Kankaanpää-Jämi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Jakke, 7/1/08.

  1. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    http://www.luontosafarit.com/?sivu=keskustelu&&id=ura&&cmd=lue

    Sorry Takatukkatex :) Toi mun viesti ei ollut tarkoitettu provosoivaksi, vaan aurinkoisen päivän aurinkoiseksi viestiksi. Tossa mun viestissä ei ollut tarkoitus kritisoida sun ajoreittejä.

    Oon samaa mieltä, et mistä turisti voi tietää, mikä on luvallista ja mikä ei, jos seuran sivuilla ja esim. Jämillä on virheelliset kartat.
     
  2. znood

    znood Guest

    Itseasiassa jämin seinässä olevaan karttaan oli joku ruksannut pois käytöstä olevat urat yli. Eli Jämi-ikaalinen niinisalo-karvia ja kankaanpää-honkajoki
     
  3. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Joo, no hyvä sit. Mut kaikki turistit ei lähde Jämiltä. Jos netistä kattoo seuran sivuilta niin voipi saada virheellisen käsityksen.

    http://www.luontosafarit.com/rk/pdf/reittikartta_luontosafariyhdistys.pdf
     
  4. PKE

    PKE Well-Known Member

    Kankaanpään kerhon porukoista ei taida enää kukaan lukea tätä foorumia? Teamracer??
    Voisitteko te, jotka sieläpäin ajelette, asiasta vihjaista vaikka kerhon sihteerille? Kuka sitten lieneekään, minä en tiedä, kun mulla ei ole mitään tekemistä ko kerhon kanssa.
    Mutta voisivat ainakin päivittää / poistaa netistä tuon .pdf tiedoston.
     
  5. Saren

    Saren 700cc

    Onko ajettavaa jämin seudulla vielä?

    Saattanee olla että tehdään tutustumis matka täältä kauempaa tuossa vkl aikana.. ::)
     
  6. Tnä soittelin skönön safareille jämiiin. Kuulema lähisuoalueet lanattu ja ajo kunnossa, mutta niinisalon suuntaan on huonoa.
     
  7. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Jos et odota Lapin metrisiä hankia, etkä Levin tasaisia paanoja, niin on ne ihan mukavat ajettavat. Jämi - Kankaanpää lenkki n. 90km. Lavian pistosta jokunen kymppi lisää. Mukavaa pikkupatikkoa ja mutkaa riittää.

    Itekin kait yritän vääntäytyä jonain päivänä.
     
  8. Saren

    Saren 700cc

    Joo, kyllähän tuolla on tullut käytyä jonkun kertaa mutta ei tälle talvea. Niin sillä hieman kyselin että mikä on reitti tilanne siellä suuntaa.
     
  9. Saren

    Saren 700cc

    Ihan jämillä saakka ei keretty käydä, mutta 230km tuli tauluun. Ihan oli ok reissu. Vesilahti-nokia-häijää-lavia ja siitä jämi-kankaanpää risteykseen saakka. Kelkkoja tuli vastaan jokunen. Oliko kenties foorumilaisia?
     
  10. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Olipa kuin lottovoitto, ku lähdin Jämiltä ja huomasin, et perskules täähän on lanattu. Eli Jämi- Kuninkaankähde lenkki oli lanattu kohtuulliseen kuntoon. Sit alkoikin sataa märkää räntää, jolloin ajosta oli paras terä poissa, ku ei nähny mittää.

    [​IMG]
    Luulin jo kesyttäneeni REVin, mut pääs yllättään takakorkeella.

    [​IMG]
    Ja heitti mut tylysti tohon.

    [​IMG]
    Onneks sentään laukka pysähtyi. Olishan siinä topparikin ollut.

    7 kelkkaa tuli vastaan, mut en tiiä oliko Jjs^:n porukkaa. Aika messevän lenkin veditte Jjs^. 12 jälkeen Jämiltä läksin. Yks musta XP tuli yllättäen mutkan takaa. Meinas tulla ahdasta, mut sovittiin. Näkyy aika huonosto tommonen musta kelkka tummassa mäntymetsikössä ja viä räntäsateessa. Perässä tuli keltanen revi ja se näkyikin jo tosi hyvin.

    Enivei, upee ajella, kun reidet kestää. Meinasin kokeilla samalta seisomalta koko lenkkiä pysähtymättä, mut hangessa käynti vähän rauhoitti.
     
  11. Saren

    Saren 700cc

    Eipäs tultu vastaan, ainoat kelkat varmasti jämiltä päin tulleet oli lynx re (ex.räikkönen) ja 600 xr-s:ssä oli siinä samassa. Kyllä sitä mieluummin ajeli koto pihasta sinne päin kun olis pakannut vehkeet ja menny autolla paikan päälle. :)
     
  12. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Joo, toi pakkaaminen onkin tän homman v...mäisin puoli. Noi traileripakkaamiset tarttis virittää sillai, et ne sujuu suit sait. Kehittämistä vaatii itelläkin, varsinkin purku. Kyl mää silti mieluummin pakkaan rensselit kärryyn ja ajan autolla pelipaikoille, sensijaan et hinkkaisin talven noita kotopuolen järvenselkiä, mis ei oo ku kylmä olo ku kotia tulee. Täällä saa sentään lämmön päälle ja tuntee seuraavana päivänä jotain tehneensä.
     
  13. Saren

    Saren 700cc

    No tuo 17km jää pätkä ei kauaa aikaa vie. vrt. 1,5h auto matka. Ja sit tulee lämmin kyllä. :) Kuletus kalusto olis kunnossa, mutta eipä sitä aina jaksa autollakaan pompotella. Ens vkl olis melkeen ajettava vielä täällä jos ja kun keliä on, mutta saas nähdä viekö synttäri kemut miehestä mehut. ;D
     
  14. znood

    znood Guest

    Mulla oli joitain koppisuunnitelmia tehä omaan ettei aina tartte peittää, ja sit jenkkityyliset pikakiinnitykset suksille+liina takapuskurii..
     
  15. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Joo tos umpikopis on omat hyvät ja huonot puolensa. Huonoo on se saatananmoinen 2T käry ( joo, joo mä tiedän 4T ) sisällä ja sit ahdas pyöriä ympärillä.

    Mitä noi on?
     
  16. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    [​IMG]
    Ens kaudeks vois korjata ton Vihtelisjärven pelloilla olevan sillan. Ei taida kestää enää kesän yli?
     
  17. siralop

    siralop New Member

    Vs: Kankaanpää-Jämi

    Onkohan tuolla jämin suunnalla vielä reittejä ajeltu???. Ja paljonko mahtaa olla lunta?.
     
  18. znood

    znood Guest

    Vs: Kankaanpää-Jämi

    No mene kokeilemaan, kyllä sielä pääsee kolistelemaan heti kun kankaalla on 10cm lunta...
     
  19. korhja02

    korhja02 Kelkaton!

    Vs: Kankaanpää-Jämi

    Niin mutta eihän meilläkään viime kaudella pahasti kolissu ku raiteilla, vaikka lunta oli vissiin vähempi kuin nyt! Toki paikalliset erot näkee paikallisille paikoille menemällä! ;)
    "Revyy" ollu muuten aika hiljaa sitten toukokuun!?!? ???
     
  20. Jakke

    Jakke Well-Known Member

    Vs: Kankaanpää-Jämi

    Jämijärveltä on jäitä pitkin käyty jo jämillä.
     

Suosittele tätä sivua