gt500:seen lähtöjä vaiko eikö..?

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä beezlebub, 6/10/09.

  1. beezlebub

    beezlebub ac-f7

    Ukko hommasi itelleen käyttökelkaksi joskus muutama vuosi sitten tuommosen skippaduu grand touring 500:n,vuosimalli tais olla -96 jos en väärin muistele.koneena on keltakantinen kiertoluistirotaxi ilman raveja elikkä joku 90hp taitaa olla ulosanti kyseisellä mökylällä.noh,muuten ihan soiva ja luotettava peli ollu mutta kun ei pirun aparaatti lähe liikkeelle kunnolla muutakuin kovalla alustalla.umpisessa liikkeelle pääsy vaatii jo melkosta kikkailua ettei sammu ja tukehu koko paska siihen paikkaan.eli kun oot pysähdyksissä ja painat kaasun pohjaan niin jos ei heti saa vähä pitoa irti ja kierroksia koneelle niin alkaa ikäänkuin tukehtumaan ja kymmenen metrin röpöröpö prööpröön jälkeen edessä on lopullinen sammuminen.viime talvena sitten tekemisen puutteessa aloin tutkimaan härveliä ja kokeilin useampia eri suuttimia,neulan säätöjä ja taisimpa jopa liikutella kiertoluistiaki suuntaan ja toiseen mutta eipä tuo lähteminen siitä mihinkään muuttunu.elikkä loppuyhteenvetona kysynki että onko tuo kone vain niin hengetön peli alakierroksilla jottei kertakaikkiaan vain jaksa liikkua vaikka mitä tekis,kun eise kovallakaan alustalla sutase tyhjää lähtiessä.sitten kyllä kun alueelle pääsee niin alkaa sutia irtoamaan.auttaskohan tuohon kytkentäkierrosten nostaminen,nyt taitaa napata kiinni n.4500rpm..neuvoja vastaanotetaan ???
     
  2. jamako00

    jamako00 Ski-Doo Mxz 500SS (597cm3) -05 ja xcf-Polaris-01

    Vs: gt500:seen lähtöjä vaiko eikö..?

    Olisko mahdollista, että kakkosvarin jousi olis poikki tms. Tuntus, että vaihtaa liian isolle liian aikaisin. Itellä oli itseasiassa Pollessa vähän samantyyppistä vikaa ja korjaantui tuolla jousen säädöllä.
     
  3. juhispahis

    juhispahis AC PORO

    Vs: gt500:seen lähtöjä vaiko eikö..?

    Ite lähtisin aivan ensiksi käyttämään kytkimen ja kakkosvarin auki ja kattomaan mitä ovat syöneet. Haiskahtais vähän että voimansiirtopuolella tökkii.
     
  4. beezlebub

    beezlebub ac-f7

    Vs: gt500:seen lähtöjä vaiko eikö..?

    njoo,taisin sillon rassatessa ajella myös ilman kuomua ja kahtelin siinä ajellessani variaattorin toimintaa kun epäilin itekki että jos kakkonen antaa periksi,mutta en kyllä huomannu sen toiminnassa ainakaan mitään silmiinpistävää.van voishan nuo vipstaakit kuitenni auki käyttää joskus jos sieltä löytys jotain tavallisuudesta poikkeavaa..
     
  5. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: gt500:seen lähtöjä vaiko eikö..?

    Kytkin auki, vari auki, puhistat kunnolla ne. Sitten katot jousien värit, mittaat niien pituuet, katot onko rampeissa kulumaa ja liikkuuko käpälät kunnolla ja ettei niissä ja rullissa ole väljää. Jos kone pelaa muuten ok niin vika on voimansiirrossa. Katohan ne, sitten jos on kulumaa niin kattoo sinne samala semmoset palikat että lähtee.
     

Suosittele tätä sivua