800PTEK röpöttää 3/4 - täyskaasulla

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä makke, 25/3/09.

  1. makke

    makke Well-Known Member

    Jeps eli alkaa röpöttämään kun jonkinverran yli puolenkaasun laittaa. n.-15 asteen pakkasella kierrokset käy lurtan pohjaan laittaessa vajaassa 8000 ja meinaa lähteä, mutta eipä lähdekkään vaan kierrokset putoaa sinne 6000 turisemaan. pitkällä suoralla saa herkutelutua kierrokset varovasti 7000, mutta siitä jos millinkään kaasua lisää niin tuntuu kuin hukkuisi liikaan bensaan. Jos lauha ilma tai kaasareiden lämmitys päällä niin ei kärsi ihan yhtä paljon laittaa kaasua.
    Hieman yli puoleenkaasuun pelaa normisti ja jos sopivasti saa kaasua annosteltua, ettei ihan röpötä niin lähteekin ihan kivasti.
    Ja vika on ollut siitä asti kun ekan kerran kaasu pohjassa kokeili, eli heti sisäänajon jälkeen. (sisäänajo vaiheessa ei tullut kokeiltua)
    Kuluista vielä sen verran, että kaverin sdi kiidoa kävin testaan ja kyllä tuli paha mieli ku ei oma pulkka kulje puoliksikaan.
     
  2. Kordari

    Kordari Well-Known Member

    Miks et vie huoltoon ??? Et maininnu vuosimallia, mut olettasin et jos vasta sisäänajettu, niin ei kovin vanha kampe. Et takuun piikkiin kondikseen.
     
  3. makke

    makke Well-Known Member

    Joo kyllä se siellä on jo yhdesti käynyt asian tiimoilta tänään hain ja huomenna pitää soitella uudelleen. -08 on vuosimalli ylivuotisena ostin ja 1300km tullu pienen retkeilyn jäkeen mittariin ja viimeset 800 tuli aikalailla yhden reissun aikana, jos ihmettelet etten ennen vieny. Ajattelinpa vaan jos jollain ois sattunu niin huono tuuri, että ois samallainen vika ollu niin ei tarttis ajaa aina eestaas käy sekin lompakon päälle, ellei sitten ala perimään huoltoliikkeeltä kilometrikorvauksia.
     
  4. makke

    makke Well-Known Member

    Saa nähä mitä sieltä löytyy pari päivää on jo tutkinnassa ollu, eikä ole vielä kuulunut mitään. Pääasia, että tutkivat kunnolla ettei tarttis rampata eestaas. :-[
     
  5. Masai

    Masai Well-Known Member

    Rotaxit ei röpötä!!!
     

Suosittele tätä sivua