Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

  1. Jarska``

    Jarska`` Yamaha Phazer fx -07

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Mietin vaan kun kysyin että ootteko laittanu niitä uusia iskareita, niin olisiko niillä helpompi saada alusta toimimaan kun clikkereitä vääntämällä pystyis kesken ajon säätelemään. vai kannattaako vakiota simmittää, ja mitä se meinaa. kun ei ole hirveästi kokemusta vielä näistä vehkeistä, ja mitä minun pitäisi siellä sanoa kun vien iskarit simmitettäväksi?
     
  2. znood

    znood Guest

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    sitä se juuri meinaa, peruskepit pitää aina simmittää asetusten muuttamiseksi, klikkereistä voi väännellä sormella tai meisselillä vaimennuksia
     
  3. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ja vaikka olisi clikkereillä varustetut iskarit, pitää niidenkin olla perussäädöiltään kunnossa ennen kuin voi hienosäätää niillä nipukoilla. Noiden pikasäätöjen vaikutusalue on kuitenkin niin pieni ettei niillä mitään suuria saa aikaiseksi, pikku sipistelyä vain.
     
  4. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Mulla on jotenki pintakova tuo alusta nyt, ja silti pohjaa melko helposti, mikä avuksi? Riittääkö se että shimmittää ainakin etupukin iskarin huomattavasti jämymmäksi ja sitte jousen esijännitystä mahdollisimman vähän, nyt sitä on reilusti. Ootteko pistäny progressiivista jousta etupukkiin?

    Kuinka fx/rtx phazerin alusta eroaa muuten mountainin alustasta? Mountainissa ainakin lyhyemmät joustovarat, onko alusta jotenkin taaempana että mountainis olis loivempi tuo maton kohtauskulma?
     
  5. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Suksimuovit paransi orkkissuksien toimintaa erinomaisesti. Loppui se ulkokurviin sukeltaminen umpisessa :D!
     
  6. Lyly*

    Lyly* Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ostin eilen Yamaha Phazerin ja tänään lähdin sitä sitten järven jäälle kokeilemaan. Lunta ja vettä oli aika paljon ja oli upottavaa.
    Ei tarvinnut kuin muutama minuutti ajaa, niin alkoi herjaamaan lämmöistä. Sit jos ajeli vanhaa jälkeä ei ollut ongelmaa. Ilmeisesti näissä on vähän lämpöongelmia ollut, vai kuinka?
    Mikä tuohon auttaisi?
     
  7. asmike

    asmike 700 srx-01

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Näihin on asennettu lisä puhallin korjaamaan tuota kuumenemista,pitäis mennä takuuseen uudet päivitykset noihin jos on takuu voimassa.
     
  8. Lyly*

    Lyly* Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Eipä oo takuuta enää jäljellä. Minkähänlainen homma on asentaa puhallin ja pitä se maksaa?
     
  9. TTN

    TTN Ktm Racing

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Onhan jäähd.nestettä riittävästi? Jos on pohjapanssari laitettu, kato ettei oo liian takana se panssari. Se panssari tekee semmosen lipan telaston etujäähdyttimen alapuolelle johon jää sohjopatsas jäähdytintä vasten eikä uusi lumi pääse jäähdyttimen pintaa jäähdyttämään. Tämä on yleisempi vaiva nytroissa mut oli mulla joskus phazerissa. Kannattaa hieman lyhentää sitä panssarin takareunaa, jos sellanen on. 8)
     
  10. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Nyt on ulkoilutettu uutukaista noin 200 kilsan verran. Kelkkana siis 07 FX:n WP:n iskareilla ja 38 matolla.

    Umpisella se ei oikein ole elementissään ja jäinpä perjantai iltana kunnolla kiinni mökkijärvelle kun jäälle oli noussut yli 30cm vettä ja pimessä rupesin etsimään vanhaa jälkeäni reitille. Kesti päästä tunnin irti mutta lämmöt ei noussut kertaakaan, flekti lauloi kyllä.

    Seuraavana päivänä sitten taistelin tieni reitille. Ja sinne päästyäni kyllä ajo maistui. Keski-Suomen patikkoon ihan älyttömän hieno laite. Työkaverilla oli samanlainen lainassa lauantain ja sunnuntain. Hänkin vakuuttui kelkasta ja palauttaessaan ilmoitti olevansa halukas ajamansa kelkan ostamaan.

    Kyllä se sellainen patikkohakkuri on. Minulla oli vaikea tehdä päätös siirtyä Viperistä Phazeriin mutta kannatti! Loistava kelkka. Reittinopeuksissa ei 40 hevosvoiman puutetta huomaa lainkaan. Voi tietysti johtua paremmasta matosta Phazerissa. Märällä lumella tai oikeastaan vedessä ajettaessa olisi voinut olla vähän enemmän tehoa niin mutta normaaliolsuhteisiin ihan riittävästi.

    Fiilis on loistava. Toivottavasti ensi viikonloppuna lisää. Viikonlopun aikana käytiin myös jääradalla ulkoiluttamassa UR-quattro Audia hyvin se 2.2l turbo autoa liikutti.

    Kelkkaan on lisäksi vaihdettu Totaltekin Racing raudat ja voin suositella. Olen ajanut GT:tä perusraudoilla ja ero on kyllä huomattava Totaltekin hyväksi.
     
  11. Lyly*

    Lyly* Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Nestettä kyllä on tarpeeksi, mutta pohjapanssari täytyy tarkistaa. Tänään vähän kyllä käytin kyljellään eikä pistäny kyllä silmään et ois panssari tehny lippaa, mut täytyy vielä kattoa tarkemmin
     
  12. Lyly*

    Lyly* Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Osaako kukaan sanoa mistä sen jäähdyttimen puhaltimen saa, ja onko se paha laittaa itse?
     
  13. mijduwoerh

    mijduwoerh 2 x Lynx RE e-tec 600r 20 & 22

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Yamaha kaupasta löytyy !! Tulee kolmella pultilla kiinni valmiisiin korvakkoihin ja johto kiinni liittimeen joka on kelkassa valmiina.. Ei ole lämpövalo vilkkunu flektin asennuksen jälkeen.
    Sain takuuseen itse sen ja ainahan se kannattaa kysyä vaikka takuu ei oliskaan enää voimassa.
     
  14. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Juuri näin, eli kannattaa joka tapauksessa yamaha- myyjältä kysellä. Kai se pitää kelkan jäähdytyksen toimia, oli takuu tai ei. Kokemusta myös siitä, että eri yksilöt tuntuisivat olevan erilailla herkkiä lämpenemään.
    Tuossa on flektistä kuva ja känädän hintakin. Oisko sama euroissa kotimaassa ???
    https://www.yamahagenuineparts.com/TopPicks/moreinfo.asp?ID=209&shopcat=toppicks
     
  15. Lyly*

    Lyly* Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Täytyypä soitella yamahalle, yksityiseltä kyllä ostin eli eivät taida ilmaiseksi sitä antaa. :) Suuri kiitos avusta. :)
     
  16. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Joo, lekti huutaa kyllä aika herkästi, kun vähänkin pysähtyy, eli tarpeen se on.

    Alako ne kalikoiden kolinat kyrsiin ja laittelin viimein telatunnelin tukkoon rosterilla ja näkyypä heti säilyvän paljon puhtaampana peräpää.
     
  17. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Missäköhän vaimentajissa sulla on ollu Clickerit? Ei ainakaan Räksässä,tai jos on niin korkeintaan takapukin vaimentajassa,koska ainakaan WP ei ole tehny etupukkiin lisäsäiliöllistä vaimentajaa koskaan saati sitten säädettävää.Ainoastaan Öhlins,3-säätö kepin 46mm.Ja maksaa sen verran että sillä saa alustan tuohon kelkkaan.Palataampa taas todellisuuteen eli posti kulkee ja kusti polkee ;) ;)
     
  18. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    ::) Ei pidä ihmetellä, kun ei tiedä asioista... Jos topicin aihe on Phazer, niin Phazereista täällä keskustellaan.
    FX Phazerissa on (ja on edelleen) meillä klikkerit ;D :p. Alustan hienosäätö on helppo suorittaa maasto-olosuhteissakin kun simmitykset on nyt kohdillaan :).
     
  19. Team pappa

    Team pappa Active Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Phazer FX / GT ei uutena ole likkerisäätöjä !
     
  20. karra

    karra Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    -07 Fx:ssä on klikkerit paitsi etupukissa. Takapukin iskarissa mallia meisselillä säädettävä.
     

Suosittele tätä sivua