polariksen valot tuikkii

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä linnainmaa1950, 4/10/09.

  1. Onkohan valojen tuikkimiseen syynä jännitteensäädin tai ehkä joku muu sähköhäiriö. Missähän päin moinen säädin on kelkassa ja minkä näköinen. Kelkka XLT -99. ::) ::) ::) Mistä kannattaa ostaa uusi säädin esim. Pollen oma tai tarvikeosa.
     
  2. M4tt1

    M4tt1 Polaris Axys Pro RMK 850 155" 19

    Vs: polariksen valot tuikkii

    itselläni oli samoja oireita omassa pollessa ku jännitteensäätäjä oli rikki ja lopulta se alkoi polttamaan polttimoita... jännitteensäätäjä sijaitsi itselläni jarrusatulan kohilta kun tulet tankinmuovia kohti... semmonen mustalittiä möykky jos lähtee yks johto...
     
  3. laser

    laser Well-Known Member

    Vs: polariksen valot tuikkii

    Mulla oli viime syksynä sama vika kanssa uudemmassa Pollessa. Jännitteentasaajalta valoille lähtevästä johtosarjan liittimestä löytyi kärähtänyt pinni. Ei ollut ihan helpossa paikassa, piti irroittaa ilmanputsari (+kaikki siihen kiinnitetyt hilppeet), öljysäiliö, pakoputki ym. Vika oli kyllä selvästi havaittavissa kun liittimen avasi. Yksi pinni oli kärähtäny aivan mustaksi.
     
  4. jamako00

    jamako00 Ski-Doo Mxz 500SS (597cm3) -05 ja xcf-Polaris-01

    Vs: polariksen valot tuikkii

    Joskus samantyyppistä vikaa etsittiin jännitteensäätimestä, mutta vika löytyi johtoliitoksista. Johtoliitoksen liittimiä ei ollu suojattu ja välillä ne otti runkoon kiinni, joka luonnollisesti aiheutti välähtelyä valoissa.
     

Suosittele tätä sivua