polaris xlt 600 pooaa alakierroksilla

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä musti, 7/1/10.

  1. musti

    musti forest fox

    ostin polaris xlt 600 vm 96 muuten pelittää mutta tuppaa pooaaamaan alakierroksilla,kaasarit ja bensapumppu on puhistettu,oli aika paljon vesihelmiä,tankki tyhjennetty,lyötiin uudet bensat,vika korjaantu hieman mutta pooaa vieläkin jonkun verran,missähän on vika, onkohan tämä yleistä nuissa polariksissa.taidan kohta vaitaa takasin lynxiin :eek:
     
  2. juho_u

    juho_u Well-Known Member

    Vs: polaris xlt 600 pooaa alakierroksilla

    Paljos siin on kytkentä kierrokset? Jos alhaalla niin nostaa niitä vaikka 500rpm ni pitäis auttaa.
     
  3. XLT_SPECIAL

    XLT_SPECIAL Polaris XLT SP 1996 & Ariens ARROW 295S

    Vs: polaris xlt 600 pooaa alakierroksilla

    Oletkos katsonut miltä tulpat näyttää? Tulpan ulkonäkö kertoo aika paljon moottorin toiminnasta. Joskus tulppa voi olla sen verran hajalla ettei jaksa matalilla kierroksilla antaa kunnon kipinää ja kone tuntuu "heräävän" vasta hieman korkeammilla kierroksilla. Jos edellisestä tulppien vaihdosta on jo aikaa niin kannattaa vaihtaa suosiolla kaikki uusiin. Oikea tulppa NGK:lta on BR9ES. Tietysti on mahdollista että muissakin sytytysosissa on häikkää.

    Kaasuttimien kumiset imukurkutkin olisi hyvä tarkistaa ettei niissä ole läpiasti halkeamia, joista saa imettyä liikaa ilmaa jolloin käy laihalla. Jos imukurkut joutuu vaihtamaan niin kannattaa ehdottomasti ostaa alkuperäiset, sillä tarvikekurkut ei kestä kuin vähän aikaa. Myös viallisen kampiakselin stefan kautta moottoriin voi päästä ylimääräistä ilmaa. Liiallisesta ilmansaannista johtuva laihalla käyminen kuumentaa moottoria ja tuhoaa männät helposti, joten ilmavuodot on tärkeä korjata.

    Minun XLT:ssä kytkentäkierrokset ovat vähän yli 4500rpm. Vaikka muuten variaattori olisikin säädöissään niin liian kireälle säädetty hihna voi yrittää pyörittää telaa jonkin verran jo tyhjäkäynniltä lähtien jolloin käy tyhjäkäyntiä raskaasti ja vastaa huonosti kaasuun matalilla kierroksilla.
     

Suosittele tätä sivua