a-c t660

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä asmike, 25/1/10.

  1. asmike

    asmike 700 srx-01

    1000km ajettu vm 04,uskoltaako ostaa,tuttu myis,ei oo siis turbo. ::)
     
  2. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: a-c t660

    Heti ensihätään sanottava ettei kokemusta ole cat:sta yhtään. Vaan, mikäli myyjä on tuttu niin varmaan kelkan saa koeajettavaksi. Siinähän se sit selviää. Joskus nähnyt palstoilla myynnissä noita T660 vaparia ja Turboja. Kaitpa ne ovat 2-tahtisien sukua. Painoa niissä lienee hiukan enempi joten mitä se sit voi tuoda mukanaan. Kokeile ihmeessä :) .
     
  3. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: a-c t660

    Jos kerta on tutun kelkka, niin sillonhan son hyvä - tietää mitä vikoja on ollu. Moottori ei oo 2t sukua vaan se on alkujaan autosta. Kyllä se pilkkiturraukseen on varmasti hyvä vehjes. Runko on vanhaa tyyliä ja sitä on vuosia tehty = pikkuviat on karsiutunu ajan myötä pois. Moottorin kestävyys on varmasti ainaki 10 kertaa sen mitä kelkassa ikinä vaaditaan joten sen puolesta ei varmaan herätä huolta. Tehoa vain tuossa turbottomassa ei ole kuin föönin verta mutta toisaalta sen kulutus ei ole kuin alle puolet föönistä :)

    Rauhalliseen etenemiseen siis varmasti hyvä vehjes. Ajoltaan se on semmonen kädiläkiin verrattava vehe :) Patikon hakkaukseen ei kantsi tuota ostaa.
     
  4. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Vs: a-c t660

    Tuossa edellä tulikin tärkeimmät!
    Omalla ajanut nyt pari sataa alle 10T ja moottorin puolesta ei mitään. Iskarit parannettu sillä ajelemme paljon kaksi päällä tai sitten pitkää matkaa viikon tarvikkeet mukana. Takapukin kiinnitys on myös vahvistettu runkoon.
    Käynnistyminen ollut tähän asti 100% varma kaikilla pakkasilla, istuma-asento alhaalla kuten kädillakissa. Istuinlämmitin vanhalle mukava! ;D
     
  5. asmike

    asmike 700 srx-01

    Vs: a-c t660

    Juu mikään tykki tuo ei ole,mutta käyttö kustannuksiltaan edullinen.Ainut mikä epäilyttää on sen pieni käyntiongelma eli 80,joskus alkaa nykimään ja röpöttää ja kun pumppaa kaasua alkaa taas toimiin.Eivät huollossa saaneet selvää mistä johtuu,muuten se sai arvosanaksi 10+ kunnostaan.Tuo tulisi ihan retkeilyyn ja huviajoon,joten ei sen tartte olla reittiohjus,kun tietäs vaan uskoltaako ostaa ton käyntiongelman takia. ???Sitt mikä näissä maksaa turbottomasta 04-05 pyydetään 4500-5500€ oli sit ajettu paljon tai vähän,toi ny mikään niin erillainen ole kun muutkaan touring kelkat ja turboton -04 on maksanut noin 8200€.
     
  6. lakape

    lakape Well-Known Member

    Vs: a-c t660

    :) :) :) :) :) osta pois,aina niihin jotakin tulee mutta haiskahtaa hyvältä,1000km ei ole mitään
     

Suosittele tätä sivua