Lynx rave 800 (evo)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä tommi, 30/8/08.

  1. Rambe

    Rambe rave 800 sp -01, summit 470/583 -94

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Joo,perä pukilla ilmassa lipsuttelen kaasua jonkin aikaa. Ehkä 5 minuuttia, sitte sammutan, käyn pukemassa ja lähen liikkeelle ni kohta käy yhdellä pytyllä.. Ei ole samanpuolen tulppa aina,kyllä se vaihtelee.
     
  2. tuntimittari

    tuntimittari Lynx Ranger 1350cc

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Itselläni oli ongelmia "9" tulpan kanssa muttakun vaihdoin Ngk br8ecs tulppaan niin ongelma katosi ja nyt menty puolitalvea ongelmitta. Kelkkana tosin Ranger Mountain mutta kutakuinkin sama 800 motti.
     
  3. Rambe

    Rambe rave 800 sp -01, summit 470/583 -94

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Aha,pitääpä ostella muita tulppia kokeeksi,tuskin tuo huonompaan suuntaan ainakaan menee.. Onko ollu tyhjäkäynnin säädössä ongelmia kellään? Ite tässä ruuvasin kohilleen,kävi hienosti, sit sammutin. Nyin käyntiin( taas tulpan vaihdettuani) ni tyhjäkäynti oli kadonnut!?
     
  4. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Seos ruuvit 1,5 kierrosta auki ja 2mm pora pitää mahtua luistin alle moottorin puolella kaasutinta....Siinä perus säätö jos siinä on tm mikunit.

    Oliko kone varmasti lämmin, kun hieno säädit sitä tyhjäkäyntiä?---> Kone pitää olla varmasti kunnolla lämmin, ennen ku meet ruuvaileen!

    Ja jos se tulppa jo vähän viko , kun olit säätämässä, niin jo vain on säädöt pielessä.

    Kaikki perus jutut pitää olla tietenki kunnossa, ennen ku tekee mitään säätöjä---> kaasuttimet puhtaat, ryypyt ei jumi, kurkut/stefat ehyet, perus säätö ja synkronointi kohillaan jne jne
     
  5. Rambe

    Rambe rave 800 sp -01, summit 470/583 -94

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Kyllä minä lämpimäksi sen jo tulkitsin ku olin pihassa noin kymmenen minsaa pyöritelly, ennenku rupesin säätämään. Mut ei se vissiin sit ollu lämmin,ku tulppaki piti vaihtaa ennenku käynnistyi (koskaan ei siis ole tulppaongelmia ollut,kun on koneen lämpimäksi saanu).
     
  6. pena78

    pena78 AC 9000rr -18 ,ZX WC-Mod. ,mach-z 800-98

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Rambe..

    jätätkö lämmitettyäsi kelkan pukille peränilmaan siks aikaan kun puet ja yrität lähtee?

    tuli vaa mieleen että vuotasko neulaventtiili peräylhäällä kaasarista kampikammion täyteen bensaa sillä välin tai muuten vaa kaasari vuotaa?

    läppien kuntoki kannattas kahtoo jos vielä kaasareita rassailet ja kato samalla mikkä tyhjärit siellä on!
     
  7. Rambe

    Rambe rave 800 sp -01, summit 470/583 -94

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Joskus jätän pukille puennan ajaksi,en aina. Mutta yhtään reissua ei tosiaan ole ollu,ettei tulppa olisi vikonu ensi kilometreillä. Pitemmäksi aikaa ku jätän parkkiin,ni sillon on aina pukilla perä,tela ilmassa.
     
  8. Rambe

    Rambe rave 800 sp -01, summit 470/583 -94

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Kokeilin 'eya'-tulppaa ja pimeni, noin kymmenen minuuttia kävi nätisti ensin. Oikean puoleista tulppaa se polttaa,mitä nyt oon seurannu ni neljä peräkkäistä on menny oikealta puolen. Seuraavaksi kokeiluvuorossa 'ecs'.
    Ja tarkempiin tutkimuksiin heti ku olosuhteet sallii.
     
  9. Rambe

    Rambe rave 800 sp -01, summit 470/583 -94

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Mistäs ne löyty linjaukseen arvot? Kaks hihnaa repesi koeajelulla rattaiden vaihdon jälkeen. Ja mitä oon nyt ~500km ajellu,ni ei nopeus ole tainnu yli 140 käydä,vaikka peukku ollukkin tangossa kiinni. Pitäs kai kasisatkun jollaki tavalla näyttää voimansa..? :mad:
     
  10. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Ei sillä että tuolla kulutuksella isompaa merkitystä olis kun tonnin pari talvessa ajaa mutta kuulostaako normaalilta että -04 evo rave 800 imee minimissään 30-32L/100km! Ajaminen kyllä kohtuullisen reipasta reittipommitusta. Kelikin aika puuroa ollu mutta kuvittelin että vähemmälläkin olis menny, muutaman tankillisen ehtiny polttaa oston jälkeen. Sitä vaan että mitkähän suuttimet vakiona, ajattelin vilkaista että mitkä tämän sisältä löytyy. Vakioista ei varmaan ainakaan pienentämään kannata alkaa?!
     
  11. 123456789

    123456789 Well-Known Member

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Kyllä se kulutus tuota luokkaa taitaa olla tuossa vehkeessä, meilläkin tuollainen peli oli vuosi sitten jonkin aikaa ja kulutusta ei tarkkaan mitattu mutta pikkulenkillä katos niin paljon että vaihto hommelit tuli hyvin äkkiä :)
     
  12. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Joo kyllä hyvin tuntuu soppa maistuvan ;D Eipä kyllä taida nuo muutkaan kasisatkut mitään säästöpossuja olla, jos nyt ei sitten nuo uudet eeetekit.
     
  13. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Pienin kulutus mitä on tullu laskettua "tourinki" hommissa 29,9l/100km . Normi "rata" pommituksessa 40l/100km ei varmasti ole mikään ihmeellisyys ;D

    Minä ajelin onnellisen tietämättömänä ensimmäiset talvet tällä -04:sella 500 pääsuuttimilla... siten kun alkoi "tuunaus" hommat ja asentelin mm. pakokaasulämpömittarin, niin lämmöt pomppas muutaman sekunnin täyskaasu kiihdytyksessä yli 700c :D Vakio suuttimethan -04 on 520N joka vastaa kait 560 suutinta. Lisäksi siinä puolenkaasun alueella on semmonen lyhyt "hot spot" pakolämmöissä, että jos turraa sillä puolella kaasulla, niin ennemmin tai myöhemmin kyllä mäntä sulaa... Mutta mulla kyllä kestää ajella nuilla 500 suuttimillakin, kun tietää miten ajaa! Tosin neulaakin on vähän puljattu jne jne
     
  14. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Aika "pumppaavaaa" tuo kaasunkäyttö kyllä omassa ajossa on, en mikään "lakeracingin" ystävä ole. Pitää tosiaan vilkaista mitkä suutimet sisältä löytyy. Luulisin että vakiot löytyy kun muutenkin kaikinpuolin orkkispeli ostaessa oli. Samalla kaasarit putsata ja kalibroida. Löytyyköhän mitään "omia niksejä" tässä pelissä näihin hommiin?
     
  15. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    vastaava 2004 800 revi menee 20-25l sataselle. Suuttimet on doossa 400 tai 440(DPM käytössä),toki neulat yms on erit. Lynen evot on jostain syystä tahtonu aina olla isoruokasia 800 motilla.
     
  16. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Taitaa ainaki osaltaan vaikuttaa tuo maton jyrkkä kohtauskulma vai mikä se oikealta nimeltään on. Niin ja onhan se revi aikalailla kevyempikin, aluastakin eri. Omassa 38" matto, doossa vissiin 32". Silti vähempiki kulutus riittäis..
     
  17. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Neulaputki? Siinä kait se salaisuus.

    Niissä doo:n kaasareissa missä on nuo pikku suuttimet on vissiin siinä neulaputken suussa se "U-kirjaimen mallinen" ikäänkuin suoja... ja näissä lynxin kaasareissa (vuosi mallista riippuen) ei ole sitä nystyrää vaan ovat lähes suorat. Tämä lipare ainakin amerikan läänin foorumeita selatessa tuntuu näyttelevän aika suurta osaa, kun ihmetellään suutin eroja.
    Jotain turbulenssia tai jotain inversiota ja resonanssia tjsp ;D

    Omassanihan on nuista mikuneista nuo luistit totaalisesti loppu ja hyväkuntoiset koko kaasarit on haussa, niin ois jännä kyllä kokeilla nuita ski-doon pikku suuttimilla olevia kaasareita...

    Yhet lynxin kaasarit ois tyrkyllä, mutta kun myyjä ei tiedä varmasti onko ne 6 vai 8 sataseen ja tm 40 kaasareistahan ei tietääkseni pysty lainkaan (rymppi+ lukitus) vaihtamaan neulaputkea...
     
  18. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Tuntuis tuo vakioänkkäri aika helkkarin painava olevan. Joutuukohan kajoamaan suuttimiin jos jonkun kevyen mökäpöntön tuohon värkkäis? Sitä vaan ettei laihalle menis.
     
  19. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Niin painoahan nämä mökäpöntöt vievät lähes joka kelkan keulalta, mutta tuo evo raven pönttö on jo jostain käsittämättömän ja uskomattoman välimaastosta tai vaan huono vitsi, siis sehän on melkeen sen koko konehuoneen pituinen ja paino oli muistaakseni 8kg tienoilla.

    Harmi ku kerkesin pari viikkoa sitten myymään...mulla oli MBRP merkkinen vaimentaja trail mallia, ja oli aivan kohtuu hiljanen "mökäpöntöksi" , mutta kyllä sekin korvatulpat vaati ja hävetti ajaa kylillä :-[
     
  20. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Lynx rave 800 (evo)

    Eipä tuo matto/kulmat täsä tilanteessa mitään meinaa, kulutus ei kymmentä litraa reittiajossa vaihtele vaikka ois neljä metriä telaa alla.

    Oisko sit niin et ne lipattomat kaasarit on jotenki epätarkemmat annostelijat? Hankala sanoa ku ei oo ikänä tullu testattua. Mulla tommi ois noita revin tm räkkejä hyllyssä, heitä tarjous yv:llä josko raskin luopua ;D
     

Suosittele tätä sivua