2 variaattorin varaosista

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä jörö, 14/3/09.

  1. jörö

    jörö Member

    eikö kukaan ole vaihtanu vanhempaan kelkkaan -91 helix liukulaakeria.olen kyselly joka paikasta eikä mistään löydy.liukunastatkaan ei ollu sopivat mitä tunnettu varaosaliike tarjosi.yks ehdotti että sorvaisi laakeripronssista sen liukurenkaan.niin kelkka ois 3500 lyne eikä oo muuten vikonut paitti viime reissulla alko heittään liian isolle vaihteelle liikkeelle lähdettäessä.
     
  2. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Vaihoin cobra enduroon sen laakerin...ei ollut enää saatavana, mutta jonkun ski-doo:n laakerin sain sovitettua. Piti muistaakseni sorvata sinne joku holkki lisukkeeksi, koska se ski-doon laakeri oli liian kapea ::) Tiiä sitten onko samanlainen kakkonen sinun kelkassa. Siinä on vissiin joku teflon pinnoite siinä laakerissa. En kyllä usko, että tuo ongelma siitä johtuu ::) Ootko putsannu ja tarkastanu molemmat varit? Onko kakkosen jouselle säätö mahdollisuuksia?
     
  3. jörö

    jörö Member

    niin varmaan johtu tosta paskasesta 2 varista,mut aattelin vaihtaa ton laakerin ku oli tehny uria helixiin.näyttäs olevan jotain bakelliittipinnotetta perusaine lasikuitua.sais vaan uudenveroisen tosta varista ku vaihtas sen renkaan.
     

Suosittele tätä sivua