iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. speedy

    speedy RS 600

    Vs: iq 600rr

    Semmoista mustaa öljyä sieltä mullakin tiputtaa, en tiedä sitte onko normaalia.
     
  2. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Ei oo kyllä etykki vakio kuosissa jos heittämällä menee RR:n ohi. Ja hyvinhän tuo sun kampe on kulkenu jos n.145km/h meni.
     
  3. Laplander

    Laplander Just A Member

    Vs: iq 600rr

    On tämä RR välitetty enämpi ratakäyttöön?
    Ootteko muuten testailleet kilpaa kiihtyvyyksiä? <- Eli laittakaa viestiä että minkälaista kelkkaa vastaan ootte hävinneet/voittaneet ni tietää että onko Pollesta mihinkää :)
    Ja sitte tuota remmiasiaa... Laittakaa hyvät ihmiset niitä suoria linkkejä ku ootte hihnoja tilanneet ja varsinki jos ootte sen hihnan hyväksi todenneet!!
    Entä oletteko vaihtaneet pienempää suutinta? Ite meinasin tämän sisäänojavaiheen jälkeen vaihtaa pykälää pienemmät..
     
  4. Soppamies

    Soppamies Xterrain 900 Turbo -20, Lynx RS 600 -18

    Vs: iq 600rr

    No ei tuo 90 mailia mikään huono oo.. ainahan se vois enempi kulkea, mutta taitaa ne isoimmat erot tulla kuitenkin siellä puidenvälissä ;D
     
  5. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: iq 600rr

    90MPH on sikäli hyvä vauhti jo, että ei se lynssikään ihan heittämällä ohi mene.. Riippuu toki pollen mittarivirheestäkin.
     
  6. lynss

    lynss Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Kertokaahan viisaammat jotka tuon etupukin iskarin kanssa pelailleet vähän siitä typen paineen vaikutuksista tuossa iskarissa? mikä on vakiona paine ja paljon sitä kärsii siitä nostaa tai laskea jos haluaa etupukin ns. esijännitystä muuttaa?
     
  7. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: iq 600rr

    kyllä se kiihdytyksessä toi RR aika selkeesti jäi RS vastaan ja mun RS on vielä miedonnettu voimalinjaa. mut eipä ollu kelloja, kuskin painot heitti melkolailla sekä matot erilaisia ja ja ja .. onhan näitä muuttujia. eipä toi mun rs kulkenu enskassa jäällä ku just ja just sen 140. pittää vaa metässä sit kuitata ja kaasuttaa kovempaa ;D
     
  8. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Vs: iq 600rr

    Kyllä tuo RR on voimansiirron puolesta ihan siviilikelkka vs RS. Tuollaisella vakiolla ajanut, eikä se kovin kummoisesti pomppaa paikaltaan. Vaatis karkeamman maton ja agressiivisemmat säädöt muutenkin.
     
  9. juho93

    juho93 Lynx e-tec 600 -09

    Vs: iq 600rr

    kuinka hyvin kestää tuo camplastin matto mikä on tehty RR 44 harjalla ?ja onko siinä valmiiksi viistetyt reunat?
     
  10. DSP

    DSP dragon

    Vs: iq 600rr

    Jos tarkotat sitä R mallin vakio mattoa niin itelläki ainaki kestäny tuossa omassa hyvin syksyn jäärännit, kivet ja kannot. Yksi lappu on haljennu puoleksi eikä mitään muuta ole tullu. Reunoista en muista millaiset oli.
     
  11. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    Mitä öjyä käytätte? on aika hyvän hintasta tuo polariksen oma öljy. Ja onkohan suurta vaikutusta nuilla tupla putkilla(jos kone muuten vakio)?
     
  12. Åkerman

    Åkerman Sledless

    Vs: iq 600rr

    teboilin low smokella vedetty menemään, hyvin pelaa
     
  13. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    Sehän on tuo kone jo sitten tottunu siihen öljyyn ;)... Niin ja onkos kellään nuista tuplista kokemusta täh?
     
  14. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    Ja kertokaahan mikä tossa mun rr:ässä mättää.. Joinaki aamuin ku laittaa käyntiin niin ei mittään ongelmaa. Antaa lämmetä ja lähtee ajaan. Sitten taas joinaki aamuina käy sen 10 min ja sitten ei saa enää bensaa ja sammu ku sauna lyhty eikä käyntiin. Mutta taas seuraavana aamuna saattaa pelata niinku ei mitään. ??? Yritäkää saaha jotaki selkoa
     
  15. Houdini

    Houdini Indy SP 600 -13

    Vs: iq 600rr

    RR: ottaa bensaa aika takaa tankista jote jos kelkka on esim keula alamäkee päin ni ei saa bensaa jos sitä on tarpeeksi vähän.
     
  16. Zammy

    Zammy Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Juu tekee tuon aika helposti. Tankissa, jos ~10L ja nostat pukille hiukka vielä alamäkeen, niin voi alkaa pätkiin ja gason saanti loppua kokonaan. Yks päivä meinas mennä järki, ku itelle kävi just tolleen. Vaihtelin tulpat ja kaikki, ennenku pudotin pukilta pois, että #&%##leen paska. Hellyin ja kokeilin vielä kerran ja kolmannella käyntii, kuin enkeli konsanaan... Pikkusen meinas keittää, ku ei alkuun käyny mielesä ei niin ollenkaan, että toi ois mahollista. :mad:
     
  17. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    toivottavasti vaan siitä kii
     
  18. he_nkka

    he_nkka fööni skiito

    Vs: iq 600rr

    saman huomasin ite tänään ko pukila lämmittelin, bensaa vain 10 litraa tankissa :D Kuinka moni on nuiden kaasareiden kans punonu.? itellä tällä hetkellä 440 pääsuuttimet ja vakiot tyhjärit, seosruuvit 3 varttia auki. miten ne alunperin on nuo seosruuvit? sitten vielä sellanen kysymys, viisaammat vastatkoon :) voiko tuon bensapumpun käyttää auki ja putsata?
     
  19. Dadda

    Dadda Axys 600 R (iqr) Nykarleby Skoterklubb

    Vs: iq 600rr

    Mulla on 420 pääsuuttimet ja bensaruuvi 1.15 auki = vakio on 1 läpi auki. Mutta jos kelkka seisoo 1 minuutti tyhjäkäynti sitten se röpöttää tai mikä se sana on... Luulen että 0.9 air jet voi olla sopiva, ja luultavasti tyhjäkäynti alkaa olla normaali jos vaihdan airjet !?
     
  20. StiiTTauS

    StiiTTauS Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Olisko kellään tietämystä miksi palaa kylmänä lämpövalo tai mikä nesteen korkeusvalo nyt on sitten. Sitten kun kone on lämmin niin valo sammuu ja ottaa täydet kierrokset. Ilmaa ei ole järjestelmässä..
     

Suosittele tätä sivua