Kelkka saa liikaa bensaa?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä anssi1, 1/2/10.

  1. anssi1

    anssi1 New Member

    mikähän mahtaa olla vikana kun vasemman puoleisen kaasuttimen ylivuotoletkuista tulee bensaa ajossa ja tyhjäkäynnillä? olen vaihtanut uuden kaasuttimen siihen ja tarkistanu kaasuttimesta neulaventtiilit ja kaikki muut vermeet ja kaikki oli kunnossa. kelkka käy vähän heikosti tyhjäkäyntiä kun se saa liikaa bensaa, sitten kun kelkka sammuu niin sitä ei saa oiken millään lailla käyntiin, seuraavan päivänä se sitten on yleensä lähtenyt ;D kahtoin tänään myös bensa pumpun ja kaikki kalvot näyttivät ihan ehjiltä. olen myös katsonut ettei ryyppy jää päälle. kelkassa on ryyppynä primer ja sitte se pakkosyöttö vai mikähän se oikealta nimeltä on ;D niin kipinä on todella hyvä olen myös vaihtanut puolan.

    kelkka on lynx cobra 583 vm93
     
  2. znood

    znood Guest

    Vs: Kelkka saa liikaa bensaa?

    neulaventtiilistä tulvii, kato uudestaan
     
  3. jörö

    jörö Member

    Vs: Kelkka saa liikaa bensaa?

    liippaa kans läheltä mun vikaa.3500 lyly kylmänä käy hyvin mut lämpinä tyhjäkäyntikierrokset laskee koko ajan.ilmiö tuli mäntien vaihdon jälkeen,luulin että ois ollu ryypystä joka oli muuten päällä,siltikin tekee samaa vaikka ryyppyvaijerit vaihdettu ja siltä osin kunnossa.lisänä on vielä sekin kun antaa käydä hetken aikaa tyhjäkäynnillä ja laittaa nopeasti kaasua niin sammuu.voiko pensapinta olla liian korkealla,kaveri nimittäin väänsi hiukan kohon liparetta joka peluutta neulaa.(sano ettei menis laihalle).kumikurkut uudet,imuäänipönttö ei vuoda eikä tulvi pensaa.poltti muuten parit tulpatkin.että semmosta
     
  4. Härde

    Härde Well-Known Member

    Vs: Kelkka saa liikaa bensaa?

    Ei varmasti mene tuolla hommalla laihalle. ;D Olettaen tietysti että sääti oikeaan suuntaan. Tulpat on varmaankin märät kun sammuu kaasua laittaessa? Olethan tarkistanut?
    Ei kohon neulan asentoa tavallisesti tarvitse säätää jos on aiemmin pelannut. Suuttimilla ja kaasuluistin neulan säädöllä seoksia säädellään, ei uimurin asennolla.
     
  5. jörö

    jörö Member

    Vs: Kelkka saa liikaa bensaa?

    oli taas pienesä päässä liikaa asiaa.eli kohon liparetta säädetty niin että pensan tulo katkeaa myöhemmin,eikö liian matala pensan pinta aiheuta ongelmia sit kun ajetaan täyskaasulla.selittäkää joku viisaampi mitä ongelmia tulee liian korkeasta tai matalasta pinnasta.tulppia en oo kattonu vielä.syy miks tulpat meni oli varmaan tosta ryypyn jumituksesta.sammumisen jälkeen kun yrittää käyntiin joutuu laittaan samalla reilusti kaasua,lähtee kyllä heti.
     
  6. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Vs: Kelkka saa liikaa bensaa?

    Pitäsköhän jörön vaikka ensitöiksi taitella ne kohon lipareet takasin siihen missä ne olikin.. Jos on tarpeeksi väännelty, niin varmasti tulvii yli.
     
  7. jörö

    jörö Member

    Vs: Kelkka saa liikaa bensaa?

    mullahan onkelma on tuo tyhjäkäynnin hiipuminen lämpimänä,kaasarit ei vuoda yli.
     
  8. ViRi

    ViRi Well-Known Member

    Vs: Kelkka saa liikaa bensaa?

    Stinkyllä varsin asiallinen neuvo. Jos et sitä kokeile niin sen kun ihmettelet ::)
     

Suosittele tätä sivua