Polaris indy 500 Efi -95 käyntihäiriö

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä koojii68, 31/12/09.

  1. koojii68

    koojii68 Artic Cat F5 Firecat Sno Pro -05

    Eli kyseinen laite "booaa" ja "ampuu" välillä elikkäs poksuttaa kiihdyttäessä.

    koitin haeskella täältä kyseistä ilmiötä mutta en löytänyt.
    Osaiskos joku jelpata mistä lähetään liikkeelle.

    Ei oo näitten kanssa vielä kauheesti tullu palattua.
    Tulpat on vaihdettu mutta ei auttanu.
     
  2. MacGyver

    MacGyver LYNX Rave 600 RC sdi, Lynx 600 RE E-TEC 3300

    Vs: Polaris indy 500 Efi -95 käyntihäiriö

    Moro

    Mulla oli vuosia sitten tuommonen 500 efi ja hyvä kelkkahan se on. Jos ei lähde toisella käyntiin vaikka -30c pakkasesta niin sitten se on rikki. Mitä tuli mieleen tuosta että viasta niin katoppa kaasuvivun mikrokytkimen toiminta. Jos se pätkii niin silloin gasoa huilaa koneeseen ilman syttöjä ja sitten kun kytkin ottaa taas kontaktia niin varmasti poksuttaa.
    Mikrokytkimen löytää siitä heti kaasuvivun "alta" vivun ja rungon välistä. Muistaakseni näissä on ollut jonkin verran vikoja.
    Toinen mistä EFI on tarkka ja lähes tärkein juttu on että akku on priima kunnossa sekä akun maa saa varmasti kunnolla kontakstia runkoon. Efin anturointi heittää pelaamasta jos maissa on vikaa ja se siis on syytä tarkistaa.
    Tuossa efissähän on self diagnostiikkaa sen verran että jos kone pyrkii kuumenemaan liikaa (neteet pihalla yms) niin efi poxi ohjaa ensin polttoaineen syötöt täysille ja jos ei kuski vieläkään huomaan mitään niin siinä kuomun alla polven kohdalla on self kill switch joka sammuttaa kelkan. Tämäkin siis voi oikutella jos kone käy liian kuumana niin soppaa syötetään jäähdyttämään konetta joka sitten paukkuu putkessa. Koitappa ensin kattoa tuo akku ja sitten sammutusnapin toiminta sekä kaasuvivun mikrokytkin ja jos ei näistä löydy jotain niin mennään sitten hiukan pidemmälle vian paikannuksessa.

    Laita toki yv:tä niin voin sitäkin kautta jelppailla.

    TV MG





    Multa löytyy sitten jonkin verran materiaalia tuohon efiin jos rupiaa oikein teettämään. Laita vaikka YV:tä niin koitan jelppailla mahdollisuuksien mukaan.
     

Suosittele tätä sivua