Polaris IQ RMK:t -07-09

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Tumppu_90, 20/12/06.

  1. TOMPPA

    TOMPPA Well-Known Member

    Pistiäisiä on näin keväällä liikkellä ??? ???
     
  2. KJK

    KJK Well-Known Member

    Tais tulla kavereitten kans jos kone jumiin meni ;D
     
  3. Antti M

    Antti M Kasa Romuja

    no joo ei ollu reikää männässä ;D
    Pakoaukon puolelta leikannu kiinni, oikean puoleinen sylinteri
     
  4. lasu^

    lasu^ Lynx Ranger 503, AKTIV KARIBO

    11000 ajettu shiftillä eikä mittään vikkaa ole ollu mut tela pittää hommata uus ens talveksi
     
  5. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Tervehdys vaan kaikille!

    Tosiaan otsikon mukaiseen kelkkaan liittyen, kyselisin, että millainen peli on Polaris Dragon RMK 700 -08. Tuollainen peli olisi tiedossa, ajettu vain 400mailia, eli voisi sanoa, että kelkka on periaatteessa täysin uusi. Etsiskelin haunkin kautta tuosta vehkeestä tietoa, mutta suurin osa asioista liittyi vuosimalleihin 06 ja 07 ja lopulta tämä topic tuli vastaan ja ajattelin jatkaa tänne kelkasta jutustelua!

    Onkos kyseisessä mallissa jotain jota tulisi tarkistaa ostettaessa tms... Kelkka oli rekisteröity loppuvuodesta 08, josta tuli mieleen, että erottaako esim 07 ja 08 mallia toisistaan jostakin? Toiseksi tuli myös mieleen että onko kyseessä ylivuotinen malli tai jotain...En ole vielä kampetta livenä nähnyt, mutta tällä viikolla tarkoituksena mennä kahtoon.

    Onko muuten masiinassa tms, jotain jonka vuoksi tulisi välttää tms... Aiemmista vuosimalleista 07 ja 06 olen kyllä kuullut / lukenut, että ovat kuulemma mukavia ohjattavia ja muutenkin ok kelkkoja! Missähän main kulutus pyörii tuollaisessa?

    Aiempi kelkka oli vm- 01 XC SP Edge 500, ja sille kyllä maistu aine, vakio kulutus oli aina noin 28 - 30L sataselle! Mutta se on pientä siihen nähden, että ajoin kelkalla lähemmäs 12 000km, eikä siihen tarvinnut tehdä remonttia normihuoltoja enempää! Silläpä mielellään pidättäydyn samassa merkissä edelleenkin.
     
  6. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    08 malliin on ainakin ohjausta muutettu vrt. 07, selvästi kevyempi tuo 08. Kulutus vajaasta 20 sinne reiluun 25 pyörinyt mitä joitain kertoja laskenut. Reilu 4500 mittarissa ja alkuperäisellä remmillä mennään :) Tosin mulla 600...
     
  7. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    Hienoa kuulla, että pelanneet teilla moitteetta. Tosiaan olen tässä kohta kelkkaa lähdössä katsomaan, ja Miki ja Kairankulkija, ette arvaa kuinka tärkeeseen aikaan nuo kommentit teiltä tuli... ;D

    No nyt lähdetään kattoon kelkkaa ja katotaan miten käy...Thumbs up ! ;)
     
  8. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    No niin kelkka on käyty katsomassa, ja tosiaan selvisi, että tämä RMK onkin vuosimallia 2006, eikä 2008. Kelkka on vain rekisteröity vasta 2008 jouluna. Osa kirjoittelikin, että tuon ikäinen RMK on täysin eri kampe rungoltaan tekniikaltaan jne..kuin 2008 tai 2007 malli. Onko tämän ikäisessä nyt sitten jotain, minkä vuoksi kannattaisi jättää väliin tms....
     
  9. muuanii

    muuanii Well-Known Member

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    06 ja 07 erot


    -rider select hässäkkä 06 erseestä
    -ohjaus hurjan raskas verrattuna 07

    -kevyempi uudempi
    eli uhohda koko juttu
     
  10. muuanii

    muuanii Well-Known Member

    Vs: Re: Polaris IQ RMK:t -07-09

     
  11. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    Mikä on tämä " Rider select" homma? No ilmeisesti ohjaukseen liittyvä asia, mutta voisisko joku selvittää tarkemmin mistä on kyse? No puolustetaan sen verran tota kelkkaa että se oli ajettu 774km ja oli päälle päin ainakin ko pakasta vedetty, mutta vaikka se nyt olisikin jonkin verran raskas ohjata, niin mites tekniikka tossa sitten. Aiempiin viitaten tekniikka vaikuttaisi olevan ok, mutta tuo ohjaus. Mikä siitä sitten tekeen niin raskaan???
     
  12. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    Rider selectillä saa tankoa siirrettyä eteen ja taaksepäin.

    Otin netistä esimerkki kuvan:
    [​IMG]

    Kuvassa EI ole IQ RMK, mutta tuosta näkee millä tuota tankoa saa siirrettyä. Ohjaus tuolla rider selectorilla varustetulla kelkalla on mielestäni todella raskas :-X
     
  13. miki

    miki Guest

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    No, käytä hakua ja lue kokemuksia 900:sesta RMK pollesta, kun on aikalailla sama laite. Ilmeisesti 700:sta vähemmän myyty/tuotu maahan silloin.
     
  14. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    Tuossa aamusella tuli sit itellekin mieleen, että se "rider select" mahtaa olla se tangon kaltevuuden säätö. Ei vaan tullu het mieleen. ;D Joo tosiaan näin äkkiseltään tuntus että tuo kaltevuuden säätöhän on hyvä, kun sitä saapi muuttaa ajotyylin mukaan, mutta käytännössä asia ilmeisesti on sit aivan toisin. Tämä Rider Select, onko se vain tässä 2006 vuoden mallissa?

    Toiseksi siinä kun kävin sitä kelkkaa katsomassa, ihmettelin sitä, että kun siinä mittaritaulussa näky kilometrit, joita oli 774, niin samallla "rivillä" mittarissa mutta ennen tuota 774:jää oli numero 2, niin ihmettelin että mitähän se meinas, ettei vaan ole 2 774 km. Mutta tyyliin ne numerot olivat tällaisella välillä, eli 2 774 km. Tollanen väli niillä oli suunnilleen siinä mittarissa. Ja kolmanneksi, onkos noissa nuo määrät maileja vai kilometriä??? Digitaalimittarissa oli kyllä siinä yläkulmassa merkintä että KM, mutta mielestäni nuo kerääntyvät matkat ovat olleet maileina polariksissa, mutta liekö näihin sitten jo muuttunut.

    Sitten kiinnitin huomiota noihin iskunvaimentimiin, elikkäs Ryde FX:t sieltä löyty eestä ja takkaa, niin ne taivat olla aivan vakiopumput, eli ei huollettavat, vai kuinka lie?
     
  15. Zassi-

    Zassi- Forest Fox 380,Tundra 550wt, Xc 600

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    Rideri on ollu 05-07 vuoden malleissa ? Ja tuon dikimittarin voi vaihtaa maileiksi tai kilometreiksi vihreää nappia painamalla ylöspäin about 5sek jolloin mittarissa palaa maileina sininen taustavalo jolloin nopeusmittari vaihtuu analogiseksi.
    Punaisen taustavalon palaessa digimittari näyttää kilometrejä ja analoginenmittari on kiekkamittari. Nuin siis ainaki switsbäkissä
     
  16. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    No niin kelkka on nyt sit ostettu ja käyty koeajaankin :D. Siis rehellisesti sanottuna, aivan mahtava peli. Ja tää Rider select, mielestäni ohjaus on kyllä keveä, eikä ollenkaan raskas. Ite tykkäsin todella paljon tuosta säätömahdollisuudesta. Tiedä sitten onko se voimanpuutetta, jos sitä tankoa ei jaksa kääntää ;D no vitsi vitsi. Mutta tosiaan, mielestäni oli todella jouheva kääntymään jne...ja ennen kaikkea se VOIMA! aivan käsittämätöntä kuinka se lähtee, vaikka ei ole hangilla pohjia ollenkaan.... 1h koeajoon nähden olen todella tyytyväinen. Mutta odotellaan nyt sitten seuraavaa alkavaa kautta, jotta voidaan sit arvioida paremmin näitä ominaisuuksia!
     
  17. Saren

    Saren 700cc

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    paljonkos oli sit oikeasti taulussa?

    tuo 2 774km mitä kyselit.. niin meinais sitä että se on kakkostripin lukema. Painelehan niitä nappuloita ja kattohan mitä sillä on oikeasti menty.
     
  18. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    Juu niin on kakkosripin lukema. Itellä katsos muutama vuosi aikaa, ko taas kelkkojen kanssa värkännyt, viimeisin 01 XC Sp edge, eikä siinä kato ollu noin paljon hienouksia ku mitä näissä nykyään on! :D Löyty se oikeaki km lukema ko sieltä vähän aikaa haki, ja taulussa oli tasan 780km koeajolenkin jälkeen! Tätä 2 rippiä ei oltu nollattu kertaakaan. Että ei ole Jjs^ mitään huolta, kyllä kilometrit ihan paikkansa pitää ;)
     
  19. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    Osaattekos sanoa mistä saisi edullisesti huollettavat iskarit tuohon 06 IQ RMK:hon. Tuossa näkyypi olevan Ryde FX:n tolpat, ja jos nyt oikein ymmärsin niin takapukin clickkerillä oleva on ainoa huollettava vaimennin. Muut ovat ilmeisesti normivaimentimia, joita ei voi huoltaa? Entäpä oletteko tehneet millaisia muutoksia alustaan muuten. Mitä itse kerkesin kokeilla vajaa 10km kelkkaa nyt aivan viimeisimmillä keleillä, niin mielestäni alusta oli melko pehmeä!
     
  20. miki

    miki Guest

    Vs: Polaris IQ RMK:t -07-09

    No, noin aluksi sun kelppaas ei ehkä tästä säikeestä löydy kaikkia vastauksia. Kokeile hakua ja käytä vaikka fusion-hakusanana tai sitä 900 rmk:ta, niin löytyy tietoa.

    Tosin pehmeä sen alusta kuuluu ollakin jos ummella sillä ajelet...iskareita ym. esim voi löytyä tuolta myyntiosiolta.
     

Suosittele tätä sivua