Kelkat. Kuka tykkää mistäkin..?

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä msl-83, 3/1/07.

  1. anssik00

    anssik00 Well-Known Member

    BOOOlariksella sitä on tullu ajettua aina... kerran muinoin oli lynx rangeri mutta olin sillon vielä aika pikkupoika.. niija on sitä joskus ollu skiitoki mach mutta sillon olenkos ollut vielä vasta syntynyt vaiko mitä.. ei oo varma ko ei voi muistaa
     
  2. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Et ole tämän vuosi tuhannen Bearcattilaa testannut? Sen luulis tourinki hommissa varsinki olevan pätevä laitos...
     
  3. willson

    willson Well-Known Member

    Ehdottomasti Lynx.
     
  4. willson

    willson Well-Known Member

    Miulta on vielä kokeilematta polle ja catti. Se olis kumminkin lyne se seuraava kelkki, lyne on pelittäny mulla loistavasti, kerran vain hihna piti vaihtaa ja koneessa ei oo ollu mitn erikoisia.
     
  5. tigu

    tigu Well-Known Member

    Kyllähän tuo jammu on pihaa koristanut jo useamman vuoden.Polariksen hankinta kävi alkutalvesta mielessä mutta jammu vaihdettiin..taas..
     
  6. Stick

    Stick Guest

    Jammuhan se olla pittää. Nyt on ja tulee olemaan seuraava kelkkikin.. Ja oon merkkiuskollinen. :)
     
  7. _T.T_

    _T.T_ AC

    noh jammu se on meiläki pihala seisonu vissiin 80-luvun alusta asti. ensin taisi olla 440 srx, sitte et 340 ja 90-luvun tällä puolen oli exciter, sxr 500 ja nyt tuo vectori BB.
     
  8. miqa2

    miqa2 Well-Known Member

    Ensimmäinen Lynx ski-doitten jälkeen ja todella tyytyväinen !
    On se PPS vaan uskomaton.
     
  9. JusPi

    JusPi Sir.

    Eka Lynkerö Jammujen jälkeen ja huippu kampe on ollu. Eipä oo pahemmin enää Jammu leiriin ollu ikävä.
     
  10. speedy

    speedy RS 600

    Itse en varsinaisesti ole merkkiuskovainen, mutta kun samasta liikkeestä tulee kelkat ostettua niin nehän on kans saman merkkisiä silloin.
     
  11. make91

    make91 Well-Known Member

    eipä oo merkillä isommin väliä mikä tuntuu käessä hyvältä ni sillä ajetaan :p
     
  12. stirred

    stirred Well-Known Member

    Kaikki on alkanu Lynxistä, siitä 5900 mallista. Sitten eka pätkä sattu Polaris merkkinen, ja kun merkin kikat ja tekniikan alakaa tuntemaan niin toinenkin on sitten Polaris ja nyt mikä on ens talven lumille etinnässä niin toden näkösesti Polaris, kun ei sitä osaa muuta katellakkaan tahi ajatella, kun tuo eka toisen merkkinen oli sen verran karmaseva ja taas eka Polle siihen verrattuna meleko hyvä, niin ei uskalla muihin merkkeihin vilikastakaan. En epäile etteikö muissakin merkeissä hyviä ja persiestä makeita vehkeitä olis, mutta on se ameriikan herkku niin ihanan kallista.... asiista kolomenteen niin kylläpä oli illan tiirassa mukava käyvä iltajumpalla, aivan tuoreeltaan pääs tampparin jälkiä ajelemaan eka kertaa tänä talvnena voi sanoa että olipa hyvät kyyvit reitillä. ja nyt yöllä kun on pakkasta niin aamulla ei kun paranee... sillä Pollella ratsastaa.
     
  13. Nyytsi-man

    Nyytsi-man Polaris pro-xr 440/600. Polaris RMK144

    Mein talossa on ollu nyt 4kpl polleja putkee ja pientä merkki uskollisuutta on ;)
     
  14. makke

    makke Well-Known Member

    Skidoo, lynx, polaris, lynx... Siinäpä on omat mitä on ollu...  Yamahalla oon usiammanlaisella ajellu sekään ei ois poissuljettua, mutta kattia kyllä vierastan jostainsyystä, eikä ihan heti toista polaristakaan tee mieli. Alustan vuoksi varmaan olenkin loppuissaan merkkiuskollinen on se vaan niin hyvä. ;D ehkä sitten kun muutkin hoksaa, että hakaneulat kuulu ihan jonnekki muualle ku kelkkojen alustaan :-X
     
  15. kimblek

    kimblek Well-Known Member

    Vs: Kelkat. Kuka tykkää mistäkin..?

    Arctic cat
    Edullinen hankintahinta muihin merkkeihin verrattuna.
    Ei haittaa vaikka kuluttaa muihin verrattuna enemmän ;)
     
  16. korhja02

    korhja02 Kelkaton!

    Vs: Kelkat. Kuka tykkää mistäkin..?

    nii, toinen äiteestä ja toinen sen tyttären koirasta...muuta ei osaa ostaa ku diidoota ja sitäkään ei aina ole osannu, mutta jotenki on vaan jämähtänyt niihin ja näin on hyvä!
     
  17. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Kelkat. Kuka tykkää mistäkin..?

    Voisin kuvitella omistavani lähes minkä tahansa valmistajan kamppeen ihan mielelläni, on se kelkkailu sen verran mukavaa puuhaa. Jos nyt pitäis uus hakea kaupasta niin luultavasti se olis AC tai S-D. Tän hetken mallistoista Lyne ja Yamaha ei paljoa puhuttele. Mutta eipä ole pelkoa että pitäis uutta hakea, joten lekaa vanhalle ja lunta pilluun.
     
  18. syvasa

    syvasa Lynx enduro 500,Lynx rave re 600 egotykki

    Vs: Kelkat. Kuka tykkää mistäkin..?

    Lynx, skidoo tai polaris.Mialuuten lynx.
     
  19. j-maister

    j-maister Xtrim SC 600 e-tec -10

    Vs: Kelkat. Kuka tykkää mistäkin..?

    Aina ollu talossa Lynx ja varmaan myös vastaisuudessakin, ei oikeen osaa perustaa noista kytketyistä alustoista. ??? Mut kyllä se S-D menis, X-RS varsinki. Sen verran kovan kuulonen kampe arvosteluista päätellen.
     
  20. 700_Tripled

    700_Tripled Oskebo Poro

    Vs: Kelkat. Kuka tykkää mistäkin..?

    En ole ikinä oikein ollut merkkiuskollinen, Aikoinaan tuli hommattua sellainen kelkka millä pääsi mettässä ja rahat riitti ostaa. Ensin oli pikku Skiitoja ja sitten Jammahoita muutama, jamahoilla kun ajelin niin tuli sellainen himo Polarikseen kun kavereilla oli niitä ja kulki hiton lujaa.
    No sitten hommattiin itellekkin 440 Sport GT ja se oli varmaan 250 Safari Citationin kanssa ainoita kelkkoja jota tulee haikeina muistamaan. sen jälkeen oli pikkuista GL lynxiä ja pitkätelasta kattia ja jammun paazeri joka oli jo ostettaessa ajettu loppuun, Kun tuo paazeri meni purkaamolle niin loppukevään ajelin romuosista kasatulla lynx 535, jossa oli joku 440 ajoviimajäähytteinen kone.

    Sitten tuli eteläänmuutto ja kaikki mitä omistin niin möin pois, ja nyt kun iski taasen se kipinä ja piti kelkka hommata niin jammun ostin, Ja vain siksi ettei yksikään jammu millä olen ajanut niin ole jättäny minua mettään. Isäni vanha 340ET jäi kotipihalle kun hirtti suunnanvaihtajasta laakeri kiinni. se oli oma moka kun ajoin ilman vaihteistoöljyjä. ja silä ajettiin rikkinäisenä Hannujärveltä Inariin, ja sillä reissulla jäi kelkkoja mettään kun paloi männät plussakeleillä. 2t oljyä laitoin laatikkoon kun se alkoi vikomaan muttei se enään auttanu, mutta kotia tultiin.
     

Suosittele tätä sivua