YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Fiiberi, 7/1/08.

  1. tosilaiska

    tosilaiska Exiter II 570 st -93

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Eikös tuo 5/8 ole reilun puol kierrosta,ainaskin sellasessa säädössä nuo oli joten en menny niihin puuttumaan.
     
  2. mikko81

    mikko81 Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    mulla edelleen kelkassa sama vika vaivaa,eli 700cc srx.alkaa hyytyä yli 7t kiekoilla.eikä kulkupuoli muutenka kohillaan,jäällä sain täysillä vingutettua jopa 8t kiekat,nopeutta näytti mittari 120,ja oli kuitenkin kova pohja..miusta vähän enempi pitäs mennä..mitenkä ilmene sähköpuolen viat,esim staattori,puolat?voisko siellä olla vikaa..tulpat ok,hihna ok.varin säädöt ok.kaasarit purettu ja putsattu,pakoaukon säätimet nyt koko ajan auki kun tilasin uusia vaijereita,ei toimu kyllä ainakan paljoo paremmin kun sekin oli toiminnassa.hitto kun en ite paljoo ole pelannu noitten kanssa ni loppuu taito kesken..pystyykö esim puolat mittaa jotenkin??antakaa hyviä neuvoja ongelmaan kiitos..
     
  3. Hipper

    Hipper Yamaha EX570 ST

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Onko mahoton ajatus, että se jäätäis? Käykö se siististi tyhjäkäynnillä ja onko se kaasutellessa kierrosherkkä/käy puhtaasti vai tuntuuko "turautuvan"/käyvän rikkaalla ja vaivalloisesti? Ootko mitannut puristukset? Saitko kaasareista varmasti kaikki röörit selviksi?

    Mulla viimme talvena XT 500:ssa samat oireet. Syyt vanha bensa ja paskaset kaasarit. Se ei käyny tyhjäkäynnillä juuri ollenkaan ja savusikin ku renkaita ois polttanut. Kaasarit kun puhisti perin juurin paineilmalla ja tuoretta bensaa tankki täyteen, niin se oli kuin eri kelkka! Onhan tuo sinun SRX eri peli kuin tuo viissatanen, mutta kuitenkin.
     
  4. mikko81

    mikko81 Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    en usko oikein jäätämiseen,kelkka välillä ollu lämpimässä tallissaki pitempiäkin aikoja,vanhaa bensaa ei tankissa enää ole..tyhjäkäyntiä käy hyvin,ja vastaa kaasuunki sinne 7t korville ihan hyvin.puristukset oli myös ok.eikä myöskä savuuta.kyl kateltiin että kaasarit ois ok,ei paskaset yms.mutta täytyy varmaan viel kerran tarkistaa nekin..
     
  5. Porokone

    Porokone Well-Known Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Moro Yamaha väki!
    500 (480?) fööni Venture -91
    Mitkä alakerrat tähän passaa? Vanhassa on nyrkinmentävä reikä. ;D
     
  6. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Phazerista passaa ainakin, mutta entiiä passaako kaikista, koska eikö uuemmissa ole se 485cc kone ja tossa sulla 480, mutta alakertahan voi siltikin olla samanlainen.
     
  7. janne_87

    janne_87 Yamaha RX-1 er 136" ja Yamaha RX-1 "pätkä"

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    voisin kyll' sanoo että phazerissa on 485cm kone
     
  8. pottu

    pottu Guest

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    tolppa keulaisissa ventureissa on 485 kuutioinen
     
  9. Janme

    Janme Well-Known Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Riple alko kevyesti kilikattamaan. olin ihan varma, että ketjuista se kuuluu, mutta ei.... En oo saanu selevää, että kuuluuko koneesta vai kytkimimestä. Oisko ideoita, että mistä suunnasta kannattaa vikaa alakaa paikantamaan?
     
  10. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Näppää kytkin irti ja kuuntele sitten.
     
  11. ville80

    ville80 No sled ='(

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Moi teille kokeneet ja viisaat neuvokaa mua... mulla on 2001 vm yamaha sxr 700cc ja siinä ilmeni jänskä juttu joka mietittyttää. Kun oli v-lopuna ajelemas niin kesken matkan vauhti rupesii hiipumaan ja kierrokset senkuin nousi ja pysähdyin katsomaan koneen puolelle ja sielä oli käynny sellain juttu että ilmanputsarin kyljessä on kiinni sellainen "sulkuventtiili" johonka tulee kaksi pientä mustaa letkua joissa nähtävästi kiertää jäähdytin nesteet. Ja sen "venttiilin" toisen puolen (kuparinen) osa johon letku tulle ja joka on prässätty "sulkuventtiiliin" niin oli lähtenyt irti ja ruikkinu nesteitä variaattorin hihnan väliin josta johtu vauhdin hidastuminen. Eli kysymykseni kuuluu että voinko yhdistää nämä kaksi letkua toisiinsa eli ohittää tuo "sulkuventtiili" jossa siis on on/off asento. Ja eonko sillä "venttiilillä" mitään suurenpaa merkitystä muutakuin se että jos jostain rupee vuotaan nesteet niin siittä voidaan sulkea jäähdytin kierto kokonaan mutta ei voida sitten ajaa??? Tuon "sulkuventtiilin" hinta on täällä hml suunnalla mitä nyt oon kyselly niin 102e!!! :eek: ei viittis ostaa jos ei sillä mitään kauheen tärkeetä virkaa oo????
     
  12. Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Kaasareitten lämmitystä varten tuo hana, eli voit ottaa sen pois välistä.
     
  13. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Mulla ois tuollanen sulkuventtiili sulle joutilaana lapselliseen hintaan. Laita YV jos tarttet.
     
  14. Team pappa

    Team pappa Active Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Voi yhdistää ovat kaasasareiden lämmitysputkia.
     
  15. ville80

    ville80 No sled ='(

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Ok kiitoksia neuvoista :)
     
  16. Jukzz

    Jukzz XP

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Sellanen vika ois vmaxissa (500cc) -98vm että alle 40km/h nopeudessa ei ota kunnolla kierroksia, esim kun lyö lämän pohjaan lähdössä niin kiekat hyppää 5000rpm mutta ei ylemmäs. Heti kun noin neljäkymppiä on vauhtia niin alkaa kiekumaan noin 8000rpm asti. Tuota kovemmissa vauhteissa toimii aivan hyvin jopa yllättävän hyvin, kahdella hihnalla kokeiltu, kakkosen pultit vaihdettu ja muutenkin putsailtu esim uudet rullat jne. Kytkee noin 3500rpm. Mikä vikana?
     
  17. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Laitteleppa kokeeksi varaattoria tiukemmalle ainakin 20 astetta.Voi myös helixi jumittaa, liukunastat kuluneet, varin kaulan laakeriholkki väljä, ym,ym.
     
  18. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Sama vika exciterissä aikanaan, uudet rullat ja kannen pusla poisti sen vian, kakkosen myös putsasin ja säädin jousen hieman tiukemmalle. Oisko kaasareissa jotain? Ilmavuotoa?
     
  19. Jukzz

    Jukzz XP

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Joo kirrata en kokeillu, vaan löysemmälle huvikseen koitin ja meni ehkä huonommaksi. Rullat on hyvät, liukunastat ok. Mikä jousi tuolla kakkosessa on vakiona, itellä on yks punanen täplä siinä nyt ja jousen toinen pää ykkösessä ja toinen kutosessa.
     
  20. SX700Racing

    SX700Racing Well-Known Member

    Vs: YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

    Kakkosen jousi on orkkis, asteet pitäis olla vakiona 80, eli jousi reikiin 2 ja 6!

    Ootko kattonu kytkimen sisään, siellähän tuo vika vois olla (paskaa yms...)!

    Onhan ne hihnat ollu jammun omia eikä mitään tarvikkeita?
     

Suosittele tätä sivua