Polaris IQ Dragon 600/800 -09

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Ilves-kissa, 25/9/08.

  1. Ilves-kissa

    Ilves-kissa Lynx X-trim Commander 800 E-tec -14

    Minkälainen tuo iskareiden/alustan toimivuus lienee noissa uutuuksissa? Liekö minkäänlainen verrattuna Lynxin PPS-alustaan? Oliko näista jo juttua missään? :eek: :eek:
     
  2. miqa2

    miqa2 Well-Known Member

    Eikö kukaan omista kyseistä kelkkaa ? ::)
     
  3. PEKSU

    PEKSU Well-Known Member

    Niin hän tuo vähän vaikuttaa ko ei mitään kommentteja
     
  4. JeyÄm

    JeyÄm Pöläris 600 Dragon SP

    Tulipahan tuollanen 600 Dragon Sp hankittua. Tehas asetuksilla alusta löysä ja pohjaili tiuhaan tahtiin nopeessa ajossa. Keula niinkin oli toimiva. Mutta kyllä siittä menopeli tehtiin vasta ku Peterin Arska laitto alustan simmeihin ja säätöihin, nyt todella hyvä patikkohai! 8) Johan tuohon mittariinki tuli viikossa 1000km ku ajo ilosta riemuksi muuttui! :)
     
  5. EduX

    EduX 146" 9R

    Meillä on perheessä tälläne ja ihan napsakka peli on mitä nyt vähän sillä saanu ajaa :) vakiona aika löysä, mutta kun kääntää clikkeriä tiukemmalle niin alkaa pelittään. Isompaa reportaasia ei voi laittaa kun ajokokemusta ei kuitenkaan niin hirveästi ole..
     
  6. powder_snoww

    powder_snoww rave 600 & 550

    Vs: Polaris IQ Dragon 600/800 -09

    No meillä kans kyllästyttiin niihin vakio säätöihin, kun ei niistä paljoa iloa ollut. Käytettiin simmittämässä iskarit niin kyllä kelpaa nyt ajella. Tai no ei niistäkään simmeistä ole kesällä iloa eikä varsinkaan kun kelkassa on kaikki koneen kiinnikkeet poikki :mad:
     

Suosittele tätä sivua