värähti. Vissiinpä ne männät joutuu vaihtaan, miten lie sitte sylinterin laita, joutuuko poraamaan. Kuinkahan näissä on tarvike männät menestyny vai kantsiiko luottaa originelliin?
     
  7. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Niin joo samalta se kyllä kuulosti tuo lynxiki sillon ko siitä sokka irtosi ja rikko männänrenkaan. Tuli siinä pikkunen naarmu sylinteriin muttei haitallinen. Tarvikemäntä(kimpex muistaakseni) oli paikallaan josta sokka irtosi.
     
  8. niarve00

    niarve00 Well-Known Member

    Mäntähän siellä oli sulannu laesta siitä pakoaukon kohilta ja männärengas palasina. Sylinterissäki oli melkoset jäljet eikä taida poraamalla tulla iskuun, se pakoaukon reuna oli melko paha. Toinessaki männässä oli vähän merkkejä kuumana käymisestä, mutta pytty OK, se varmaan hoonauksella ja männävaiholla menee. Paljonkohan tähän uus pytty maksaa vai voiko näitä putkittaa? Tai ei kellään löytys nurkasta lojumasta?? Vähän kalliimpi remppa tuli. :mad:
     

Suosittele tätä sivua