X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä jaska111, 14/11/09.

  1. jaska111

    jaska111 Guest

    heittäkääs kokemuksia kelkoista ja kumpaa pidätte parempana patikko hakkurina?
     
  2. jas2

    jas2 Well-Known Member

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Kumpikin loistavia urheilukelkkoja, erot lähinnä Ski-doon SDI kone vs. Lynxin PPS
    Lynxi ehkä enemmän raaseri, skiido syö vähemmän pensaa.
     
  3. jaska111

    jaska111 Guest

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    jeps! lisää mielipiteitä! ja myös kokemuksia alustoista ja muutenkin tekniikasta. itsellä tarkoitus todennäköisesti jonpikumpi kelkka talvenmittaa laittaa!
     
  4. sp racing

    sp racing 440x-01 2xrev-06,re-07 ktm360-07

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Tähän voin senverran sanoa ku ollu-06sdi kiido jossa wp:t,powder ym fiksausta. Sit oli -07 re samoil suksil ja muutaha se ei tarvi..

    Asiaan SKIIDO +huomattavasti vikkelämpi mutkissa ja sieltä lähtiesä.
    +sdi kulki mulla ku tauti keli ku keli
    +siistimpi ympäristö ja viimeistely
    -telasto ei pps:än veronen vaikka mitä sinne laittas.

    LINXI +käsittämättömän hyvä telasto ja keula
    +ajoasento
    -kääntyvyys,ja jarrun hiihättäminen et kääntyy


    Ja nämähän oli minun kokemuksia ja tuntemuksia näistä peleistä. Hyviä kumpiki mut lynxil sitä pattia voi kans hakata jos haluu.. ;D
     
  5. jaska111

    jaska111 Guest

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    eli siis jos vakio asetuksilla molemmat niin lynksi veis sit voiton,,, saas nähdä mihin sitä päätyy.!
     
  6. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Jos haluat molemmat samassa paketissa niin laita -08 sdi rave niin saat pps alustan ja muutenki samat iskarit ku re:ssä ja sdi pienemmän kulutuksen. Ite kyl ollu muuten tyytyväinen ko kapistuskeen kuhan sais variremmit kestään mut siihenki vaivaan lääkkeitä tulossa. Tällä hetkellä muutoksia powderit, 44 matto ja xenonit. Kaks viimestä vielä oottaa kelejä et pääsee testaan. Voimalinjan muutoksia vielä pähkäilly
     
  7. V.K

    V.K RE 600 -14

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    mulla sama tuntuma kuin sp racing:lla. Lynxissä on jo vakiona semmonen alusta, että palikkaa ei tarvi vaihtaa. Kelkka itessään raskaampi kuin REV ja kömpyrämpi ajaa, mut nielee isompaaki pattia eleettömästi.

    Testaile kumpi tuntuu mieleiseltä ajaa ja varaudu ski-doossa iskareiden vaihtoon. Keulille vaikka Lynxin kepit, telastoon WP tai Öhlärit.

    Minun mielestä pitäis laittaa -09 lyne et sais molemmat samassa paketissa!
     
  8. Ju$$1

    Ju$$1 X-RS + RS -12

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Minkähän ihmeen takia..?
     
  9. wangel436

    wangel436 Nytro R-TX SE med ÖHLINS

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Kai tässä ajateltiin säästöä verrattuna esim.wp:n keppeihin. Omassa normi revissä aikanaan oli vakioiskarit,nekin kyllä toimii ihan kohtuullisesti,suksen iskareissa ja takapukissa ei moitittavaa kun simmas,mutta tuo etupukin iskari on aika heppoinen. Senkin saa toimimaan,mutta huoltoväli on patinkon hakkaamisessa todella lyhyt jos haluaa että se pysyy menossa mukana. Nytten on wp:iskarit läpi kelkan, sukset 3:lla clikkerillä ja telastossa 2:lla clikkerillä, telastoon vielä kaipais paluupuolen clikkerit niin sitten ne olis täydelliset(Öhläristä ne taitaakin löytyä). Joten kyllä tuolla normi xr-s:llä varmaankin pärjää,kun onhan siinä jo vähän paremmat iskarit jo lähtökohtaisesti kuin tällaisessa normi revissä ;)
     
  10. sp racing

    sp racing 440x-01 2xrev-06,re-07 ktm360-07

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    V.K toi "kömpyrä" kuvaa musta parhaiten sitä eroa mikä laitteilla on.Jotenki tuo kömpyrämäisyys tuntui montulla välillä hyvältä ku salli niin paljon virheitä ym ku niin suuntavakaa,mut sit mutkissa työläs. Lynxillähä paukuttaa suorapattia vaik kuin kauan eikä ees tunnu ilikeeltä.
    Kyllä mä jäin kaipaan sitä kiidon ketteryyttä kuitenki. Tallisa 440rev rojekti ja jos/kun siitä saan telaston toimiin ni mukavaa on varmasti..
    (kiidossahan keulan saa kyl toimiin mut se etupukki on se juttu)
    Ajatus revistä pps:llä muhinu jo hetken..perfekto. :eek:

    Ku lynxillä sippas radalla kunnolla nii se menee (kömpyröi) niin kauan ku kuskista on vaan kaasua painamaan,kiido taas vaati enemmän sitä tarkkaavaisuutta ja ajamista ettei ala rankaseen kuskia.
     
  11. jaska111

    jaska111 Guest

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    jeps noi oli kyl kiva tietää. mitenkäs toi esim 600 sdi rev -06 vastaa x-rs? kyl toi alkaa lynxin puolelle kääntyy.ne vain on vähän kalliimpia ku skidoot :( :mad:
     
  12. jaska111

    jaska111 Guest

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    siis parempi alusta lynx rc600sdi ssä ku re ssä?
     
  13. aboli

    aboli Well-Known Member

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Kumpi Rc? -06 vai -07?
     
  14. julli82

    julli82 Well-Known Member

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Eikö ne oo samat etuiskarit re:ssä ja x-rs:ssä. ???
     
  15. V.K

    V.K RE 600 -14

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Joo sorry, en huomannu et oliki kyse x-rs:tä. Onhan siinä X:ssä monelle ihan kelvollisetki iskarit, mut telasto on RE:hen verrattuna vähä polonen. Ja tuo lynen etukepit juttu on -06 REVi miehille ihan kelpo päivitys, ainaki ite todennu toimivaksi.
     
  16. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Joo täälä onki ihan samat linjat ja kyllähän lynxi veis minunki hankintalistalla voiton. Skiido on kyllä älyttömän nopea laite mutta vaatii parempaa tuntemusta kelkasta ja kokemusta säätöjen vaikutuksista. Tuppaa oleen aina joko liian kova tai liian pehmeä, mutta kun sen tuntee niin heleppo sääellä sopivaksi. Tarkempi ajotuntuma mutta rankasee sitten ajovirheistä isolla kädellä, ei toki holtiton mutta kuitenki.

    Lynxi menee vaikka mihin ja vaikka miten, vähän tunnottomampi ja skiidosta ko hyppää lynxiin niin tulee semmonen puupökkelö mieleen... ;D Mutta sitten ko se patikko aukeaa tai ihan sama millanen möykkelikkö niin kyllähän se lynellä on yhtä juhlaa. Ei paljoa hätkähä vaikka pohjailee, ei jakele ylläreitä eikä muutenkaan. Kääntyminen vaatii kunnon suksia ja/tai ainaki säätöjen hakemista. Lynxi huilaa kankeammin jos järvenselkiä tykkää luukuttaa, mutta voimalinja on aika harvassa kelkassa hyvä vakiona, skiidolla ne on valmiiksi paremmin huilaavia mutta muita puutteita sitten löytyy kyllä, molemmista. Molemmissa on vakiona aika huonot sukset. Alustan mitalla lynxi vie voiton.
     
  17. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Ja tuo Lynk:si on tunnettu surkeasta viimeistelystään , ämpäri muovi ja muu viimeistely on ihan 70-lukua . Tuohon luulisi tehtaalla olevan kiinnostusta petrata . Jotta saataisiin oikeasti kaikilla osa-alueilla paras patikko hakkuri .

    Sitä odotellessa .
     
  18. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Ei se sentäs surkeata ole se viimeistely, esmes muutama jenkkivehe kestää kyllä vertailun lynxin kanssa. Skiidolla on myös paljon muita laatuvirheitä vaikka muovit niinki istuis kohilleen. Jos laatua tahtoo niin ostaa jamahan, nämä muut on tämmösiä tallin takana kasattuja..
     
  19. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Minä pidin oman lynssini PPS-telastosta, mutta keulasta en yhtään, tosin sekin on korjattu kun nykyisin keula on Skoodasta. Luotettavuus (todella luotettava yksittäisotos ;D) oli omassa lynssissäni surkea verrattuna omiin muihin tai kavereiden kelkkoihin. Osa meni huonon viimeistelyn/suunnittelun/kokoonpanon piikkiin, osa kait vain huonoa tuuria. Mikään ei kyllä selittänyt surkeaa varaosahuoltoa jota se kyllä todellakin tarvitsi. Itse päätyisin noista kahdesta nyt keltaiseen versioon vaikkakin PPS + iskarit on lynssissä isoja plussia.
     
  20. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: X-RS 600 SDI vastaan lynx re?

    Ski-doon ja Lynxi:n laatu / tumpulointi virheet kyllä kaatuu jälkimmäisen piikkiin ja vahvasti , molemmilla merkeillä runsaasti ajaneena niin kyllä Lynxin laatu ym. oli kuraa ja huollossa ne korjattiin pääosin puhumalla ja käyttäjän virheinä (iskarin varttapoikki ja jäi pohjaan ,liukukisko poikki ,sarvet jäi käteen , etupukki poikki , muutaman kerran telastosta iskarin pultin poikki , umpio irtos jne jne .

    Ski-doosta olen saanut etupukin poikki ja takapukin keulimisenestopalikan pultin poikki.

    Ja Jamaahaakin tossa on tullut seurattua läheltä ja kaukaa , niin koko pehmeää on se rauta Jamahassakin , ainakin jos enskaa rupeaa ajamaan . Viimeistely saattaa olla karvan muita edellä , kieltämättä.

    Nyt jälkeen päin ajatellen kun nämä sisar verrokit ovat hyvin yhtenäisiä , niin voihan se olla niin että Lynxiltä vaan tulee nittä maanantai kappaleita enemmän Ski-doolta .

    Niin , saattaahan se minullakin ollut tilapäisesti tuuri vähissä tuon Lynxin suhteen...

    Mutta koskaan ei pidä sanoa jyrkästi ei , nyt kiinnostaa ralli Lynxi tai ehkä enemmän ralli Ski-doo kuitenkin , saas nähdä.
     

Suosittele tätä sivua