Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

  1. JaniU

    JaniU Lynx Enduro Sport '05

    www.heinavedenmk.net

    Eiköhän tuolta löydy tarvittavat, kartatkin. Käsittääkseni Heinäveden urat on nykysin jotensakin ihan virallisia kunnan ja minkälie tukemia, eli jäsenmaksut ei ole pakollisia mutta toki erittäin suotavaa ja suositeltavaa :)
     
  2. jorkki79

    jorkki79 mxz tnt E-tec

    Eilen oltiin ajamassa kolmen lynxin voimin ja oli reitti hyvässä kunnossa! karvio-kerma väli oli lanattu varmaan iha parpäivää sit ja loppu järvenkierrosta oli vähä enemmän patilla,mut todella hyvin ajettavassa kunnosas! Leveyttä on riittävästi joka on hieno juttu verrattuna tähän kuopion alueen reitteihin! jospa tännekkin joskus sais tommosia latuja! Iso käpälä heinäveden porukalle!!
     
  3. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Esim. karvion nesteeltä ja ainakin kuikkakoposen kodalta saat myös ilmaisen kartan paperiversiona. Jäsenmaksu on tosiaan vapaaehtoinen niin kuin JaniU sanoi. :)
     
  4. rudolf

    rudolf Draakkeni -08, Lynx 454 Racing -96

    Nyt mahottomat kiitokset sinne Heinäveden suuntaan, oli kyllä reitit aivan huippuluokkaa :D
    Toivottavasti kroppa tokenee huomisex niin pääsis uudestaan
     
  5. Panuhu

    Panuhu Member

    Kyllä tosi mielellään maksaa ton jäsenmaksun ku reitit noin HYVÄSSÄ kunnossa!!! Ü
     
  6. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    No onko Leppis ja pojat tulossa Kunkkuun tahkolle kattelemaan kelekkakisoja. Jos ootte niin tulkaahan katsastukseen porisemaan ollaan zombien kanssa katsastamassa kisamiesten pailakoita. 8)

    XX
     
  7. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Heh, oltiin "kunkut" takasatulassa Kainuun kierroksella! Kierros oli Hossa-Kuusamo-Salla-Suomu-Posio-Taivalkoski-Hossa. Tänään palattiin kotiin. Lasse on siellä tampparilla hoidellut Kuikan kierrosta, jotta pääsee rauhallisin mielin ensiviikon lopulla Kahdeksan tunturin Itäkairan retkelle! Siinä saadaan meille uutta kianttia tarpeeksi! ;D
     
  8. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Tänään starttattiin kelkat harjurannalta tarkoituksena ajella heinävedelle. Kone nakutti pahaenteisesti tyhjäkäynnillä ja tiedossa oli että toisen männä kylessä oli pienet naarmut. Kun päästiin tulenliekin HUIPPUKUNTOISELLE baanalle niin kilometrin jälkeen polaris pysähty reitin varteen eikä liikkunu mihinkään vaikka anto kaasua, no kiinnihän se leipas ja kelkka narun perään. Autokyydin tilasin polvijärven vieressä olevalle tiell. Meinas pikkusen v..uttaa kun just pääs loistobaanalle ja tämän talven ajot on sitten tässä (ainakin tällä kelkalla) :-\ :'(


    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. TKai

    TKai 600 RE '17 & '15

    Eilen ajoin Varkaudesta Savonrannan Nesteelle ja takaisin. Reitit oli pääsääntöisesti aika nopeassa kunnossa, ja kelkkoja oli aika vähän liikenteessä. Aurinkokin paistoi välillä ja ajo tuntui nyt pitkästä aikaa helv. hyvältä, jossain määrin tuli samanlaisia kiksejä kuin pohjoisessa ajaessa.
     
  10. -ozqu-

    -ozqu- Well-Known Member

    Mainiot oli reitit 8) Oltiin eilen kaverin kanssa siellä pyörimässä, tullaan taas uudelleen kun keritään ;) T:Mikkelin miehet
     
  11. jussi-^^

    jussi-^^ Well-Known Member

    tänää ajettii kierros 3 kelkan (g-type, xc sp, ja lynssin toorinki) Lähtö paikkana tulenliekki, siitä monikonkodalle asti reitti ihan hirveää, siitä eteenpäin ihan ok kunnossa. kelkkojakin oli jokunen liikenteessä.

    Ketäs oli siinä kerma-sarvikumpu välillä, vähän ennen sarvikumpua siinä jäällä, hirvee lössi tutkimassa ropalista (ainaki 2 iq pollea ja yks yamaha phazer?, joku vanhempi polaris)
     
  12. jorkki79

    jorkki79 mxz tnt E-tec

    Juups launtaina 14.3 ajeltiin ympäriinsä ja kyllä oli reitit hienossa kunnossa! lähettiin karviosta käytiin savonrannassa ja siit viel kerimäellä ja takasi tullessa järven ympäri viel! :p matkaa kerty 275km ja lystiä ol! iltapäivällä alko olla porukkaakin liikentessä kivasti vaikka kunkku tahkolla porukkaa pikkusen varmaankin verotti!
     
  13. yamahahihhuli

    yamahahihhuli ski-doo mxzx800r-13

    13-14pv ajettiin rudolfin kanssa reittiä myötä ja vastapäivään.reitit oli kyllä makkeet ;D ;D kroppa vähän hellänä mut tulipa hyvänä lämmittelynä lapin reissua ajatellen.parin viikon päästä posiolle ja niihin maisemiin kelkkaileen ;D ;D
     
  14. kahar

    kahar No Stiga löytyy

    Onko tietoa missä kunnossa on reitti Leppävirralta Heinävedelle?
     
  15. JaniU

    JaniU Lynx Enduro Sport '05

    Semmosta reittiä ei kai enää ole vuosiin ollutkaan. Toki voit Leppävirralta ajaa Varkauteen (aika patskaa - tai jos jäitä pitkin niin sit ei kai mitään) ja Varkaudesta Kangaslammelle (~OK) ja Kangaslammelta Heinävedelle. Eiköhän tuo vielä ihan ajettava ole, joskin jäille lienee vettä alkaa kertymään...
     
  16. kahar

    kahar No Stiga löytyy


    Ok, kiitos.

    Eli kelkka kärryyn ja kohti Karviota...
     
  17. Dragster

    Dragster Kaikki on myyty...

    Mikäs on Heinäveden reittien kunto tällä hetkellä? Reittitiedotteet, kun eivät ole päivittyneet seuran sivuille tällä viikolla... ???

    Tarkoitus olisi viikonloppuna tulla ajamaan, kun kelit näyttäs sen vielä sallivan...  :)
     
  18. snowpro

    snowpro polaris IQ600rr-09 144" mod

    reitit vielä ajettavassa kunnossa joku reikä reittiin tullu mutta ei hidasta vauhtia...käytiin tänään koittamassa mutta ei siitä mitään tullu paisuntasäiliö suli.... ;D
     
  19. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    OT: Posio, Lappi??????????????  ;D
     
  20. yamahahihhuli

    yamahahihhuli ski-doo mxzx800r-13

    no likellä ainakin.kummasti siellä vain piisaa lunta pitkälle kevääseen ja hyvät on baanat painella ;) ;D ;D
     

Suosittele tätä sivua